2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Tülay hayırlı olsun canım benim. Darısı bizlerinde başına

Birde ben size testin resmini gönderiyorum. Birde siz bakın görebilecekmisiniz

Eklentiler

• $CIMG2003.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 40
canım benimde 5. günü konuldu ama sonuç negatif sakın kafana takma rabbim yeterki ol desin gerisi boş. inşallah seninkide tutar.

ınsallah canım sagol .cok buyuk bır emek harcanıyor tup bebekde hem maddı hem manevı allah hepımızın yardımcısı olsun .ozlemozlem sabah okudum cok sevındım senın ıcın allah tamamına erdırır ınsallah.

benim ilk denememde 2.gün transfer olmustu.embriyo kaliteleri iyi değildi.uzun protokol uygulanmıstı.yumurtalarım uzun protokole cevap vermedi.kısa protokolde ve yüksek doz ilaçla 5.gün embriyosu elde edebildik.ve dondurabildikte.ama sadece kimyasal gebelik olustu.

bende sısara ıcıyorum canım .etkısı oluyormus dıyorlar .yumurta kalıtesı ıcın .bırakmak gerekıyor ama... bende beceremedım henuzÇok üzgünüm çoook

ahhh evet canım yaaa etkisi oluyomuş tabi bende beceremedimsenağlama bide içiyorum içincede stres oluyorumsenağlama off offsenağlama

kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızda ben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum

merhaba canım sıgarayı bırakman gerek azda olsa içmemen gerek. inan sıgara ciddi boyutta etkiliyor tedaviyi. bende içiyordum bıraktım çok canım isterse yarım içiyordum ki ben zaten kısa winston içiyordum dr.uma söyledim ben bıraktım ama çok canım isterse yarımda olsa içebilirmiyim dedim dr.um kesinlikle hayır dedi bırak içmeyi sıgara içilen ortamda bile durmak yasak hem eşiniz için hem sizin için dedi düşün yanii ne kadar katı yaklaştı. bizde içmedik tedaviye başladıgımızda bırakmıştık ve Allah ıma şükür ilk denemede Rabbim bebişimize verdi. darısı sizlerin başına kızlarr

amin canım sağol Aallah razı olsun

canım çok doğru söylüyorsun doktor banada dedi çok zararlı diyesenağlama nasıl bıraktın bi yöntemin varmı:uhm:

simall ,ugurböcei canlarım sağolun ya.
Artık sizlerden gelen yorumlarla bende inanmaya ve çoooookkkk heyecanlanmaya başladım yaaaaaa

Özlen sana bişey söyliyim mi. Bence sen kan testi yaptırmak için cumayı bekleyemezsin. Bugün yarın gider onu da yaptırırsın. Bir kere başladın ya arkası gelir artıkkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızda ben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum

önerin için sağol canım ama kefir çok iğrenç bişey,sigara konusunda ise yaklaşık 13 senedir içiyorum 3 aydır falan günde 3 e indirdim son bir haftadırda hiç içmiyorum...aramıyorumda heralde bırakıcam :)yasakkelime

daha once bırakmamız gerıyordu aslında.sımdı hem tup bebek stresı bırde onu bırakmaya calısmak cok zor oluyor.ıkı stres cok yoruyor vallaaaaaa

evet canım yaaaa aynen öyle oluyorsenağlama ne yapıcaz bilmiyoum, her akşam yatarken karar verip ertesi gün bozuyorumsenağlama sen hangi aşamadasın:uhm: beraber bir tarih belirleyip birbirimize destek olarak bırakmaya çalışalım mı?kaydirigubbakcemile5

çok sevindim senin adına inşallah bende bırakabilirim inşallah:Saruboceq: nasıl yaptınız nasıl bıraktın bi yöntemin var mı ya da tavsiyen:uhm: evet canım kefir pek hoş değil ama ilaç niyetine bi bardak yutabilirsin belki dedim disüprizzzzz

ugurböcei banada öyle geliyor. Ama bekleyemeyen ben değil eşim. Sizinle yazışırken bile en az 5 defa aradı hadi git yaptır diye. Şimdide sabah ben seni götüreyim diyorkaydirigubbakcemile3 anlayacağın o beni aşmış durumda. Ben korkuyorum aslında

Kızlar merhaba bişey sorsam size. Bugün sabah kan verdim 2. deneme sonucu bu akşam belli olacak. Yalnız dün dayanamayıp test yaptım evde iki çizgiyi ilk kez net gördüm. Önce sevindim ama sonra şu kafama takıldı. Ben sabah bi jel, akşam 4-5 gibi prognex fitil bide yatarken prognex fitil kullanıyorum. Acaba bunlar sonucu etkilemiş olabilirmi? Sonuçta hepsi gebelik ile ilgili ilaçlar... OOOfffff yaaaaa akşam altı olur mu acaba???

canım çok doğru söylüyorsun doktor banada dedi çok zararlı diyesenağlama nasıl bıraktın bi yöntemin varmı:uhm:

doğacak kucağıma alıp misss kukusunu içime çekeceğim bebeğimi düşündüm. sıgara bi aile olmama engel olmaz dedim ben anne olmak eşimin baba olduğunu görmek istiyorum dedim ve sıgaraya veda ettim bir kerede. bizim etrafımızdaki çoluklu çoçuklu insanlardan neyimiz eksik onlardan ne farkımız var? maddi manevi zorlanarak ana baba olmaya çalışıyoruz bunu gerçekten istiyorsak arada olumsuz ve kötü olan ne varsa çıkarıp atmak yok etmek gerek amacımıza ulaşmak için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…