2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

umutların hep aydınlık olsun canım.benim tarsfer oldu 5 şubatta 4tane yaptılar.doktor ümitli bende 17 şubat tahlil günüm. ben 1 defa aşılama yaptırdım tutmadı.şimdi tüp bebek. bazı belirtiler vardı ilk 2 gün. bel ağrısı o gitti sayılır sık değil yani.canım bir şey yemek istemiyor. yatıyorum yarın iş başı. ayrıca midem bulanıyo gibi ve iç çamaşırım hep ıslanıyor..allah herkese hayırlısı versin.

rahimde kasilma falan hissediyormusun peki???akinti olmasi iyiymis ...gebelik belirtisi olarak duymustum....insallah bebisin tutunuyordur canim...

canım inşallah. rahimde kasılma derken nasıl oluyor. ilk 2 gün aslındaişimde bir şeyler hissettim ama bilmiyorum canım

evet canımçok hissettim. ama bugün yok ayrıca karnım ilk 2 gün çok şişti. şimdi indi:)

Selam kızlar mehay nasılsın canım nasıl gidiyor ne zaman başlıyorsun bir dahaki tedavine inşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden geliverir bebişlerimiz......ben bu ay ümitliyim birşeyler var gibi :CüvCüv: benim ilk defa bu ay göğüslerim şişti hissedilir derecede benim göğüslerim normalde çok sönük ve küçükler
ama bu ay değişik bir şeyler hissediyorum dokunduğum zaman ağrıyor akıntımda var ama adet belirtilerimde var son adet tarihim 14 ocak ne olur allahım bu ay bebişim gelsin artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canımçok hissettim. ama bugün yok ayrıca karnım ilk 2 gün çok şişti. şimdi indi:)
canim ilk gunler sislik oluyor sonra geciyor...insallah hamilesindir..

canim sonuc gunun ne zaman bugun kacinci gunun???idrar testi yaptinmi???

canim ilk gunler sislik oluyor sonra geciyor...insallah hamilesindir..

canim sonuc gunun ne zaman bugun kacinci gunun???idrar testi yaptinmi???

canım ben tedavide değilim normal yolla deniyoz şimdilik bugün adetimin 25. günü daha 3 gün var adetime test falanda yapmadım daha
bide şöyle bir şey var geçenlerde koca karıya gtmiştim göbeğimin düştüğünü söledi bu durmda hamile kalman zor demişti senin bu konuda bir bilgin varmı mehaycım duydunmu böyle birşey??????

canım göbeğin düştü diye hamil kalınmaz diye bi şey yok canım inanma öyle şeylere benimde göbeğim düşmüştü hatta kendim yapıyorum göbeğimi göbek ani korkudan heyecandan yada ağır kaldırmaktan düşer belirtiside mide bulantısı yapar yemek yiyemezsin göbeğin çok hızlı atar kalp atışı gibisenin öylemi oluyor canım sakın kafana takma öyle bişey ypk merak etme olurmu?

slm kızlar

moralim çok bozuk..dün kontrolüm vardı..iğnelerdeki 4. günümdü..sadece puregon kullandıydım göbekten..dr..istediğim gibi gitmiyor dedi...merional diye bi iğne daha verdi oda göbekten..3 gün hem merional hemde puregon kullanıcam..ama yinede moralim bozuldu..yumurta rezervim iyi değilmiş...korkuyorum..belkide diğer aşamalara gelemeden yarıda kalacak tedavim...

bu iğneleri kullanan varmı? etkisi nasıl..salı günü kontrole gidicem..inşallah düzelirler..

evet canım söylediğin gibi göbeğimin hafif sol tarafında kalp atışı gibi hatta biraz daha kuvvetli atıyor bide iştahım yoktu ama bugünlerde aşırı yemek isteğim arttı(hamilelik belirtisimimi yoksa:))):CüvCüv:

:çok üzgünüm: ilgin için teşekkür ederim. doktorum ferti centerdan m.nuri delikara aslında herkes çok memnun Nuri beyden bir tek bana denk geldi hatta bende kartı bile yok. istemem gerekirdi belkide. Neyse ilk sefer oldugu için acemiliğimize denk geldi. umarım başarılı olur da bir daha böyle şeylelerle uğraşmak zorunda kalmayız. 2 bebiş transfer edildi 14 şubat test günüm sevgililer gününde güzel haberi alıcaz inşallah. Rabim kimseye evlat hasreti yaşatmasın. hepinizin duaları kabul olsun inşallahh

ben merional 150 kullandım 2 toz 1 su kalçadan. bendeki yan etkileri şişlik hafif adet sancısına benzer sancı ve iğne yerinde hafif sızı oldu tabi iğne yapana görede değişiyordu bu. umarım emeklerinin karşılığını alırsın. hakkında hayırlsı. bol şans

canım sen ne amaçla kullandın? ve sonuç nasıl oldu? etkilimi yani

ben puregon kullandım 3 gün yeterli gelmeyince merional 150 verdi ama göbekten buda...salı günü görücez etkisini..

canım sen ne amaçla kullandın? ve sonuç nasıl oldu? etkilimi yani

ben puregon kullandım 3 gün yeterli gelmeyince merional 150 verdi ama göbekten buda...salı günü görücez etkisini..
cnm benim tüplerim tıkalıydı eşiminde sperm sayısı azdı. ilaç sanırım iyi bir etki verdi herşey tam vaktinde oldu 6 gün kullandım geride bıraktığım o günler sanki rüya gibi ama sonra geçiyor merak etme sakın tabi bide yaş faktörü var ben 23 yaşındayım o yüzden şansım daha yüksekmiş. bol bol dinlen kendini oyala ve hiç olumsuz düşünme. a.s.

arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.

arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.

tebrikler canım allah kucağına almak nasip etsina.s.

hayırlı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
darısı başımıza :)
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…