valla mehay kocayla son seksü anlarını yaşasın artık tedavıye başladı yakında doktou yasak koyar bak ben burda rahibe gıbı oldum :)))))))))
bak bak bak ..kimse yok yinee..seherim sen varsın kadrodansın biliyorum canım..ama şu mehay cadusu ve civciv cadusu teşrifte diiller bu gecee..bide bana diyolar kocayı bırakamıyo diyee..öle diilmi canuuum..bu kızlara cezaa lazım...haksızmıyım tatlım yaaa..
yumurta toplamaya kadar yasak yok biliyorum ben ,yanlışmıyım acık gerimi kalmışım acaba canuum..:smiley-cool:
kızlar bu üyeliğin en altında yazan kk ticaret ne demek bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi acaba,rica etsem..
bacım seni kim aydınlatıcaksa benıde aydınlatsın bende cok merak edıyorum yahu :icecream:
Arkadaşlar üç gündür yazdıklarınızı okuyorum fakat üyeliğim bir türlü onaylanmadığı için cevap yazamıyorsum
Ben de tüp bebek yaptıranlardanım. Transfer günüm 11 ağustos test günüm 23 ağustos cumartesi
Saatler geçmek bilmiyorNormalde de karamsar bir insandım, şimdi bir o kadar daha korkar oldum. Benim endometriosis im de var. Aranızda endometriosis i olan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalan varsa noooooolur ( cevap yazsın . Her an kafayı yiyebilirim
UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM.4 AŞILAMA GEÇİRDİM AMA SONUÇ MAALESEF YOK.ŞİMDİ KISMETSE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ.HALA KARARSIZIM AMA YAPACAKTA BAŞKA BİŞEY YOK.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
ben patronunuz olarak ikinizide aydinlatayim....simdi bu rus kadinlari varya hani ticaret anlarsiniz...:roflol:burasida kk ticaret bu kucuk (topik adi altindaki) sirkette bana aitsırnaşık şey :roflol:
sizin calismalarinizdan pek memnun degilim ama ...neyse...:dilcikar:
anlayan varmi????:roflol:
canim icin rahat olsun bendede endometriyosiz var demislerdi asilamayla hamile kalmistim simdi yokmus ama.....a.s
piner hoşgeldin canımtedavin hayırlı olsun canım,burda sıkıntılarımızı paylaşıp dağıtıyoruz,inşş sende aramızda karamsarlığını atarsın,bu işler nasip kısmet işi canım ,hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşşş canım,ilk denemenmi?..a.s.
kıss mehayum gelmiiiiş.aydınlatıcı mehayuuuuuuuuuuuuuuuum.hoşgeldin kıssssss yüzünü gören cennetlik .akşam bekledim bekledim canım sıkıldı emekledim amaaaaaaaaaaa sen gelmediiin..kocişinden ayrılamadın gitti cancağzuuuuuuuuum...günaydın
Yanıtına teşekkür ederim canım. Fakat benim durumum biraz farklı. Endometriosis im çok ağrı verdiği için geçen kasım ayında amerikan hastanesinde kistlerimi ve tüm yapışıklıklarımı laparoskopi ile aldırmak zorunda kaldım. Aslında tüpler falan da temiz benim fakat beklemek istemediğimiz için tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Tüp bebek için kullandığımız iğneler vs. benim endometriosis i yine azdırdı. Toplama işlemi sırasında doktor tekrar çıkan kistlerimi iğne ile boşaltmak zorunda kaldı :1no2: Toplam 16 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi fakat 2 tanesinin gelişimi yavaş olduğu için de 8 e düştü3 tane transfer ve kafayı sıyırmama ramak kaldı. Üstelik benim transferim adetimin 20. gününe falan denk geldi :1no2: birkaç gün , her kalktığımda sanki adetim geliyormuş gibi hissettim fakat şimdi o da geçti. Açıkçası çok sefil bir durumdayım, hiçbirşey hissetmiyorum, bana tutmamış gibi geliyor :1no2: Bir gün önceden test yapsam çıkar mı ki ?
yok cancagzim kocisim pc nin basindan ayrilamadi:roflol:
pardon canım..ben ööle takıldım işte..bizimde elektrikler gitti geldi..birazdan kapatıcam.pazara gidicem ..akşamda misafirim var.. girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum.
:1hug::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?