2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

a.s. Transferi olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun,sonucu pozitif çıkan arkadaşlarıda tebrik ediyorum... kendinize çok çok çoookkkk iyi bakın...yerimseniben

selam kızlar şöyle bir yazdıklarınızı okudum içim gitti bir gün bizede nasip olurmu bizde tekrardan bu salı başlıcaz 1 denmemiz oldu ama mtesede sperm bulunamadı tüm o iğnler falan boşuna gitti şimdi yazdıklarınızı okuyunca içim gitti inşallah hepinizinki hayırlı olur şöyle ikizlerele olsun kucaklarınız rabim bizede nasip etsin hayırlı bir evlat inanın çok özendim bu mutllgu inşallah bene yaşarım rabbim sizi ve bebişlerinizi kousn

herkeze merhabalar,tedaviniz sonucunuz insallah hayırlı olur güzel haberler alırız.benimde üçüncü denemem ikincisi kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.bu ay yeniden başladık.iğnelerde 3.günüm bu kez daha rahatım hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alırız.allah herkeze anne-baba olmayı nasib etsin.bekleme süresinde bol sabırlar versin.

canım benimde aşırı gazım var aynı tarif ettiğin gibi hatta gaz çıktığında eşimin seviniceği hiç aklıma gelmezdi bebişler sıkışmasın dio :) süt içme oda gaz yaparmış onun yerine 1 kase yoğurt ye dediler 3 tane transfer edildi sana kaç tane transfer oldu ay beklemek ve yatmak çok zor bide kabızlık var die bana kalk evin içinde gez dedi dr oturma devamlı yatma dedi ara ara kalk dolaş ileri geri çünkü kabızlık ancak öle geçermiş bağırsaklar çalışırmış

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.benim yarın yumurta toplama işlemim olacak sabah 9da.25 - 30 civarı yumurta var.dünki muayenemde e2 değerim 1,36 çıktı normalmi bu?yumurtaların boyutlarıda 16-17-18-19 arasıydı.dün gece 11de çatlatma iğnesi vuruldum.kasıklarımda çok ağrı var belim ağrıyor normalmi bunlar ?birde e2 değerine tedavi boyunca ara ara bakılıyormuş heralde benim ilk defa dün baktılar buda normalmi yani.çok heyecanlıyım ilk tüp bebek tedavim.doktorum herşeyin yolunda olduğunu söledi ama yinede korkuyorum.nasıl geçecek nasıl olacak.rabbim yardım etsin hepimize (aminnnn)

yumurta toplama işlemi çok basit hiç korkma ne kadar rahat olursan okadar az canın yakar bu arada benimde yumurtalarım bu durumdayken toplandı yani gayet iyi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanıyor zaten e2 hakkında hiçbir bilgim yok kasıklardaki ağrıların falan normal yumurta toplama işleminden sonrada devam ediyor.

kızlar hayırlı olsun tedavileriniz inşş hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız..mumucuuummm seni çok tebrik ediyorum tatlişiimm..:teytey::teytey::teytey:

Özge selam.
e2 benim birkaç kez bakılmştı ama önemli olan son günün değeri bildiğim kadarıyla. Zaten çok yüksek olsaydım doktorun düşürmek için ilaç verirdi merak etme.
yumurta sayın çok olduğu için kasık ağrın da çok oluyor diye biliyorum. benim doktorum öyle söylemişti.
maşallah sayısı da büyüklükleri de çok iyi. hayırlısıyla inşallah güzel güzel tolanır, döllenir ve meleklerin olarak gelirler sana.
yumurta toplama anestesi ile oluyor. bir uyuyor, bir uyanıyorsun olay bitmiş.
ağrı sızı olmuyor pek.

iyi akşamlar kızlar benımde dün transferım yapıldı hafif kasık ağrım var bide ayağa kalkmakdan korkuyorum yatmaktanda sıkıldım oturmam yürümemin zararı olmaz sanırım sizler neler yapıyosunuz...

Tülay hayırlı olsun.
Doktorlar ertesi gün normal hayatınıza dönün diyor ama insanın içi rahat etmiyor.bana hemşire 3 gün hep yat demişti üstelik.
ben 3 gün yattım. tuvalet ve yemek dışında kalkmadım ama 4. gün işe gittim. akşamlaı gelince yattım, zaten yorulmuş oluyorum ve belim ağrıyor. bu haftasonu da yatacağım.
kasık ağrısı normal o kadar çok işlemden sonra. oturmak yerine arkana yastık alıp ayaklarını uzatıp öyle otur bence. forumda dolaş :) tv seyret. kitap oku.

kızlar bu progesteron iğnelerinden şikayetçi olan varmı ? 3. gün oldu transfer olalı ve çok ağrı yapmaya başladı oturmakta zorlanıyorum hep aynı yere vuruluyor sağlı sollu birde vurulan yerlerde beze oluştu

slm cnm bende aynısından şikayetçiyim transfer olalı 6. gün oldu bende zor oturup kalkıyorum bezeler oluştu çok sinir ne yapıcaz katlanıcaz artık inşallah bu kadar zorluk çekiyoruz rabbim sevindiririnşallah :ecrin_bebek:

slm yeditepe üniversitemi yaptırıyorsun? benim durumuma benziyor bende 15 şubattı bekliyorum

şuan bebek aspirin folic bir de vajidan kalem jel kullanıyorum ayın 2 sınde ovitrelle iğnem var bunların dışında yok. buarada ben 25 yaşındayım dediklerim bana moral verdi çok saol
senin durumun nedir peki?

canim ben 6 asilama 1 tup bebek denedim 1 asilama haric hepsi negatif...onuda dusurdum....senin sonuc gunun ne zaman???

mehay canım herşeyin hayırlısı. allah sana bu kadardan sonra inşallah kendiliğinden hamile olmak nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…