2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bizim yorgun hatunlar kaklmamış henüz
pineeer sende üzülme tatlım yaaa ,ALLAH hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada bizede inşşş canım 2 gün sonra esas haberi alıcaksın stres yapma

canım çok güzel bunlar ben köfte gibi olanını severim
ayyy hepsi süper kıss,ellerine sağlık canım bir ara denerim bu tariflere nasıl ulaşıcaz istediğimizde canım haa de bakem

bizim civciv de yok kıs çıtırııım nerdesiiin? semranın kaynanası gelcekti kıs akşama girer o,hadi affedelim bakalım

yaaa offf çok canım sıkıldı şimdi yaaa....acem kızı bebeğini kaybetmiş canım yaaa.. tam umutlanırken umutsuzluk ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin inşşş canım yaaa...

siteye zor girdim yine cnm ,kk geçici olarak hizmet dışı yazıyodu,çok korktum cnm yine 2-3 gün giremezsek diye,evet acem hamileydi cnm 1-2 aylık olmalı yeniydi unuttunmu sen?

bilmiyorum cnm kalp atışlarının dinleneceği gün kaybettim yazmış ..çok acıı..ALLAHIM beterinden saklasın sabırlar versin güç versin inşş..

bilmiyorum cnm kalp atışlarının dinleneceği gün kaybettim yazmış ..çok acıı..ALLAHIM beterinden saklasın sabırlar versin güç versin inşş..

onun caisinida bilirim bende yasadimya...basimdan asagi kaynar sular dokulmustu o an...gule eglene gittigim hastaneden aglaya aglaya cikmistim...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…