Mehaycım beni listede eklersen sevinirim.Uğurlu liste umarım bana da uğur getirirbenim 5 eylül 3 adet dondurulmuşlarım transfer edilecek.
:teytey:kizlaaaaaaaaarrrrrrrr basligi degistirdim nasil olmus???:dance:
kizlar nerdesiniz yahu??civciiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvvvv?????
:roflol: evet canim iyi oldu pink arkadasimiz ve civcivimiz yeniden deneyecekler nede olsa normal yolla olsada deneyecek civciv mesela..onuda icine alsin bu aydan sonra unutulmasin baslik istedim...klava: delüü bır saattır bende başlıgı arıyorum bu başlıkda dıkkatımı cekmedı kafayı yıycektım ne oldu dıye ama ıyı olmuş sevdım hehe
mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benide yazzzzzzzzzzz listeyeee ama tarih atmaa normal yolla ne zaman olursa diye beklemede deeeeeeeeeeeeee :):):))
:teytey:kizlaaaaaaaaarrrrrrrr basligi degistirdim nasil olmus???:dance:
cuvcuk sen hemen buldunmu basligi giiii???? :)))))
mehay canım bu arada senin şu kk ticaret olayına bayuldummm.....iyi para kazanıyomusun tatlımm :))))
bakalim pink ne kadar ariyacak :roflo::roflol:[/QUO
kıss o bulamaz şimdi kafayı yerrr hee :roflol::roflol:
yok canim yaa is yok artik bu ticarette...:roflol: pinkle seherim para para diye tutturdu ama hic memnun degilim calismalarindan zaten sende emekli oldun :roflol:
tamam canim duzeltiyorum...mehaycım benim eylül 3-4 gibi başlıcak tedavim tabi tahmin ettiğim zamanda regli olursam,bu ayki planlarımıza göre 13-14 gün erken regli oldum,programımız altüst oldu ve dr a gidemedikbu ayda 1 ay daha ertelemek zorunda kaldık yani,düzeltirsen sevinirim
süppeerr olmuş valla eline sağlık inşallah dediğin gibi olur yaz hamişleri oluruz inşallahhhh:CüvCüv:hihoyyyt
kıss o bulamaz şimdi kafayı yerrr hee :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?