arkadaşlar ben dün sonucumu aldım .negatif.inşallah sizlerinki tutar...
evet cnm karıştırdım.senle aynı gün başladık tedaviyede aynı hastane değildi pardon cnm.bende şu an tüp bebek merkezindeyim.kontrolüm var yanımda teyzem var ona söledim sorcaklarımı unutursam hatırlatacak.sen nasılsın seninde bugün kontrolün varmıydı.bende sorucam ne zaman toplama işlemi olucak die.hakkımızda hayırlısı benim 5 şubat doğum günüm sanki o gün toplanacak gibi geliyor bana yinede nasip tabi cnm toplanacak duruma gelsinlerde gerisi önemli değil umarım hayırlı sonuçlarla çıkarız bu sıkıntıdan.allahım çok büyük.... çaresiz dert vermesin...(amin) umut et! sabır e! sükür et!hepimiz bir gün anne olacağız (inş)
evdeyim bugün transferin 8. günü eczane den bir test aldırdım yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha çok erken gerçi bu testlerin tüp bebek de tam sonuç vermediğini doktorum söylemişti ama yine de insan umut ediyor tedavim boyunca çok rahattım ama şu günler geçmek bilmiyor kaçıncı gün test yapsam bilmiyorum ama hiç bir değişiklik yok bedenim de bu da beni korkutuyor..
arkadaşlar ben dün sonucumu aldım .negatif.inşallah sizlerinki tutar...
canım yumurtalardan ne haber.. benim 13 tane kalmış...canım yaa üzüldüm gerçekten keşke hep olumlu sonuçlar duysak burdan neyse kendini üzme hazır hissettiğin zamn devam edersın zamanı değilmiş demekki kendine iiibaak......a.s.
ffk canım yumurtan çok ii bence önemli olan büyüklerin olması benım 19 tane toplanmıştı 10 tanesi buyuktu işe yaradı yanii canımhayırlısı olsun kendine dikkat et haberlerini bekliyoruz..
canım onlar beni aradı.her gün aracaklar..tranfer yarın belli olcak.yumuşlarımız çok iyi allah ikimizin geldiği aşamalara gelmeyi herkese nasip etsin...delikafaduldenmrb.canım benım 7 tane döllenmişti 10 tane işleme alınmıştı.11,30 gbi aradım perşembe transfer yapıcaz dedıler sen nezamn konuştun hastaneyle hergün aramak lazımmı?canım
mrb.canım benım 7 tane döllenmişti 10 tane işleme alınmıştı.11,30 gbi aradım perşembe transfer yapıcaz dedıler sen nezamn konuştun hastaneyle hergün aramak lazımmı?canım
kolay gelsın canımmm.... bebeişler sıkı tutunsun ınsaalah
9.günüm ıdrarda ikinci cızgı silik silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı....cokmu erkenkı
ah canım benım insaalah ama daha cok erken hayal kırıklıgıdan korkuyorum kana baktırmak için...zaten tek embryo ne kadar hormon salgılarkı dıyorum ama...korkuyroum
9.günüm ıdrarda ikinci cızgı silik silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı....cokmu erkenkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?