2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım bızım sorunumuz morfolojık bozukluk var esımde.bende problem yok ama yasdan dolayı yumurta kalıtesı bozuluyormus ve rezervı bıtıyormus dıyor doktorlar.benım 15 yasında bır oglum var ılk esımden (esımı kaybettım 7 yıl once). o yuzden sansın yuksek dıyorlar ama 2 denemede basarısız oldu anlamadık bızde.

bende menogon kullanıyorum.sımdı dıgerlerın gonefen kullanmıstım .

başın sağolsun canım. bak sende bi sorun yokmuş işte ne güzel şansın çok yüksek hem bebek sevgiside tatmışsın çok şanslısın bunu hiç yaşayamayanlar var. ama ben eminim yine olur çünkü eşimin teyzesi 45 yaşında tüp bebek yaptırdı hemde 5 sene önce ve şu an çok tatlı ikizleri varkaydirigubbakcemile2 olumlu düşün canım:lepi:

bırakırsın canım inşallah ben çevremde ne kadar içen varsa hepsinde kaçtım.zaten eşim içmiyordu kızıyorduda içdiğim için birde düşündüm bu kadar senedir içtim nefes darlığından baska ne verdi bana şimdi içime gelecek minikleri nasıl zehirlerim dedim ve başardım....sende yaparsın yeterki istea.s.

sagol canım morel verdın .ınsallah ısteyen herkese allah nasıp etsın .bende umutlu olmaya calısıyorum. bu denememızı kımseye haber vermedık olursa suprız yapıcaz aılelere .kac tane ıgne verdıler sana kac unıte kullanıyorsun. ben 375 le basladım sımdı 450 kullanıyorum artık

Simall, Balance88,

Canlarım. Biliyorum siz de bırakmak istiyorsunuzdur sigarayı. "He" deyince de olmuyor. Benim de eşim15 yaşından beri sigara içiyordu. Sperm azlığı çıktı. Sebebi sigaraymış. Ona "Bırak" diyordum hergün. Ama benim dedemle olmuyor. Sonunda kendisi karar verdi ve bıraktı sigarayı çok şükür. Demek ki herşeyde bir hayır varmış. Darısı sizlerin başına.

Ama böyle bir aşamada kadın olarak sizlerin sigara içmesi çok daha yanlış. Bebeği siz taşıyacaksınız. Onun sağlıklı beslenmesi sizlere bağlı. Üstelik bildiğim kadarıyla düşük ve erken doğuma da sebep olabiliyor sigara. Bebeğinizin bedensel ve ruhsal bakımdan sağlıklı olması için lütfen bırakmaya zorlayın kendinizi ne olur. Sizleri seviyorum kızlar.

Aa Yugu'cuğum,

Hamileleri atlamışım. Maşallah.nazar:

Böyle güzel haberler duymak bizleri iyice motive ediyor. Darısı bizlere canım, değil mi.hihoyyyt:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…