2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim civcivim nerde bakem .daha uyanmamışmıı..seherim gittin ya canım yaaaa..yine mi düştün ..sıkı tut bebişlere bişey olmasın..haberleri bekliyorum...mehaycım sende mi gittin..

evet canim ilaclara baslayinca oldu 2 gundur boyle ama oncesinde farketmemis olabilirim...doktor beni niye cagirsinki??:uhm:

bencede kullandığın ilaçlar,yada yediklerinden olabilirmi bişeyler dokunmuş yan etki yapmış gibi,devam ederse bir dr a gitmelisin ama kendi dr unada cnm

kızlar bugun 10. gün kan testi yaptıdım ama sonuc henüz cıkmadı 1 saat sonra ögrenıcem inşallah

ben geldim ben geldimmm
mehayım nasılsın tatlımmm kıyamam ben sana acıtımıyomu iğneler ama mutlaka gorüş dr la..

pinkim pembe gulummm sen nasılsın iyi geziyosun hee dunde kaçmıştın zilli senii...

seherim saat kaçta alıcan sonucu kız bu bekleme olayı cok kotu yaa ben çatlamıştım resmen (

bugun daha az agrilar ama dun aksam coktu yatarken saga sola donemiyordum etlerim eziliyor gibi oluyordu:çok üzgünüm:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
civciv1981______________dogal yoldan gebelik beklemede___her an olabilir :))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

ve yine yeniden bir hamis yasasiiiiiiiiinnnnnn:sm_cool:kaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

:dance:Seheriimmm tebrik ederim seni ve eşini canım.Allahım ne güzel bi haber acayip mutlu oldum şimdi.Bizlere umut olacaksın.:dance:
Allahım inşallah bebişini veya bebişlerini kucağına almayı nasip eder.Darısı bizlerin başına inşallah.

kızlar hala şoktayım yazamıyorum ınanın yerıme oturupo yazamıyorum
herkese cok teşekkür ederım özellikle mehayım cıvcıvim ve pınk rose canlarım siz olmasanız bu kadar kolay gecmezdı bekleme süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…