thanderc bana da kızma cnm,benim yarın belli olacak,eşim ok dedi ama bi daha sorucam yarın çünkü unutmuştur:sinifsinif: ama cumartesi buluşma yok derseniz olduunda katılırım napalım hihoyyyt
ya ben birkaç gündür girrmiyorum ama kesin buluşucaz diye biliyordum herkese de söylemiştim off ya üzüldüm şimdi bence yine kesin bir tarih koyalım gelen gelsin ya..
ya kızlar ne bileyim herkes bir anda yok oldu kimseler ugramaz oldu neslihan gelemiyor yaseminin dişi agrıo sizlerde ugramayınca.. bende çok istiyodum buluşmayı bakalım koyalım bi tarihte buluşalım herkes kendine uyanı yazsın
walla kızlar bana her zaman uyar ama bu hastalıkgirdi işte ağır grip oldu oğluşum biliyosunuz bi haftadır doktorlardayım yani yeni yeni atlatıyo ben onun için glemedim yoksa ilk atlayanlardan biride bendim biliyosunuz ayrıca süreklide takip ettim kızlar
kızlarrr nerdesinizz fazla giremiyorum aerık malum bebişşşş pazar diş buğdayı yapıyorum tüm organizasyon bana ait olduğu için yoğunum ne zaman buluşçazzzzzzzz
evet hiç kimseler ugramayınca bende bikaç kez yazıp vazgeçtim. kimse buluşmak istemiyor herhalde diye düşündüm.. kimseden ses seda yok hayırlısı bakalımbilmiyorumkismile
bana uyar ama ben mayıs başı çanakkaleye gidiyorum 3 hafta kadar pordayım. malum burda ne bir komşu ne bir arkadaş inanılmaz bunaldım. buluşmada ertelendi.. ne bileyim ya buluşuruz ve ii dostluklar kurarız ve belki bikaçtane arkadaşım olur diye düşünmüştüm ama umarsamaz tavırları görünce bende bu topiğe ugramaz oldum. ya benim görüştüğüm kimse yok ne arkadaş nede komşu ama herkesinm ya ailesi burda yada arkadaş çevresi var. oyüzden rahat davranıolar diye düşündüm. neyse ya arkadaşlar buluşalım derseniz gelirim buluşmak istemezsenizde canınız saolsun.. ama mayıs ayı bana uymaz söyleyeyim