inşallah cnm.3 gündür adet sancısı gibi ağrı çektim çok korktum bide sürekli bi gaz sıkışması vardı.kuzenimden biliyorum reflüsü vardı afadersin sürekli bi booopp bopp:)dün hiç bişey yiyemedim patates haşladım onla idare ettim.ishal durumu vardı bide. korktum dr umu aradım rezene çayı rahatladır bide yoğurt ayran ye iç dedi.gerçekten bugün çok daha iyiyim gecede çok rahat uyudum.
inşallah pozitif olur cnm sonucun kaç tane transfer edildi cnm hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi veririz... şu tedavinin en zor kısmı bu bekleme süreymiş yaaa
kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.benim yarın yumurta toplama işlemim olacak sabah 9da.25 - 30 civarı yumurta var.dünki muayenemde e2 değerim 1,36 çıktı normalmi bu?yumurtaların boyutlarıda 16-17-18-19 arasıydı.dün gece 11de çatlatma iğnesi vuruldum.kasıklarımda çok ağrı var belim ağrıyor normalmi bunlar ?birde e2 değerine tedavi boyunca ara ara bakılıyormuş heralde benim ilk defa dün baktılar buda normalmi yani.çok heyecanlıyım ilk tüp bebek tedavim.doktorum herşeyin yolunda olduğunu söledi ama yinede korkuyorum.nasıl geçecek nasıl olacak.rabbim yardım etsin hepimize (aminnnn)
kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.benim yarın yumurta toplama işlemim olacak sabah 9da.25 - 30 civarı yumurta var.dünki muayenemde e2 değerim 1,36 çıktı normalmi bu?yumurtaların boyutlarıda 16-17-18-19 arasıydı.dün gece 11de çatlatma iğnesi vuruldum.kasıklarımda çok ağrı var belim ağrıyor normalmi bunlar ?birde e2 değerine tedavi boyunca ara ara bakılıyormuş heralde benim ilk defa dün baktılar buda normalmi yani.çok heyecanlıyım ilk tüp bebek tedavim.doktorum herşeyin yolunda olduğunu söledi ama yinede korkuyorum.nasıl geçecek nasıl olacak.rabbim yardım etsin hepimize (aminnnn)
iyi akşamlar kızlar benımde dün transferım yapıldı hafif kasık ağrım var bide ayağa kalkmakdan korkuyorum yatmaktanda sıkıldım oturmam yürümemin zararı olmaz sanırım sizler neler yapıyosunuz...
hoho transferinizi nerede yaptırdınız dr öğrenebilirmiyim
selam kızlar 20 ocakta transferim oldu
2 subatta sonuç aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffffffffff
:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar bu progesteron iğnelerinden şikayetçi olan varmı ? 3. gün oldu transfer olalı ve çok ağrı yapmaya başladı oturmakta zorlanıyorum hep aynı yere vuruluyor sağlı sollu birde vurulan yerlerde beze oluştu
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Aslında nerden başlamalıyım bilmiyorum. 3 yıldır bebeğimiz olmuyordu. yapılan testler v doktor görüşmeleri vs. tüp bebekten başka care olmayacağına karar kılındı. 20 ocakta ilaçlara başladım. 29 ocakta yumurtalarım toplandı. 2 şubattada transferim yapıldı 2 embriyo transfer edildi. yasımda cok genc oldugu icin hemsireler şansımın daha yüksek oldugunu soylediler. hemşireler diyorum çünkü doktorumu her gittigimde 5 dk.dan fazla görmedim. bana ilk görüşme haricinde hiçbirşey açıklamadı. üstelik buradaki araştırmalarım ve duyumlarıma göre işinin en iyilerinden biri olduğu söylendi. bana ilaçlarla ilgili bilgileri, ne yapıp ne yapmamam gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini hep hemşireler hatta orada çalışanlanlar anlattı. Bunlara rağmen şimdilik herşey yolunda test yapmak için 14 şubatı bekliyoruz. Benim tecrübesizliğimden, sizinde tecrübelerinizden dolayı size sormak istediğim doktorumun bu şekilde davranması normal mi? İnanın öğrenmem gereken bir çok şeyi internetten öğrendim. Bir aksilik olacak diye çok korkuyorum. Beni aydınlatırmısınız rica etsem.
selam kızlar 20 ocakta transferim oldu
2 subatta sonuç aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffffffffff
:teytey::teytey::teytey::teytey:
şuan bebek aspirin folic bir de vajidan kalem jel kullanıyorum ayın 2 sınde ovitrelle iğnem var bunların dışında yok. buarada ben 25 yaşındayım dediklerim bana moral verdi çok saol
senin durumun nedir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?