- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
canım benimde 5. günü konuldu ama sonuç negatif sakın kafana takma rabbim yeterki ol desin gerisi boş. inşallah seninkide tutar.
gunaydın..
arkadaslar benım 2 denememde de transfer 2. gunu oldu.ıkısıde basarısız oldu. daha gec transfer olunca sans dahamı yuksek oluyor. bunun hakkında bılgısı olan varmı? su anda 3. tedavıye basladım kafama takıldı.
bende sısara ıcıyorum canım .etkısı oluyormus dıyorlar .yumurta kalıtesı ıcın .bırakmak gerekıyor ama... bende beceremedım henuzÇok üzgünüm çoook
kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızdaben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum
ınsallah canım sagol .cok buyuk bır emek harcanıyor tup bebekde hem maddı hem manevı allah hepımızın yardımcısı olsun .ozlemozlem sabah okudum cok sevındım senın ıcın allah tamamına erdırır ınsallah.
mrb.kızlar dr.randevum vardı keseleri gördüm küçücük ikizlerim oluyor...
Tülay hayırlı olsun canım benim. Darısı bizlerinde başına
Birde ben size testin resmini gönderiyorum. Birde siz bakın görebilecekmisiniz
ahhh evet canım yaaaetkisi oluyomuş tabi bende beceremedimsenağlama bide içiyorum içincede stres oluyorumsenağlama off offsenağlama
merhaba canım sıgarayı bırakman gerek azda olsa içmemen gerek. inan sıgara ciddi boyutta etkiliyor tedaviyi. bende içiyordum bıraktım çok canım isterse yarım içiyordum ki ben zaten kısa winston içiyordum dr.uma söyledim ben bıraktım ama çok canım isterse yarımda olsa içebilirmiyim dedim dr.um kesinlikle hayır dedi bırak içmeyi sıgara içilen ortamda bile durmak yasak hem eşiniz için hem sizin için dedi düşün yanii ne kadar katı yaklaştı. bizde içmedik tedaviye başladıgımızda bırakmıştık ve Allah ıma şükür ilk denemede Rabbim bebişimize verdi. darısı sizlerin başına kızlarr
kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızdaben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum
daha once bırakmamız gerıyordu aslında.sımdı hem tup bebek stresı bırde onu bırakmaya calısmak cok zor oluyor.ıkı stres cok yoruyor vallaaaaaa
önerin için sağol canım ama kefir çok iğrenç bişey,sigara konusunda ise yaklaşık 13 senedir içiyorum 3 aydır falan günde 3 e indirdim son bir haftadırda hiç içmiyorum...aramıyorumda heralde bırakıcam :)yasakkelime
simall ,ugurböcei canlarım sağolun ya.
Artık sizlerden gelen yorumlarla bende inanmaya ve çoooookkkk heyecanlanmaya başladım yaaaaaa
canım çok doğru söylüyorsun doktor banada dedi çok zararlı diyesenağlama nasıl bıraktın bi yöntemin varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?