mehaycım ne camı bunlar yaa..tak tak bitmedi...
canım ne kadar çok yıprandığını yaşlandığını demiş mehayuuuum..yaşlı mehayuuuuummmm..lülülülülülü
günaydın kızlar iyi pazarlar seherimi merak ettin 12 gün değerleri kaç çıkacak ?..kaça katlanıcak ? acep.. hadi hayırlısı....
kizlar e2 hormonunun normalde kac olmasi lazim en fazla .????yani kaci gecerse doktorlar tedaviyi iptal ediyor??
mehaycığımm bende mikroenjeksiyon tedavsindeyimmm geçen çarşamba başlandıı iğnelere c.tesi doktorum çağırdııı c.tesi muayne p.tesi tekrardan gideceğimmm
cnmmm geçen sayfadada sormuştunnn 2000 geçmemesi lazımmm arkadaşımda aşılama yaptırdı zor atlattı o dönemiii ama ikizzzz bebeleri varrr doğuracakkk çok az kaldııı
aaaa o asilamadan once kan alimini onun icinmi yapiyorlar e2 ye mi bakiyorlar...bende gebelik varmi diye son kez bakiyorlar saniyordum
dirimkizi senin yumurtalar ne zaman toplanacak???tahminen....
kızlar geldim ben nerdesiniz..?..seherim sende yoksun tahlilin kaç olmuş?.. civciv sende miiii....
dırımkızı hayırlı olsun tedavin cnm haberlerini bekliyoruz inşşş...
kızlar iyi hafta sonları be bu tüp bebek protokolüyle ilgili değişmeler duydum lucrini artık kullanmıycaklarmış direk gonal-f ve yanında bir ilaö daha off fkafam karıştı sizin bir bilginiz varmı hepinize sevgiler öptüüümm
kızlar geldim ben nerdesiniz..?..seherim sende yoksun tahlilin kaç olmuş?.. civciv sende miiii....
dırımkızı hayırlı olsun tedavin cnm haberlerini bekliyoruz inşşş...
birde hepinizi doktor 2 gunde bir ultrason icin cagirdimi??beni ignelere basladigimdan beri cagirmadi hic sadece randevu verdi ultrason icin ignelerin 15. gunune kan testide o gun yapilacak sizde nasildi her iki gunde birmiydi ultrason??
mehayım naber tatlım nasılsın bakayımm hem sen pink i özlüyonda beni özlemiyon mu heeklava: klava:??
canım ben ilaçları kullandığım donem 2 gunde bir mutlaka dr um çagırıyordu hem ultrasonla bakıyordu hemde kan veriyordumm ..ama ben e2 yi 14.7 diye hatırlıyorumm ya hatta dr biraz yuksek demişti galibaa fisfisfisfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?