2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet sen taaaaaaaa fransadasın orası nasıll soğuk bı ülke dıyorlar doğrumu sence tabı bızım ülkemıze kıyas yok......... o ayrı.............

hadı ya.............. burası sıcacık................. sıcağı sevmeyenler için iyi gerçı..... mesela abım hıç sevmez o da almanyada orasıda serınmış ve o yuzden orayı sevıyoooooooo

rabbım güzel günler hayırlı ömürrrrrrrr tatlı bebişler versin sana inş................. yaptığın tatlı ve hoş yemekler gibi............hayatında daima hoş olsun canımmmmmmmmmmmmm

canım ben şu an beklıyorum beşinci günüm teste daha var bakalım rabbım hayırlısını versinnnn herkese inşşşşşşşşşşşşşş....kımseyı zorda bırakmasınnnnnnnnnnn

bu arada yemek tarıflerinden çaldım.........ben de severım yemek ve pasta yapmasını...........tarıflerin çok güzellllllll..............yakınımdaolsan iyi anlaşırdık............. ...

Ya piner 78 moralimizi bozma doktor bana erken yaptirma doğru çikmiyo bazen dedi canimm moralini bozma ve gününü bekle.... Inş o zaman çikacakkkkkkkkk

Canim mehay top kek kayisili onu aldimm kebap zaten güzel... Cezeryeyi biliyorum ve çok severim. .....kabak tarifini aldimm denicem inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…