2009 yılı anneleri buluşuyoruz:)))

kızlar günaydın iyi haftalar herkese biz oğluşumla kahvaltı yaptık şimdi oynuyo bende bi bakim dedim

saolll canım hepimizinnn büyük bi aksilik çıkmadığı sürecee bende gelicemmm saat 14:00 :))

hava soğuk olmassa bizde geliriz kızımmla ben pendikde oturuyorum arabam da yo kotobüsle gelicem o yüzden inş hava güzel olurr

canım karşıdan gelenler için zor olur optimum fln ama tabi herkes anadolu yakasındaysa bilemem:lepi:

slm kızlar. hafta sonu 2 tane dogum günü partisi yaptık valla çok yorulmuşum ama degdi tam istediğim gibi oldu çok şükür. arkadaşlar optimum bana çok uzak gelmem çok zor oraya. bence natilus en uygunu

aaa yaşına girmiş seninki nice yaşlara canm sağlıklı sıhhatli inşallah maşallah yavrunaa.s.

eveett girdi yaşına allahıma çok şükür 1 senemiz bitti. ama feci yaramaz oldu valla oturup aglayacam artık buluşunca anlatırım maceralarımızı:) insanı oturtup çaresizlikten aglatacak cinsten..:gitme:

21 mart,natılıus CADIARZU thanderc, eşimle bi konuşayım bakalım,ok derse biz de gelebiliriz.:lepi:

teşekkürler canım darısı basınıza. dandini28 20 mart ctesi canım buluşma. gelirsen çok sev iniriz

söyleyin kocalarınıza arkadaşlar şimdiden ortam hazırlayın aksama olmasınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…