canım bende 2 de çıktım.bende kanama var ama iyiyim..inşallah sende bir an önce iyileşirsin.döllenir sen merak etme.ikimizde aynı gün doğum yapacağız.inanıyorumbebiş istiyoz hayırlısı olsun canım şimdi nasılsın ben kötü oldum baya 5 saat hastanede kaldım yanı benden snra gelenler gtti narkoz agır geldi sanrım bayıldım yurumeye kalkınca ayrıca mıde bulantısı şimdide giriyimbakıyım siteye dedim 19 yumurtam toplandı bakalım işallah döllenir 5-6 tanesi......
canım benim çok geçmiş olsun..inşallah sende bir an önce iyileşirsin çocukların sana tutunur...haberdar et tamma mıya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
amin canım..bende akıntı bıle yok artıkılkgunelr vardı... endıse edıyorum
kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...tedavi gdisatimizdan bahsedelim...ve hamis haberleri verelim nedersiniz???kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????
canim benim ya temmuz ya agustos ama temmuz olur sanirsam dayanacak gucum kalmadi cunku:)) ama korkuyorum biraz...su yumurta toplatmak nasil oluyor sonrasinda aci cekiyormusun??sana lokal anestezimi yapmislardi???
MERHABA, BEN DE MART AYINDA YAPTIRACAĞIM. ÇOK ACIYACAĞINI ZANNETMİYORUM. ÇÜNKÜ 2 AY ÖNCE ÇİKOLATA KİSTİNDEN LAPAROSKOPİ AMELİYATI OLUM. ONUN KADAR ACIMIYORDUR EMİNİM.:dance: BİR DE DÜŞÜNSENE BEBİŞ OLURSA BUNUN BİR DE DOĞUM SANCISI VAR BEN CE HİÇ KORKMA.
bende ilk kez yaptırdım cnm hiç beklediğim kaddar zor değilmiş.yumurta toplama işlemi en zoru demişti dr um ondada zaten anestezi alıyosun hiç bişey anlamıyosn yada ben uyandıktan sonrada çok iyiydim hiç ağrım olmadı.gözümü açar açmaz hiç biyerim ağrımıyo dedim dr um güldü. transfer zaten çok çok rahat normal ultrason la bakıyomuş gibi görüyosun zaten sende ekrandan.ben hiç yerleştirildiğinde anlamadım gördüm sadece bebişlerimi.inşallah tutunmuşlardır.
korkulucak hiç bişey yokk hiçç korkma rahat geçsin tedavin. hayırlısı olsun güzelim
canım sonucun ne zaman belli olacak bize güzel haberler vermeni bekliyoruz:1hug:
kızlar dün kanama olupta çatlayanlardan hariç 16 folikülden 16 yumurta çıkmıştı az önce aradım hastaneyi 16sınıda işleme almışlar 11i döllenmiş sizce ii bi sayımı ay hala sancılarım devam edio tuvalette çok problem yaşıorum çünkü dün operasyon esnasında kanamayı görünce idrarda da varmıdır die sonda takmışlar allahım bu eziyetlerin mükafatını hepimize versin rabbim beni aydınlatın nolur transfer sonrası gibi hiç bişi yapamıorum evde kardeşimle eşim bakıo bana göğüslerim aşırı şiştiler sütyen bile takamıorum çok kötü durumum ama yinede bebişlerim için herşeyi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?