2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

amanda aman....kimler gelmiiiiş.....canım hoş geldin...kocişini uyuttundamı geldin ...benimki yattı ama her an gidebilirm uykum geldi yaw.......mirmirmirmir

evet canım iyiy bişi heralde bende olmuştuuuumm....sonrada gül oluyosuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn...annadınmı caaanuuuuuuuummmmmm...........

iyi geceler sizeee..ALLAH rahatlık versin canlarım...mehay cadusu yok ona bir ceza düşünem ben ..tek ayak üstünde dursun gelince sööleyiiin....

iyi geceler canım bende cıkıcam şimdi sonra sabah uyanamıyorum öglen oluyor civcivim yatmaz zaten gece kuşu o mehaydanda ses seda yok

kızlar selam nasılsınız burdasınız ama sayfalarımız asagılarda kalmış hadın boş durmak yok calışma zamanı

tümaydın canlarım iyi günler hayırlı günler hepinize.....aydınlatıcı mehayum da gelmiş,gitmiş...seherim canım hamişim iyisindir inşş canuum..civcivim yok onuda öpüyorum,sevgiler hepinize kızlar....:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…