2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlae nerdesınız ya erkenden kacmısınız gelınde sohbet edelım mehaycım canım hala bıtmedı cam işin civcivimmmm sen daha gelmemişsin gecekuşum mesai başlamadımı

canım ne kadar çok yıprandığını yaşlandığını demiş mehayuuuum..yaşlı mehayuuuuummmm..lülülülülülü

yok oyle degil diyorki testi cozerken beyninizzin ne kadar yoruldugunu gosterirmis evet dogru oyunu anlayana kadar yoruldum :roflol:sonrasi kolaydi ama hemen bitti...:roflol:

günaydın kızlar iyi pazarlar seherimi merak ettin 12 gün değerleri kaç çıkacak ?..kaça katlanıcak ? acep.. hadi hayırlısı....

birde hepinizi doktor 2 gunde bir ultrason icin cagirdimi??beni ignelere basladigimdan beri cagirmadi hic sadece randevu verdi ultrason icin ignelerin 15. gunune kan testide o gun yapilacak sizde nasildi her iki gunde birmiydi ultrason??

kizlar e2 hormonunun normalde kac olmasi lazim en fazla .????yani kaci gecerse doktorlar tedaviyi iptal ediyor??

cnmmm geçen sayfadada sormuştunnn 2000 geçmemesi lazımmm arkadaşımda aşılama yaptırdı zor atlattı o dönemiii ama ikizzzz bebeleri varrr doğuracakkk çok az kaldııı

mehaycığımm bende mikroenjeksiyon tedavsindeyimmm geçen çarşamba başlandıı iğnelere c.tesi doktorum çağırdııı c.tesi muayne p.tesi tekrardan gideceğimmm

cnmmm geçen sayfadada sormuştunnn 2000 geçmemesi lazımmm arkadaşımda aşılama yaptırdı zor atlattı o dönemiii ama ikizzzz bebeleri varrr doğuracakkk çok az kaldııı

aaaa o asilamadan once kan alimini onun icinmi yapiyorlar e2 ye mi bakiyorlar...bende gebelik varmi diye son kez bakiyorlar saniyordum

aaaa o asilamadan once kan alimini onun icinmi yapiyorlar e2 ye mi bakiyorlar...bende gebelik varmi diye son kez bakiyorlar saniyordum

evet cnm onun için bakılıyorrrrrrrrrrrrrrrr

dirimkizi senin yumurtalar ne zaman toplanacak???tahminen....

cnm bilmiyorumki bugün 5 iğnemi oldum gonalf 225 doz yapıyorum cnm bugün bir ilaç daha yaptım yumurtalarım zamanından önce kendi kendine gelişp çatlamasın diye bugün ikisini yaptım yarın ne kadar olmuş göreceğizzzzzzzzzz

15---16 yumurtam vardı ama ne kadar olacak ne zaman olacak bilemiyorum cnm ama hastanede bana eşiniz h.içi gelsin imzası lazım dedi yumruta toplanırken izini olması gerek dedi....haftaya kadar bişey olur sanırım cnmm yarın belki bişey der dokturmm

kızlar geldim ben nerdesiniz..?..seherim sende yoksun tahlilin kaç olmuş?.. civciv sende miiii....
dırımkızı hayırlı olsun tedavin cnm haberlerini bekliyoruz inşşş...

kızlar iyi hafta sonları be bu tüp bebek protokolüyle ilgili değişmeler duydum lucrini artık kullanmıycaklarmış direk gonal-f ve yanında bir ilaö daha off fkafam karıştı sizin bir bilginiz varmı hepinize sevgiler öptüüümm

kızlar geldim ben nerdesiniz..?..seherim sende yoksun tahlilin kaç olmuş?.. civciv sende miiii....

yaa pinkim senle ben vardiyali calisiyoruz bu topikte sanki..ben geliyorum sen gitmissin sen geliyorsun ben:1no2:cok ozluyorum ben seni amaŞeniz

insallah oyledir o ne yaa bin cesit igne vucudumuz delik desik oluyor zaten...:teytey: sevindim valla insallah dogrudur..:dance:

teşekkür ederim cnm ...inş.güsel haberlere döneceğim 1 senedir gülmedi yüzüm ama bu sefer olacak çok inannıyorum ben çok umutlu ve heycanlıyım .......:teytey:

birde hepinizi doktor 2 gunde bir ultrason icin cagirdimi??beni ignelere basladigimdan beri cagirmadi hic sadece randevu verdi ultrason icin ignelerin 15. gunune kan testide o gun yapilacak sizde nasildi her iki gunde birmiydi ultrason??

mehayım naber tatlım nasılsın bakayımm hem sen pink i özlüyonda beni özlemiyon mu hee klava:klava:??

canım ben ilaçları kullandığım donem 2 gunde bir mutlaka dr um çagırıyordu hem ultrasonla bakıyordu hemde kan veriyordumm ..ama ben e2 yi 14.7 diye hatırlıyorumm ya hatta dr biraz yuksek demişti galibaa fisfisfisfisfisfis

heeee hep pinki ozluyorum seni hic ozlemiyorum:roflol::roflol: seni taniyormuyum??gozum biyerden isiriyor ama son bir haftadir hic topikte gormuyorum tanismismiydiksırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…