2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Seherim çooooooook sevindim canım.Sonucun çok iyi çıkmış.Darısı başımıza.Hiç bir belirti yoktu dimi.Ben çok endişeliyim.Gidip kan vermeye cesaretim yok.......

Dua mina seninde hayırlı olsun canım transferin.İnşallah senden de güzel haberler alırız.Şimdi sıra irem ile sende..Hayırlı haberler inşallah arkadaşlar.

hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip eder inşaallah..benim de benim transfrein 8. günü ben de inşaallah böyle güzel haberler veririm.hihoyyyt

CANIMMM O SABRI SANA ALLAH VERDİ VE SENİ BEBİŞLERİNLE ODULLENDİRDİ BİZ SADECE SENİ OYALAMAYA CALIŞTIK ....ÇÜNKÜ O ZOR GUNLERİ BİZLER COK İİ BİLİYORUZ ...YÜCE RABBİM İNŞ KUCAGINA ALMAYIDA NASİP EDER İNAN ÇOK MUTLU OLDUKK ALLAH SENİ VE BEBİŞLERİNİ KORUSUN TATLIMM

Son düzenleme:
Seherim çooooooook sevindim canım.Sonucun çok iyi çıkmış.Darısı başımıza.Hiç bir belirti yoktu dimi.Ben çok endişeliyim.Gidip kan vermeye cesaretim yok.......

canım benım test gunum pazardı ama doktor pazarttesı yaptır bızde burda olalım dedı ama ben dayanamdım bugun yaptırdım cok şükür güzel haberıde aldım doktorum buyuk ıhtımal cogul dedı pazar gunu tekrar yaptırıcam ıkıye katlıycakmı dıye

mehayIM cıvcıvIM ve pınk rose ..........................hııımmmmmmmmm..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…