ben zayıflıyem derken yine kilo almışım canım yaaaa..çok üzgünüm...:roflol: napıcam bilmiyorum bir arkadaşımı gördüm akupunkturla zayıflamış hani küpe takılıyor ya ondan bide spor aleti almış evde spor yapıyomuş çok güzel zayıflamış, acaba bende akupunktura gitsemmi kızlar yaa...10 kilo fazlam var 6- 7 versem yeticek..offf ne olucam ben böle yaaa...:bbo:
pembe gulumm h.g canımmm ...
bu cadı hep bana kızıyoo yaa gelmicektim ama sesini duydumda geldimm kustum ben onaaaansenağlamasenağlama
valla bende bugun bunu dusunuyordum senin zayiflaman lazim yakinda hamile kalirsan cok kotu olur kilolar senin icin...:1no2:
arkadaşlar inşallah herşey dilediginiz gibi olur ALLAHIM gönlünüze göre versin bu mübarek 3 aylarda
canım sağol, hoş geldin,nasılsın iyi oldunmu biraz,ALLAHIM hepimize hayırlar göstersin cnm..dondurulmuşların varmıydı.ya seni üzmek istemiyorum cevap yazmak zorunda değilsin ben öölesine sordum cnm..a.s.
bende seni özledimm tatlım düğünün guzel geçtiğine cok sevindimm bak okadar stresi boşuna yaptınnŞenizŞeniz
canım bencede yaa..düşünmekle kalma çözümde üret bakalım hadi benim cici mehayııımm..:1hug:
evet haklısın cnm,ben arada bir öyle dibe vurup sonra toparlanıyorum canım kimseye patlamıyorum laf söyleyemiyorum kendime dertleniyorum,o anda sen vardın sana yansıdı kusura bakma senide üzdüysem canım benim ..Şeniz
canim tek cozum diyete baslayip spor yapmak...
haklısın canım ,ama ben açlığıma dayanamıyorum o yüzden akupunktur iyi olurmu acaba diye düşündüm açlık hissedilmiyomuş diye canım küpe ler takılıyomuş ya o tok hissettiriyomuş sporuda yürüyüşle hallederim sanıyorum ama ne zaman ramazanda geliyor oruçlu olarak hızlı tempoda yürürsem ölürüm ben yaaa...
evet haklısın cnm,ben arada bir öyle dibe vurup sonra toparlanıyorum canım kimseye patlamıyorum laf söyleyemiyorum kendime dertleniyorum,o anda sen vardın sana yansıdı kusura bakma senide üzdüysem canım benim ..Şeniz
ne demek canımm aşk olsun her zaman yanındayımm sen beni az mi dinledin dertlerimle uzuldun bir daha duymıyım ole şeylerrklava: klava:
mehaycımm kime kustugume gelincee ismi lazım degil o kendini biliyoo şekerimm :dilcikar::dilcikar:
evet canım biliyorum,,kilo almamın nedeni çok yemek değil hareketsizlik şurda bir haftadır evdeyim ,havalarda sıcak diye dışarıda fazla çıkmadım homini gırtlak oldum bu sıra günlerim de biraz gecikince hamilemiyim acaba diye çok fazla ev işi de yapmadım,hamiş te değilmişim sıcaklardanmı oldu bilmiyom salı dr a gidip öğrenicem kendi kendime yaptım anlıyacağın cnm..
canim bende cikiyordum tam ise gidicem yarin sabah erken kalkicam..kizlarda seni merak ediyordu benim gitmeden gordugum iyi oldu..COK UZULDUM CANIM AMA BELKI SORUNSUZ BIR HAMILELIK OLUR UZULME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?