2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ya irem canım nasılsın bişey soracam sizde yan yatınca kasıklarınızda ağrı oluyor mu bide göbeğin aşağısında ağrı sızı oluyor mu?? lütfen cvp bekliyorum ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip eder İNŞALLAH

Seherim durumlar nasıl?acaba bir idrar testi yapsak mı?

yok canım yapmayalım ama ben kan testını pazar yaptırıcam pzar zaten 12. gün oluyor doktor yok dıye pazarttesı dedı ama ben yaptırmayı düşünüyorum sonucu görürüm sen ne zaman yaptırıcan

canım benım oluyordu yan yatarken ama 5. günden sonra gectı şimdi ıyıyım senın kacıncı günün

süeda22 benimde hem kasıklarımda hemde belimde ağrı oluyor.Kasık ağrım ilk günnden beri var,bel ağrım transferin 5.günü başladı.Şu an 9. günümdeyim.Bazen belim bazen kasıklarım ağrıyor.Hiçbir zaman tamamen geçmedi ağrılarım...

hımmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm harıka ellrine sağlıkk.............afiyettttttt..........çokkkkkkkkk güzellllllllllllll... senın bebişlerin çok şanslı olcakkkkkkkkkkkkkk...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…