2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

işallah cnm yaa temennimiz o jınemedde yaptırıcam dr.dısardan gelıyor Hidayet hnm.ınternatıonal hospıtalın dr.ydu.9.30 da göbekten vuruldum bende pzt.de 8.30da alıcak yumurtaları senın 10.00 da sanırım çatlatma iğnen neydi ovitcelleydi cnm.neyse haberlerini bekliyorum.

hepimiz için hayırlısı canım bende gece 9.20 iğnemi yaptım. pzt 9.30 beylikdüzü medicina... senin neresi.. bebişler tam benim doğum günümde belli olcak inşallah iyi ve hayırlı sonuçlar alırız.birbirimizi haberdar edelim...öpüyorummmm:lepi:

tamam canım hayırlısı benımde 8,30 beşiktaş jınemed bakalım hayırlısı işallah olumlu sonuçlar alırız hastaneden gelınce yaz durumunu yumurtalarını falan ok kib....

arkadaşlar bir şey soracam 12.gün ilk gün hariç B-HCG değeri en az kaç olmalı tabi değerler kişiye göre değişiyor ama sağlıklı bir gebeliğin olduğunu hangi aralıktaki değerler gösterir.

Allah hepimize hayırlı bebişler versin inşallah doğru hastaneyi bulmak çok zor benim kararım güven hastanesi ama hakkında hiç bilgim yok arkadaşlar çevrenizde orda yapan varmı

benim bugun transferden sonra 9. gunum akintim yok agrim sizim yok az kanamada olmadi vaginal puregestandan dolayi oluyor ama oda belli zaten ilac oldugu
vaginada kasilma agri yok bazen diyorum bebkte yok demekki
ama allah bilir her bunye degisik olurmus
goguslerdede bir degisiklik olmadi sizlerde oldumu kizlar gosguslerde sislik yada hassasiyet

bendede aynı belırtıler var canım yanı belırtıszlıkler canım

Nisasum benim de transferden sonraki 2. günüm. ama bende de belirtil az. göğüslerde hassasiyet ilaçları kullanırken vardım ama transferden sonra kayboldu. bel ve kasık ağrım var ama operasyonlardan kaynaklıdır herhalde diye düşünüyorum.
Arada keskin bir ağrı saplanıyor ve ayakta kalırsam ağrıyor. bir de ayağa kalkınca bazen başım dönüyor. ama başka birşey yok. özellikle akıntı, kanama vs. gibi.
Allah'ın inşallah hepimizin hakkında hayırlısını versin arkadaşlar. beklemekten başka çare yok. ama ne zormuş beklemek böyle !

arkadaşalrım ben yumurta toplamadan geldim.. 21 yumoşşş:)allah hayırlısıyla onları döllemek nasip etsin. sonra tutunsun....transfer cuma olabilirr

bebiş istiyoz hayırlısı olsun canım şimdi nasılsın ben kötü oldum baya 5 saat hastanede kaldım yanı benden snra gelenler gtti narkoz agır geldi sanrım bayıldım yurumeye kalkınca ayrıca mıde bulantısı şimdide giriyimbakıyım siteye dedim 19 yumurtam toplandı bakalım işallah döllenir 5-6 tanesi......

mrb a arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım . ilk tüp bebek denemem aşılama diye başladık sonra tüp e dönmek zorunda kaldık.o anda seçim yaptık ya boş geçicekti bu ay yada tüp deneyelim dedi dr. salı günü transferim yapıldı 7 sinde kan tahlilim var. ama hiç bişey hissetmiyorum. ne kanama ne ağrı. sadece crinone jelden dolayı bi akıntım var sanırım ondan kaynaklanıyo. allah isteyen herkese nasip etsin cici ciici bebişler..

canım benım pazartesı yapıldı transfer ama benımkıde ayın7sı verdıelr tarıh olarak... ya senınkınd eya benımkınde hata var 12 gün sonra belli olmuyoırmu

salı gününüde sayıyorum bugün 7. günüm oluyo. seninde pazartesi yapıldıysa cuma günü 12. günün olmuyomu?

:))) sayalım en iyisi 1. pazartesi
2.salı
3.çarşamba
4.perşembe
5.cuma
6.cumartesi
7.pazar,
8.pazartesi
9.salı
10.çarşamba
11.perşembe
12.cuma günü oluyo .benim ilk denemem ama 12 . günün dolmasımı gerekiyo bilmiyorum.beni 7 sinde çağardılar demek ki gerekmiyo tam dolması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…