Kızlar merhaba bu topiğe de geldim alırmısınız benide aranıza. İlk tüp bebek tedavime dün başladım.Mehay canım seninle ile aynı gün başladık.Benim topiğime de gel demiştin ya geldim bak. Bakalım hayırlısı hepimiz için.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Güzel haberler alır, güzel haberler veririz inşallah.
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.........................klava:
canim kacinci gun bugun tam olarak????
Transferin yapıldığı günü saymazsak 9. gün
Bu arada ne kadar gzel hamilelerin olması :).
Keşke girmeye devam etseler, bize de moral olurdu :)
Sana da başarılar mehaycım :) alah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
hosgeldin aramiza a.s.canim listeye senide ekliyorum hemen senin uzun protokolmuydu???
gece muhabbetinde yoktun mehaycım.seherim le görüştük,civcivde geldi sonra yaaa.. sen yoktun ama :dilcikar:
ben geldim pınk canım akşam ınternetımde sorun oldu gıremedım bır türlu benı msne bırı eklemiş sanırım civciv
mehay kk ticaret acıklamana bayıldım hahahah
canim kan testi yaptirsan cikar ama idrar testindede 9. gun cikan var istersen bir test al yap hem iki cizgiyi gorursen mujdeyi erken almis olursun..gormesende sorun yok zaten bazilarinda cikmazmis burda cok var ikinci cizgiyi goremeyip kan testinde pozitif oldugunu ogrenen..denemeye deger bence ben hic duramazdim meraktan coktan yapmistim simdiye kadar valla....:1rolleyes:
Ben de dayanamıyorum , fakat çkmazsa çook bozulurum diye korkuyorumBen iki gün daha bekleyeceğim sanırım. Senin tedavin başadı mı mehay ? İlk denemen mi ?
selam kızlar bende geldim umarım herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olur bende listeye girebilirmiyim gerçi benim tedavim eylül 3 gibi başlıyacak...mehaycım sende beni misafir ettiğin için çok teşekkür ederim öptüm
kaydirigubbakcemile5ayyy çok teşekkür ederim mehaycım listeyi görünce çok heyecanlandım umarım hepimiz hamişler listesinde de oluruz:CüvCüv: ben bu listenin bize uğurlu geleceğine inanıyorum benim kısa protokol eylül 3 ibi iğnelere başlasam 17si veya 18 gibi transfer olur inşallah tabi allahım nasip kısmet ederse seni çookkk öpüyorummŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?