2009 yılı anneleri buluşuyoruz:)))

bursada nerdesin canım benim ailem inegölde inegöllüyüm bende hemşehri sayılırızolumunekankayizsmile

ben 1 saat sonra bursaya gidiyorum kayınvalidemlere pazar dönücez. belki hafta sonu giremem. benim elti kkya üye olmuş nickimi ögrenmeye çalışıo o yüzden girmem yada giremem. hepinizi öpüyorum dua edinde olaysız vukuatsız ve çarrrçabuk geçsin zaman. valla dudagımda ucuk çıktı sinirden. pazara kadar yokum yani 2 gün öpüyorum herkesi

ay canım benim belliki bu konuda dertlisin allah yardımcın olsun ne diyeyim iyi yolculuklar su gibi gidin su gibi gelin çok öptüm

biz geldikkk nasılsınız bakalım anneler ve tatlı bebişleri:) buluşmaya az akldı geliosunuz demii?

Ewetttt ya gelecekler gelmeyecekler kesın bı lıste yapalımmmmm:)))))

biz geldikkk nasılsınız bakalım anneler ve tatlı bebişleri:) buluşmaya az akldı geliosunuz demii?

hoşgeldin canım nasıl geçti?
walla ben çok gelmek istiyorum ama oğluşum grip oldu doktor kalabalık kapalı ortamlarda tutma dedi kısmet valla geçmş olursa gribi gelicem

20 mart ctesi saat 14,00 yer kadıköy natilus alışveriş merkezi
gelenler:
thanderc
yasemin1
neslihang

arkadaşlar gelecek olanlar lütfen alıntı alıp adını eklesin sayılı gün kaldı hadi bakalım kaç kişi olucaz. umarım katılım olur

ayyy neslihan bile belkii diyoooo daha sıcak ve güzel havaya mı ertelesekk kalabalık bi ortam olsun istiyodumm ben yaaaa arkkk okumuyorlar galiba baksana kimse online olunca bile konuşma yapmıyorrrrr evdeki annişlerrrrr canlanınnn lütfennnn hadi ben çalışıyommmm yazamıyomm ya sizler niçin yazmıyorsunuzzzz lütfen ne kadar güzel olur buı buluşmalrrrr anı olarak kalacak çocuklarımızaaaaa lütfen katılımı artıralımm istersenizz ileri bi tarih yapalım ama yapınca kalabalık bi katılım olsunnnnnn:)))

yasemincim tatlım çok kalabalık omasına gerek yokki ilk etapta az kişi buluşulur sonradan klenir zaten insanlar bi kereye mahsus bi görüşme değil heralde bu dimi amasengözlerimebaksanab

katılım olmasını umuyorum. önceki sayfalarda gelirim diyen arkadaşlar vardı 6-7 kişi falandık ama herkes nereye gitti bilmiyorum.neslihan haklı bakalım biraz bekleyelim az kişide olsa buluşalım bence. hazır yaz geliyoken diğer buluşmalarda artar belki sayımız

gelmeyi bende çok istiyorum bakalım oğluşun durumuna göre şu an nezle şıp şıp burnu akıyo öksürüyo aksırıyo düzelirse biraz gelcem kızlar olmazsa topiklere msj atalım ne dersiniz

bencede c.tesi buluşalım az kişi de olsak sonra yine devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…