2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sünnet vardı oraya gittim canım çok güzel eğlendim çok oynadım hiş inmedim pistten kurtları döktüm geldim.yarında kayınvaldeleri geçirdikmi sizinleyim bidaha canlarıım..

sünnet vardı oraya gittim canım çok güzel eğlendim çok oynadım hiş inmedim pistten kurtları döktüm geldim.yarında kayınvaldeleri geçirdikmi sizinleyim bidaha canlarıım..

bende yarindan itibaren cok az sizinle olabilicem yarin is basliyor malum ev isi yemek alisveris derken bazen hic giremeyebilirim beni unutmayin emisenağlama

bende yarindan itibaren cok az sizinle olabilicem yarin is basliyor malum ev isi yemek alisveris derken bazen hic giremeyebilirim beni unutmayin emisenağlama

:1hug:valla ben anlamam,iş saatleri dışında evde olduğun saatler den birazını buraya ayırcan ben de o saatlerde burda olucam yoklama alıcam ona göre,iyi olduğun haberini alalım o bile yeter tamammı canım....hele bi hayır deee.....klava: klava:

sana hic hayir diyebilirmiyim bennnnnnnnŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben zayıflıyem derken yine kilo almışım canım yaaaa..çok üzgünüm...:roflol: napıcam bilmiyorum bir arkadaşımı gördüm akupunkturla zayıflamış hani küpe takılıyor ya ondan bide spor aleti almış evde spor yapıyomuş çok güzel zayıflamış, acaba bende akupunktura gitsemmi kızlar yaa...10 kilo fazlam var 6- 7 versem yeticek..offf ne olucam ben böle yaaa...:bbo:

pembe gulumm h.g canımmm ...

bu cadı hep bana kızıyoo yaa gelmicektim ama sesini duydumda geldimm kustum ben onaaaansenağlamasenağlama

civciviiiiiimm.canım beniiiiimmm,hadi gel artık nerdesin özledim ben seniii......kızlar seherimden ses yokmu?....bugün 12. gün tahlili vardı noldu acaba ...?..yoksa bu kıs çeşmeye mi gittiiiiiii..?....

civciviiiiiimm.canım beniiiiimmm,hadi gel artık nerdesin özledim ben seniii......kızlar seherimden ses yokmu?....bugün 12. gün tahlili vardı noldu acaba ...?..yoksa bu kıs çeşmeye mi gittiiiiiii..?....

bende seni özledimm tatlım düğünün guzel geçtiğine cok sevindimm bak okadar stresi boşuna yaptınnŞenizŞeniz

arkadaşlar inşallah herşey dilediginiz gibi olur ALLAHIM gönlünüze göre versin bu mübarek 3 aylarda

canım sağol, hoş geldin,nasılsın iyi oldunmu biraz,ALLAHIM hepimize hayırlar göstersin cnm..dondurulmuşların varmıydı.ya seni üzmek istemiyorum cevap yazmak zorunda değilsin ben öölesine sordum cnm..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…