2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

valla bende bugun bunu dusunuyordum senin zayiflaman lazim yakinda hamile kalirsan cok kotu olur kilolar senin icin...:1no2:

canım sağol, hoş geldin,nasılsın iyi oldunmu biraz,ALLAHIM hepimize hayırlar göstersin cnm..dondurulmuşların varmıydı.ya seni üzmek istemiyorum cevap yazmak zorunda değilsin ben öölesine sordum cnm..a.s.

canım ya iyi olmaya calışıyom ama olmuyor dondurulmuş yok canım.niye üzeceksinki herşey ALLAHTAN sorun için üzülmene gerek yok

bende seni özledimm tatlım düğünün guzel geçtiğine cok sevindimm bak okadar stresi boşuna yaptınnŞenizŞeniz

evet haklısın cnm,ben arada bir öyle dibe vurup sonra toparlanıyorum canım kimseye patlamıyorum laf söyleyemiyorum kendime dertleniyorum,o anda sen vardın sana yansıdı kusura bakma senide üzdüysem canım benim ..Şeniz

canim tek cozum diyete baslayip spor yapmak...

haklısın canım ,ama ben açlığıma dayanamıyorum o yüzden akupunktur iyi olurmu acaba diye düşündüm açlık hissedilmiyomuş diye canım küpe ler takılıyomuş ya o tok hissettiriyomuş sporuda yürüyüşle hallederim sanıyorum ama ne zaman ramazanda geliyor oruçlu olarak hızlı tempoda yürürsem ölürüm ben yaaa...

canim aslinda akapunktur bahane neticede belli bir beslenme programi veriyorlar sana yine diyet yapmak zorundasin yani..hem istedigini yiyip hem zayiflayamazsin..benim bir tanidigim yaptirdi sonuc degismedi yani...en onemli husus bogazini tutmak ama diyet yapmakda ac kalmak demek degil tatlim...a.s

valla bende aciktimmi gozumun onu kararir elim ayagim titrer onemli olan vaktini kacirmadan 3 ogun yemek yemek ekmek hamur isleri tatlilar yememek..ekmegi gunde 3 ince dilim yiyebilirsin kepekli olmak kaydiyla mesela...izgara balik tavuk sebze yemekleri hepsinden azar azar gun boyu yesen yine zayiflarsin..sen bilirsin zaten nelerin kilo aldirdigini...

ne demek canımm aşk olsun her zaman yanındayımm sen beni az mi dinledin dertlerimle uzuldun bir daha duymıyım ole şeylerr klava:klava:

mehaycımm kime kustugume gelincee ismi lazım degil o kendini biliyoo şekerimm :dilcikar::dilcikar:

evet canım biliyorum,,kilo almamın nedeni çok yemek değil hareketsizlik şurda bir haftadır evdeyim ,havalarda sıcak diye dışarıda fazla çıkmadım homini gırtlak oldum bu sıra günlerim de biraz gecikince hamilemiyim acaba diye çok fazla ev işi de yapmadım,hamiş te değilmişim sıcaklardanmı oldu bilmiyom salı dr a gidip öğrenicem kendi kendime yaptım anlıyacağın cnm..

ayyy insallah hamilesindir yaaa bir supriz olur sana...ne zaman olman lazimdi kac gun gecti????

selam kızlar bugun gıremedım kusura bakmayın zaten öglende kalktık sonra eşimle market alışverışı yaptık akşamda annesıne gectık şimdi eve geldık hemen pc başına gectım
bu arada benım kan tahlılım 708 cıktı ucuz oldugu bellı ama 4 de olabılır bıraznuzuldum acıkcası sonlandırmak zorunda kalıcaz dıye sabah doktora gıdıcem bakalım ne dıycek

canim bende cikiyordum tam ise gidicem yarin sabah erken kalkicam..kizlarda seni merak ediyordu benim gitmeden gordugum iyi oldu..COK UZULDUM CANIM AMA BELKI SORUNSUZ BIR HAMILELIK OLUR UZULME

canim bende cikiyordum tam ise gidicem yarin sabah erken kalkicam..kizlarda seni merak ediyordu benim gitmeden gordugum iyi oldu..COK UZULDUM CANIM AMA BELKI SORUNSUZ BIR HAMILELIK OLUR UZULME

sagol canım ıyı geceler sana ben cıvcıvle msndeym ama pınk cıkmış yarın görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…