2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

seni çok ama çok tebrik ediyorum canım benima.s. çok sağol etkileyici açıklaman için:1hug:a.s.

seni tebrik ederim arkadaşım hamilesin eger gebelik olmamış olsaydı idrar testinde ikinci cizgiyi net bi şekilde göremezdin :) kullandıgın ilaçların testi etkileyecegini sanmıyorum ben.Rabbim tamamına erdirsin canım hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah. akşama hcg değerini yazarsın bizlere

canım günlerce aylarca bekliyoruz şurada 4 saat kalmış geçecek tabii hemde en güzel son 4 saat belki de:lepi: saat 6yı bende bekliyorum şimdi beraber kutlarız burdakaydirigubbakcemile5

beyaz canım ilaçlar testi etkilemez. Gözün aydın hayatım. Bende bugün silikte olsa 2. çizgiyi gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına

Çok saooolun arkadaşlar akşam yazarım inşallah. Allah isteyen herkese versin inşallah. Ben yinede tedbirli olup çok umutlanmayayım şurada 4 saat kaldı dimi :) Amaaaannnn çok heyecenlıyım.

ben su anda tedavıdeyım.bugun 4. ıgnemı yaptırıcam.ıcmemem lazım aslında su durumdaÇok üzgünüm çoook.Çok üzgünüm çoookevet bugunden ıtıbaren bırakalımmmmmm cokkkk ıstıyorummmmm.

Çok saooolun arkadaşlar akşam yazarım inşallah. Allah isteyen herkese versin inşallah. Ben yinede tedbirli olup çok umutlanmayayım şurada 4 saat kaldı dimi :) Amaaaannnn çok heyecenlıyım.

Rabbim yüzünü güldürecek inşallah canım merak etme

merhaba canım.senın yazdıkların benı cok etkıledı.ve karar verdım ınsallah bende bugunden ıtıbaren ıcmıycem.o kadar emek harcanıyorkı sıgara ıcın bunu rıske atmak anlamsız.. sagolllllllll

aaaa canım bende bugün 5. iğnemi vurulucam aynı aşamadayız:lepi: bu daha güzel gel beraber bi karar verip birbirimize destek olalım kurtulalım bu zıkkımdan n dersin? belki böyle daha kolay olurkaydirigubbakcemile5

aaaa canım bende bugün 5. iğnemi vurulucam aynı aşamadayız:lepi: bu daha güzel gel beraber bi karar verip birbirimize destek olalım kurtulalım bu zıkkımdan n dersin? belki böyle daha kolay olurkaydirigubbakcemile5

evet canım yaaaa hadı hayırlısıyla allah yardımcımız olsun .ıcmıyoruz artık tamammmmm.buda vesıle olmus olur. hadı hayırlısı . sen nerde tedavı goruyorsun.kacıncı denemen.

evet canım yaaaa hadı hayırlısıyla allah yardımcımız olsun .ıcmıyoruz artık tamammmmm.buda vesıle olmus olur. hadı hayırlısı . sen nerde tedavı goruyorsun.kacıncı denemen.

canım ben izmirde cemal posacı ya gidiorum smyrna tüp bebek merkezinde yapıyor tüp bebeği, ilk denemem canım. senin?

merhaba canım.senın yazdıkların benı cok etkıledı.ve karar verdım ınsallah bende bugunden ıtıbaren ıcmıycem.o kadar emek harcanıyorkı sıgara ıcın bunu rıske atmak anlamsız.. sagolllllllll

Aldığın karara çok sevindim canım. inşallah sende güzel haberler alırsın inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürür ve emeklerini boşa çıkartmaz. bu güne kadar içtik sağlıgımızı riske attık ama ailemizi yavrularımızi riske atamayız diğmi dediğin gibi. Dualarım sizlerle canım Rabbim kimsenin boyunu bükük kucağını boş bırakmasın

canım ben izmirde cemal posacı ya gidiorum smyrna tüp bebek merkezinde yapıyor tüp bebeği, ilk denemem canım. senin?

benım 3. denememÇok üzgünüm çoook.2 sını aynı yerde yaptırmıstım.3. yenı bır yerde yaptırıyorum.ve hepsıde ust uste oldu buda olumsuz olursa ara verıcegım artık .benım bırde yas problemım var 37 yasındayım .

cok sagol canım guzel dıleklerın ıcın.allah herkesın gonlune gore versın .

sağol canım benim amin!:Saruboceq:

canım yaşın çok geç değil bence tüp bebek için hiç üzülme olmazsa diye düşünme lütfen hep olacak diye düşün Allah yardımcımız olsun inşallah! herşey güzel olacakkaydirigubbakcemile2 sizin sorun neydi canım? lucrinmi vuruluyosun sende?

kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızda ben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum

bende içiyorum sadece trasverde içmedim negatif olunca yine içmeye başladım inşallah bırakırız çok zorlanıyorum helede stres olunca sıgara içipte hamile olan varmı acaba tutunca bırakmştır

bende içiyorum sadece trasverde içmedim negatif olunca yine içmeye başladım inşallah bırakırız çok zorlanıyorum helede stres olunca sıgara içipte hamile olan varmı acaba tutunca bırakmştır

offffff yaaaa inşallah bırakırız:Saruboceq: bilmiyorum, bende onun için sordum sigara içipte tutan varmı diye inşallah bırakırız yaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…