2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydınnnn fıstıklarr,

Taze gelin geldiii kaydirigubbakcemile3

tubişcimm hoşgeldin canımmmm hep aklımızdaydın yaa
söylesene ilk sabah uyandığında kocişini yanında görünce '' aaa ne işimiz var aynı yatakta '' demedin mi kaydirigubbakcemile3

kıss rasiba cumartesiden beri uyuyamıyorum heyecandan bişey oldu banaa :)))))))))))))

ay bende heyecanlanıyorum balım yaa çok az kaldı seninde

perşembe akşamı aşkım geliyorrr herkes geliyor bütün akrabalar geliyorr çokkk mutluyummmm

pazartesi salı da izin almayı düşünüyorum aşkımla daha çok vakit geçirmek içinnn :jeyyar:

birde kızlar eğer Allah izin verirse döndüğüm zaman takvimi mi değiştirmiş olacağım biliyorsunuz bu takvim geçerli değil kaydirigubbakcemile2

ben sabah nişanlıma bile söyledim sabah bugün tubiş işe başlıcak diyee zavallı nişanlımda aaa işyerine yeni kızmı aldınız dedi :roflol:

bende yok yok bu kadınlar kulubundeki tubiş dedim heee pardon o ekibi daha ezberleyemedim dedii :roflol: :roflol:

allah seni ne etmesinn öldürdün beni :roflol::roflol::roflol:

Sağolun kısçeler iyi dilekleriniz için, darısı başınıza ben sıramı savdım kaydirigubbakcemile3

resimleri eklicem inşallah fırsat bulunca daha pcye bilem atmadım. işleri toparlamam lazım önce sonra halledicem.

yeni mobilya falan alan oldumu ben yokken. merak ediyorum ama geçmişi okuyamam şimdi.

gece ve yasmin Şeniz

kıza bak yaa hala mobilya ekleyen oldu mu diyor yaaa:roflol: vallahi hepiniz bir alemsinizzz

:

hadi yaa vallahi bende çok heyecanlıyım dün bütün günümü evde geçirdim dolabımı topladım tozları aldım süpürdüm ama bütün bu işleri yaparken hep ağladım hele dolabı toplarken ilk defa sinirlenmedim okadar sindire sindire yaptımki işleri açtım müziği son ses hem ağladım hem iş yaptım arada bi dolabımı bile öptüm.annemle alışverişe gittim ne isterse aldım onun odasına baz ile yatak bile aldım bellonadan ama okadar güzelki baza çiçekli çift kişilik yatakla beraber 700 tl hem o mutlu oldu o mutlu olduğuy için ben daha çok mutlu oldum artık annemle hiç kavga etmiyoruz dün akşam dışarı çıktım eve döndüğümde hep nerdesin diyen annem aa erken geldi dedi anne dedim iyimisin ilk defa eve 10 da eve geldiğinmde erkn geldin dedi hep kızıp bağırırdı bu saate kadar nerdesin diye üstüne bana yemek bile hazırladı yaaa nasıl bırakacam ben bu kadınıı canım annem ya:çok üzgünüm:

kuzum benide duygulandırıyorsun amaa :teselli:

Çookk güzel arada rüyamış gibi geliyor ama harika bir şey sevdiğin insanla beraber olmak.

Ben geciktirici kullanmadım keşkem ondan alsaydım, düzenleyicidi aldığım neysem geçti artıkın siz barim önlem alın.

hoşbulduk canım, herşey iyiydi inşallah seninde öyle olur sorunsuz geçmesi en önemlisi yoksam bütün hazırlıklar herşey siliniyormuş insanın aklından hep kötü anı kalırmış çok şükür ki olmadı bizde bir sorun.

Fotoğrafları ekleyeceğim ama buraya geldim işleri bıraktım şimdi kapatım biraz iş yapıcam akşamüstü gelip ekleyebilirim inşallah. öptüm hepinizi

canım heycanla resimlerini bekliyorummm :1hug: ayy çok heycanlandımmmm:sm_cool:

ya kizlar siz balayi mevzusunu naptiniz yaa.benim gibi kararsiz bir insan nasil bulacak balayi icin biyer bilmiyorum yani:1no2:

ay dün babamın da düğünde giyeceği kıyfet hallettik kızlar çok sevinçliyim yaa
üstümden yük kalktı.
şimdi öylece benim 2 gelinlik provamı bekliycez başka telaşımız yok

oh oh masallah, halletmisin sen islerini kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hee vallahi canım yaa çok sevinçliyim..
hatta ve hatta ayın 15 inde aşkımın doğum günü onun hediyesini bile hazıladık. herşey hazır. düğün gününü beklioruz...
aşkım gelince 2 işimiz var. biri gidip menüyü belirliycez diğeri fotocuyla konuşucaz...
ha bide evde davetiyeleri yazıcam bu kadarcıkkkk :sm_cool:

hee vallahi canım yaa çok sevinçliyim..
hatta ve hatta ayın 15 inde aşkımın doğum günü onun hediyesini bile hazıladık. herşey hazır. düğün gününü beklioruz...
aşkım gelince 2 işimiz var. biri gidip menüyü belirliycez diğeri fotocuyla konuşucaz...
ha bide evde davetiyeleri yazıcam bu kadarcıkkkk :sm_cool:

:delphin::delphin: darisida bizlerin basina artik, su hazirliklar kismi bi bitse :lepi:

Back
X