ilaçlara başladığından berimi böylesin cnm dr seni çağırmıyomu
benim civcivim nerde bakem .daha uyanmamışmıı..seherim gittin ya canım yaaaa..yine mi düştün ..sıkı tut bebişlere bişey olmasın..haberleri bekliyorum...mehaycım sende mi gittin..
canim iyi ama birkac gundur butun vucudum agriyor nedense dokunamiyorum bacaklarim ve kollarim agrida degil aciyor resmen elleyince ..sence ignelerden olabilirmi??asilamalarda boyle olmamisti...
Selam kızlar ben geldim.Mehaycım iğneler yan etki yapmış olabilir.Hangi iğneyi kullanıyorsun sen şu anda.Aynı anda başladık tedaviye ama sormadım sana iğneni.Lucrin dir heralde benimki öyle.Ama çok şükür bana ağrı yapmadı.İyiyim şimdilik umarım seninde ağrıların geçicidir.Gerçi ağrı olması mı iyi olmaması mı onuda bilmiyorum ya.Bazı topiklerde ağrı olursa yumurtalıklar tedaviye daha iyi cevap verir sonuç iyi olur diye yazmışlar.Kimisi ağrı varsa sorun olabilir demiş.Bilemiyorum ki doğrusu nedir.Hayırlısı allahtan canım.Biz bize düşeni yapalım tedavimizi olalım da.Rabbim de boş koymaz kucaklarımızı inşallah.Hepimiz için hayırlısını diliyorum Allahtan..
evet canim ilaclara baslayinca oldu 2 gundur boyle ama oncesinde farketmemis olabilirim...doktor beni niye cagirsinki??:uhm:
kızlar bugun 10. gün kan testi yaptıdım ama sonuc henüz cıkmadı 1 saat sonra ögrenıcem inşallah
ayyy deme cok heyecanlandim simdi:dance::teytey:
insallah pozitiftir bize hemen yaz sonucu...:dance:
tamam canım zaman gecmıyorkı gıdıp bır duş alayım hem zaman gecsın
ben geldim ben geldimmm
mehayım nasılsın tatlımmm kıyamam ben sana acıtımıyomu iğneler ama mutlaka gorüş dr la..
pinkim pembe gulummm sen nasılsın iyi geziyosun hee dunde kaçmıştın zilli senii...
seherim saat kaçta alıcan sonucu kız bu bekleme olayı cok kotu yaa ben çatlamıştım resmen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?