- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
evet canım söylediğin gibi göbeğimin hafif sol tarafında kalp atışı gibi hatta biraz daha kuvvetli atıyor bide iştahım yoktu ama bugünlerde aşırı yemek isteğim arttı(hamilelik belirtisimimi yoksa:))):CüvCüv:
arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.
arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.
slm yeditepe üniversitemi yaptırıyorsun? benim durumuma benziyor bende 15 şubattı bekliyorum
kızlar dün kanama olupta çatlayanlardan hariç 16 folikülden 16 yumurta çıkmıştı az önce aradım hastaneyi 16sınıda işleme almışlar 11i döllenmiş sizce ii bi sayımı ay hala sancılarım devam edio tuvalette çok problem yaşıorum çünkü dün operasyon esnasında kanamayı görünce idrarda da varmıdır die sonda takmışlar allahım bu eziyetlerin mükafatını hepimize versin rabbim beni aydınlatın nolur transfer sonrası gibi hiç bişi yapamıorum evde kardeşimle eşim bakıo bana göğüslerim aşırı şiştiler sütyen bile takamıorum çok kötü durumum ama yinede bebişlerim için herşeyi yaparım
selam kızlar 20 ocakta transferim oldu
2 subatta sonuç aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffffffffff
:teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba kızlar bende hayırlısıyla yarın ilk tüp bebek denememe başlıyorum
günaydın kızlar buarada yenı hamıleleri tebrik ederim........:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
umut bebek benım 5 inde yapıldı transferım ilk günler kasık ağrısı daha çokdu şimdi azaldı dediğin gibi gerçi kanamam olmadı şimdilik çok şükürde buarada sen hayatına devam edıyormsn canım ben dışarı çıkmıyorum da hiç çıksammı diye düşünüyorum.
kızlar sonucum pozitiff...sonunda.allah herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?