civcivim kustum ben sana ne geliyorsun ne gidiyorsun artik(
kotu kis :dilcikar:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ole olsun giderimm bendeesenağlama
yaa pinkim senle ben vardiyali calisiyoruz bu topikte sanki..ben geliyorum sen gitmissin sen geliyorsun ben:1no2:cok ozluyorum ben seni amaŞeniz
canım geldim işte sen gitmeden yetişebildimmi..:1hug:
sünnet vardı oraya gittim canım çok güzel eğlendim çok oynadım hiş inmedim pistten kurtları döktüm geldim.yarında kayınvaldeleri geçirdikmi sizinleyim bidaha canlarıım..
civcivim nerde beniiiiimmm...tutamıyon kızı burda demi hep başka topiklere gidiyon sanırsam cadu mehay..sositososito
bende yarindan itibaren cok az sizinle olabilicem yarin is basliyor malum ev isi yemek alisveris derken bazen hic giremeyebilirim beni unutmayin emisenağlama
:1hug:valla ben anlamam,iş saatleri dışında evde olduğun saatler den birazını buraya ayırcan ben de o saatlerde burda olucam yoklama alıcam ona göre,iyi olduğun haberini alalım o bile yeter tamammı canım....hele bi hayır deee.....klava: klava:
civciviiiiiimm.canım beniiiiimmm,hadi gel artık nerdesin özledim ben seniii......kızlar seherimden ses yokmu?....bugün 12. gün tahlili vardı noldu acaba ...?..yoksa bu kıs çeşmeye mi gittiiiiiii..?....
arkadaşlar inşallah herşey dilediginiz gibi olur ALLAHIM gönlünüze göre versin bu mübarek 3 aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?