canım yaşın çok geç değil bence tüp bebek için hiç üzülme olmazsa diye düşünme lütfen hep olacak diye düşün Allah yardımcımız olsun inşallah! herşey güzel olacakkaydirigubbakcemile2 sizin sorun neydi canım? lucrinmi vuruluyosun sende?
canım yaşın çok geç değil bence tüp bebek için hiç üzülme olmazsa diye düşünme lütfen hep olacak diye düşün Allah yardımcımız olsun inşallah! herşey güzel olacakkaydirigubbakcemile2 sizin sorun neydi canım? lucrinmi vuruluyosun sende?
mrb.kızlar dr.randevum vardı keseleri gördüm küçücük ikizlerim oluyor...[/QUO
ayy süper yaa hayırlı olsun canım allah hepimize nasip etsinhihoyyyt
canım bızım sorunumuz morfolojık bozukluk var esımde.bende problem yok ama yasdan dolayı yumurta kalıtesı bozuluyormus ve rezervı bıtıyormus dıyor doktorlar.benım 15 yasında bır oglum var ılk esımden (esımı kaybettım 7 yıl once). o yuzden sansın yuksek dıyorlar ama 2 denemede basarısız oldu anlamadık bızde.
çok sevindim senin adına inşallah bende bırakabilirim inşallah:Saruboceq: nasıl yaptınız nasıl bıraktın bi yöntemin var mı ya da tavsiyen:uhm: evet canım kefir pek hoş değil ama ilaç niyetine bi bardak yutabilirsin belki dedim disüprizzzzz
başın sağolsun canım. bak sende bi sorun yokmuş işte ne güzel şansın çok yüksek hem bebek sevgiside tatmışsın çok şanslısın bunu hiç yaşayamayanlar var. ama ben eminim yine olur çünkü eşimin teyzesi 45 yaşında tüp bebek yaptırdı hemde 5 sene önce ve şu an çok tatlı ikizleri varkaydirigubbakcemile2 olumlu düşün canım:lepi:
kızlar aradılar hastaneden yarın saat 9 da transferim var kavuşuyorum ......
kızlar aradılar hastaneden yarın saat 9 da transferim var kavuşuyorum ......
Yugu canım,
Sen nasılsın.
merhaba deniz nasılsın?
Aa Yugu'cuğum,
Hamileleri atlamışım. Maşallah.nazar:
Böyle güzel haberler duymak bizleri iyice motive ediyor. Darısı bizlere canım, değil mi.hihoyyyt:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?