2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım tebrik ederim, gözün aydın, allah tamamına erdirir inşallah, darısı bizlerin başına benimde yarın kontrolüm var. Bakalım yumurtalar ne durumda... Sanırım bu hafta içi yumurta toplama işlemi yapılır. Bizler içinde dua etmeyi unutmayın:CüvCüv:

canım kan testi yaptır bilemem hamilemisin değilmisin ama göbeğin düşük olup olmadığını nasıl anlarsın biliyormusun önce test yaptır eğer hamile değilsen sabah aç karnına yere yüzüstü yat ayakları kendine doğru çek dizlerin dik duracak sonrada tam göbek deliğin oraya bastır elinle eğer orda tık tık diye ses duyarsan yerindedir göbeğin ama duymazsan yerinde değildir canım ozaman sıcak su ısıt dayanabileceğin şeklde olacak ama tam göbeğinin üstünde tut çaydanlığı ama dikkatli ol yanma canım eğer sıcak su torbası varsa onunlada yapabilirsin acil şifalar dilerim inşallah hamilesindir canım yalnız bu ararda eğer göbeğin düşükse hiç iştahın olmaz öpüyorum canım:1hug:

arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.

hayırlı olsun cnm çok sevindim allah herkese nasip etsin.sanki bu ay çok güzel haberler alıyoruz ..anişallah darısı diğer arkadaşların başına...yola devammmmm

arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.

tebrikler canım irenbeye mi yaptırdın ?özelmi yaptırdın kaç para yaptırdın canım aşılamanı ?ne güzel ya çok sevindim allah bizede nasip eder inşallah

çok güzel canım allah hepimiz dualrını kabul eder . benim 4 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi oda 3 kalite oda olmadı.

erkder kullanıcısından alıntı

mumudihaba kullanıcısından alıntı
selam kızlar 20 ocakta transferim oldu
2 subatta sonuç aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffffffffff

tebriklerrrrrrrr sırnaşık şey umarım Rabbim bizede nasip eder....a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar, benim de 4 ocakta transferim yapıldı. bugün 5. günüm, hiçbir belirtim yok. Kasık ağrılarım durdu, göğüslerimdeki hassasiyet bile kayboldu. Aynı durumda olup ta sonuç alan var mı???

günaydın kızlar buarada yenı hamıleleri tebrik ederim........:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

umut bebek benım 5 inde yapıldı transferım ilk günler kasık ağrısı daha çokdu şimdi azaldı dediğin gibi gerçi kanamam olmadı şimdilik çok şükürde buarada sen hayatına devam edıyormsn canım ben dışarı çıkmıyorum da hiç çıksammı diye düşünüyorum.

potemkian + hoho çok teşekkürler verdiğiniz cvplar için.ctesi günü yumurtalarım toplandı 34 ad.sonra odama getirdiler beni.hemşire geldi ayıldıktan sonra ilaçları tarif ediyor bana adet olunca şöle yapcan bu ilacı kullancan filan ne adeti dedim ya beni biriyle karıştırdınız heralde ben dondurma yaptırmıcam transfer yapılacaktı dedim.narkozla birlikte ikinci şok yani.iyice sarhoş oldum yani.çok yumurtam toplandığı için beden yorulmuş.2ay dinlenmesi gerekirmiş.yoksa sağlık problemlerim çıkarmış.dondurcaklarmış yumurtaları ya kendimi öle hazırlamışımki 2 ay beklemeyi düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum sonra dedim hakkımızda hayırlısı nasip kısmet böleymiş .demekki tüp bebekte yaptırsan kendiliğinden hamile de kalsan bu işleri yöneten gizli bir güç var.zamanı gelmeyince bütün çabalar boş.her kadın bir olmuyor her bünye bir olmuyor.sonra eşimede söledim oda şaşırdı ama yapacak bişey yok dedi.hayırlısı olsun dedi.ilaç verdi bana onları kullnıyorum şimdi.10-15 gün içinde adet olursun dedi.belera die bir ilaç var ona başlıcam reglimin olduğu gün 21 gün kullnıcam.o adeti takiben dondurulmuşlarla transfer olacak nasipse.biraz uzun oldu ama böle bir durumla karşılaşan arkaşım varmı? dondurulunca embriyo kalitesi düşermi?başarı oranım düşermi? (34 ad.yumoştan 20 ad.yumoşu işleme almışlar.nunlardan 12 yada 14 adeti döllenmiş şu an sağlıkları iyiymiş :))bu sonuç iyimi arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var hiç bilgi sahibi olmadığım bir işlem başıma geldi.yarında arayıp ne kadarını dondurcaklar haber vercekler

evde normal hareket ediyorum ama dışarı ben de daha çıkmadım, iğneye gitmek haricinde tabi. Uzmanlar normal hayata devam diyor ama ben ilkinde 3. günden sonra devam ettim, bu sefer etmim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…