2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

valla mehay kocayla son seksü anlarını yaşasın artık tedavıye başladı yakında doktou yasak koyar bak ben burda rahibe gıbı oldum :)))))))))

ani olarak kalicak diyosun....:roflol: :roflol:
hamile kalirsamda hepten tarihe gomucez o anilari desene...:roflol:sırnaşık şey

kızlar bu üyeliğin en altında yazan kk ticaret ne demek bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi acaba,rica etsem..

bacım seni kim aydınlatıcaksa benıde aydınlatsın bende cok merak edıyorum yahu :icecream:

ben patronunuz olarak ikinizide aydinlatayim....simdi bu rus kadinlari varya hani ticaret anlarsiniz...:roflol:burasida kk ticaret bu kucuk (topik adi altindaki) sirkette bana aitsırnaşık şey :roflol:
sizin calismalarinizdan pek memnun degilim ama ...neyse...:dilcikar:
anlayan varmi????:roflol:

ya kizlar saka bitarafa sanirim kk ticaret burada satis yapiliyorya hani bir topikte o yapilan satislarla ilgili bisey...bende tam bilmiyorum ama sanirim kac satis yaptiysan o yaziyor...

kıss mehayum gelmiiiiş.aydınlatıcı mehayuuuuuuuuuuuuuuuum.hoşgeldin kıssssss yüzünü gören cennetlik .akşam bekledim bekledim canım sıkıldı emekledim amaaaaaaaaaaa sen gelmediiin..kocişinden ayrılamadın gitti cancağzuuuuuuuuum...günaydın

piner hoşgeldin canımtedavin hayırlı olsun canım,burda sıkıntılarımızı paylaşıp dağıtıyoruz,inşş sende aramızda karamsarlığını atarsın,bu işler nasip kısmet işi canım ,hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşşş canım,ilk denemenmi?..a.s.

UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM.4 AŞILAMA GEÇİRDİM AMA SONUÇ MAALESEF YOK.ŞİMDİ KISMETSE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ.HALA KARARSIZIM AMA YAPACAKTA BAŞKA BİŞEY YOK.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun hakkında canım,ALLAH ne zaman kısmet ettiyse o zaman kavuşacağız bebişlerimize, inşş ilk tüp bebek denemen tutar yavrularını kucağına alırsın ..a.s.

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.........................klava:

Kızlar merhaba bu topiğe de geldim alırmısınız benide aranıza. İlk tüp bebek tedavime dün başladım.Mehay canım seninle ile aynı gün başladık.Benim topiğime de gel demiştin ya geldim bak. Bakalım hayırlısı hepimiz için.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Güzel haberler alır, güzel haberler veririz inşallah.

canim icin rahat olsun bendede endometriyosiz var demislerdi asilamayla hamile kalmistim simdi yokmus ama.....a.s

Yanıtına teşekkür ederim canım. Fakat benim durumum biraz farklı. Endometriosis im çok ağrı verdiği için geçen kasım ayında amerikan hastanesinde kistlerimi ve tüm yapışıklıklarımı laparoskopi ile aldırmak zorunda kaldım. Aslında tüpler falan da temiz benim fakat beklemek istemediğimiz için tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Tüp bebek için kullandığımız iğneler vs. benim endometriosis i yine azdırdı. Toplama işlemi sırasında doktor tekrar çıkan kistlerimi iğne ile boşaltmak zorunda kaldı :1no2: Toplam 16 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi fakat 2 tanesinin gelişimi yavaş olduğu için de 8 e düştü 3 tane transfer ve kafayı sıyırmama ramak kaldı. Üstelik benim transferim adetimin 20. gününe falan denk geldi :1no2: birkaç gün , her kalktığımda sanki adetim geliyormuş gibi hissettim fakat şimdi o da geçti. Açıkçası çok sefil bir durumdayım, hiçbirşey hissetmiyorum, bana tutmamış gibi geliyor :1no2: Bir gün önceden test yapsam çıkar mı ki ?

Sağol canım AMİN :Saruboceq: . Bu arada kimler hamiş ?

selenay hoşgeldin canım,mehay hanum başka topiklerden fırsat bulursa kendi topikine uğrar canım. ( lülülülülülü ) selenay cım bu san değil anlayan anlar canım yerimseniben....
piner cim henüz kimse hamiş değil,başlıycaz inş bayramdan sonra.. ama şu mehay hatunu başladı iğnelere gelebilirse gendisi anlatır canım...a.s.

yok cancagzim kocisim pc nin basindan ayrilamadi:roflol:

canim kacinci gun bugun tam olarak????

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol________19 agustos baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol_________eylul baslangic
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

yeni hamisler bekliyormus liste, oyle dedikaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

Son düzenleme:
kizlar az once uzucu bir haber aldim hituci arkadasimizin tup bebek sonucu negatif sonuclanmis cok uzgundu..listeye ekledim istemiyerekte olsa...

pardon canım..ben ööle takıldım işte..bizimde elektrikler gitti geldi..birazdan kapatıcam.pazara gidicem ..akşamda misafirim var.. girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum.
:1hug::enbuyukkk:

yok canim niye pardon diyorsun kotu bisey demedinki:1hug: tamam guzelim sen isine bak guzel yemekler yap aksama misafirlere..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…