2009 yılı anneleri buluşuyoruz:)))

evet buluşalım ctesi kaç kişi gelir bilinmez ama gittikçe arttırırız inşallah

thanderc,ben de gelmeyi planlıyorum,eşim ok dedi ama ertesi gün de yolculuğa çıkacağız.hayırlısı bakalım.cuma net belli olur durumum,inşallah katılabiliriz...

eweeetttt yokmuu artırannnnnnn ark larrrrr hadiiiiii bekliyoruzzzzz

kızım o kadar huysuzki anlatamam. dün beni krize soktu off dişmi gelio acaba ya neslihan neden gelemiyosun çokmu hasta batuhan?

ya evt baya hasta burnu tıkalı ve balgamlı öksürüyo bakalım yarın bide kulak burun boğaza götürcem çocuk doktorları tam anlamıyolar bence biri başka bişi dyo öbürü başka
5 ayrı doktora götürdüm walla prof doçenç uzman hepsiğne götürdüm soğuk algınlığı ama işte elimde deil rahat olamıyorım kızlar

bnde gelmeyi çok istiyodum ama kısmt napalım canlarım extra bi buluşma yaparız olmazsa sonra bahar buluşması:)))

yasemin kız yoksa biz senle başbaşamı buluşçaz:) herkes çok hevesliydi ama kimseler kalmadı yaw

anlaşıldı bir buluşma ayarlayalım dedik kimseler yanaşmıyor daha dogrusu herkes vazgeçti. demekki herkes benim kadar yanlız diil sevmiyorum sırf bu yüzden şu istanbulu ne komsuluk var ne de ahbaplık

valla neden böyle oldu bende anlamadımmm eşim de dün sayfalara bakıyo hani çok kişi toplanıyodunuzz diyooo bi sen le ben kesinizzz kimse yokkk eşim erteleyin daha sıcak bi havada yapın dedi(( daha fazla katılım olurmuşşşş ....
dün gece dişim ağrısıyla yataktan uyandımmm fatmacımmm eğerr buluşma olmayacaksa cmt ye dişçimden randevu alıcammm okuduktan sonra kesin bi msj at ona göre randevu alıcammm dolgu yaptırmamm gerekiyooo ağrıısı beynimde artık çünküüü ...

böyle olmasını hiç istemiyordum face den bile haber yolladım gelebilecek annelere herkesinn bi işi varr havalarr malummmm( ona göreee kesinleştirelim bizdeee

bende birçok arkadaşa haber ettim ama kimseden ses yok. birçogu mesajımı görmezlikten geldi. erteliyelim tatlım ama burdan yazışmaya devam ederiz. al randevunu sen geçmiş olsun tatlım. öpüyorum kocaman

tamam cnm olmadı ilerleyen haftalarrda havalr sıcakken biz buluşuruzzzzz yapacak bişeyy yok hevesli olan herkess iş gerçekleşmeye gelince yok oldu bi anlamm veremedimm bende istt da olanlarr uzaklıktann bahsediyoooo demekki topikte yazışmakla kalıyomuş bazı şeylerrr neyseee ....

neyse ya boşver herkes kendi bilir. birbirimizde tel nolarımız var istersen bi ara senle görüşürüz. kimseye ihtiyacımız yok sonrada buluşma ayarlarızx isteyen gelsin isteyen gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…