beyaz tebrik ederim.ikiz olsun bana ne bana ne?ister misin ikiz?
biv ne güzel zor kısmını hallettin?hangi merkezdi seninki?kaç tane yumoş topladılar?cuma sıra bende.kaydirigubbakcemile3
beyaz tebrik ederim.ikiz olsun bana ne bana ne?ister misin ikiz?
biv ne güzel zor kısmını hallettin?hangi merkezdi seninki?kaç tane yumoş topladılar?cuma sıra bende.kaydirigubbakcemile3
kızlar test sonucu 10. gün
189 sizce hamilemiyim
Biv canım,
Sen, işin zor kısmını atlattın. Hiç merak etme. Kendine güzel zaman ayır, güzel şeyler düşün. Hep olumlu şeylere konsantre ol. Eminim transferin güzel geçecek ve senin de en kısa mutlu haberini alacğız canım. Sadece sabır kısmı kaldı. Bu kadar bekledin. Bebeğine kavuşmak için sabretmeye değer.
Şimdiden başarılar ve iyi şanslar diliyorum.
emsal hoş geldin çoktandır göremedim seni hayırlı olsun tedavin canım
ben hemen hemen her gün buralardayım canım sürekli sizleri takip ediyorum kim ne durumda bakıyorum hepinize duacıyım her daim. sen beni unutmuşsun galiba ama :)) ben tedavi aşamasını geçeli 11 hafta oldu teyzesi (11 haftalık hamileyim canım Rabbim izin verirse). darsı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımın başına
Değerim 1163 arkadaşlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............... 2 Senelik emekler Allah a şükürler olsun.....
ay canım benim ya :)))) çok özür dilerim bugün kafam iyice abuklaştı :1hug:
benden 6 tane yumoş topladılar aslında canım ona sıkkıın az geldi bana.benim doktorum çapada prof faruk buyru ayrıca istanbul cerrahide ama saolsun bana çapada yaptı.
bu arada arkadaşlar bişey sorucam çapada raporlu olursa 1300 lira ekstra tedavi parası alıyorlar dışarıda ne kadar +ilaç tabiki
ne demek canım özür dilemek aşk olsun. seni çok iyi anlıyorum kafan karışık ve heyecanlısın :)) inşallah transferin iyi geçecek ve güzel sonuçlar alacaksın Allah ın izni ile. bol bol dua et canım transfer sırasında ve sonrasında selavat çek aklına geldikçe. yat dinlen bi kaç gün.bana kalırsa trasnfer sonrası 4 saat hiç kalkmadan yat (pozisyonu biliyorsun zaten)
ne demek canım özür dilemek aşk olsun. seni çok iyi anlıyorum kafan karışık ve heyecanlısın :)) inşallah transferin iyi geçecek ve güzel sonuçlar alacaksın Allah ın izni ile. bol bol dua et canım transfer sırasında ve sonrasında selavat çek aklına geldikçe. yat dinlen bi kaç gün.bana kalırsa trasnfer sonrası 4 saat hiç kalkmadan yat (pozisyonu biliyorsun zaten)
bizede söyleyin arkadaşlar, pozisyon ne ki? sırt üstü değil mi?:uhm:
canım transferin hemen ardından seni sedyeye yüz üstü yatırıp karnının altına yastık koyuyorlar ve seni yatagına götürüyorlar. 4 saat boyunca yüz üstü karnında yastık popon havada yatıyorsun 4 saat kesinlikle kalkmak yasak idrarın geldiğinde bile kalkmıyorsun sana sürgü veya alt bezi tarzında bişeyler veriyorlar. en azından benim dr.um böyle yapıyor ve bunun çok faydası oldugunu düşünüyorum. (Tabii herşey yüce Allah tan)
sorma bugün toplama işleminde bayılırken fatiha suresini okuyordum ayılırkende sesli olarak okumaya devam etmişim :))) hemşire söyledi bidakka kendime okuyorum sonrada sizin için dua edicem demişim :))))
yaaaaa çok ilginç:bbo: bunu bilmiyodum ama sağol canım paylaştığın içina.s.
umarım faydası olur canım. ben dr.uma ve yaptıgı herşeye güveniyorum tüm hastaları pozitif sonuçlar aldılar başarı oranı ve çalışma şekli olagan üstü. Allah a şükür ilk denemede mutlu haberi aldık Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?