2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________agustos baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
civciv1981______________dogal yoldan gebelik beklemede___her an olabilir :))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

yeni hamisler bekliyormus liste, oyle dedikaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

Son düzenleme:
Mehaycım beni listede eklersen sevinirim.Uğurlu liste umarım bana da uğur getirirbenim 5 eylül 3 adet dondurulmuşlarım transfer edilecek.

mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benide yazzzzzzzzzzz listeyeee ama tarih atmaa normal yolla ne zaman olursa diye beklemede deeeeeeeeeeeeee :):):))

klava: delüü bır saattır bende başlıgı arıyorum bu başlıkda dıkkatımı cekmedı kafayı yıycektım ne oldu dıye ama ıyı olmuş sevdım hehe
:roflol: evet canim iyi oldu pink arkadasimiz ve civcivimiz yeniden deneyecekler nede olsa normal yolla olsada deneyecek civciv mesela..onuda icine alsin bu aydan sonra unutulmasin baslik istedim...
mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benide yazzzzzzzzzzz listeyeee ama tarih atmaa normal yolla ne zaman olursa diye beklemede deeeeeeeeeeeeee :):):))

tamam canuuuuuuuuummmmmŞeniz

mehaycım benim eylül 3-4 gibi başlıcak tedavim tabi tahmin ettiğim zamanda regli olursam,bu ayki planlarımıza göre 13-14 gün erken regli oldum,programımız altüst oldu ve dr a gidemedik bu ayda 1 ay daha ertelemek zorunda kaldık yani,düzeltirsen sevinirim

yok canim yaa is yok artik bu ticarette...:roflol: pinkle seherim para para diye tutturdu ama hic memnun degilim calismalarindan zaten sende emekli oldun :roflol:

yaw onlarıda anlamıyomm zaten hem onlara hizmet veriyozz burda hemde para istiyolar utanmadannnn Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tamam canim duzeltiyorum...
süppeerr olmuş valla eline sağlık inşallah dediğin gibi olur yaz hamişleri oluruz inşallahhhh:CüvCüv:hihoyyyt

insallahhhhhhhhh:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…