2009 yılı anneleri buluşuyoruz:)))

kızlar dün diş buğdayımızıda yaptık atlattık sonunda fotolarını eklicem gün içinde ya evet buluşalm 2 kişi 3 kişi ne fark ederki kızlar

kızlar bence önüm
zdeki hafta içi yapalım derim hafat sonları bana uymuo bu hafta sonu bursadan haftaya çkaleden misafirim var ee ondan sonrada ben gidiyorum

selam güzel anneler biz kızımla halen çanakkaledeyiz köy havasına taze süte yumurtaya doyduk salı akşam dönüyoruz havalarda ısındı artık bir buluşma yapalımmı ne dersiniz? öpüyoruz hepinizi kızımla ikimizopuyorumnanaktan

kızlar önümüzdeki hafta içi olsunmu salı hariç? hafta sonu bursaya gidiyorum 1 hafta yokum istanbulda önümüzdeki hafta içi yapalımmı ne dersiniz?

benim için uygun salı görümemin oğlunun doğumgünü var banada uymaz ama diğer günler uyar ne dersiniz kızlar

hafta sonları uygun olabilir,sizin için de uygunsa...buluşma yrlerine eşim getirebilir beni.Pendorya,neomarin falan olsa hafta içi de uygun olurdu ama daha ötesine tek gelemem....:1no2:

cumartesi daha uygun sanırım hepimize.pendorya-neomarin pendikte canım oralar sana uzak kalır,artık belirleriz arada bi yer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…