inşallah canım çok sağol:Saruboceq: sen kime gidiyosun?
canım ben Prof.Dr.Erol Tavmergen de bornova şifa hastanesin de yaptırdım. Erol beyi çok araştırdım tüm dr. ve tanıdıklar onu tavsiye etti. Erol bey mikroenjeksiyon uygulamasını türkiyeye getiren ve ilk uygulamayı yapan dr.dur. ege üniversitesi tüp bebek merkezinin kurucusu ve başkanı inan başarı oranı çok yüksek. dediğim gibi herşey Allah tan dr.lar sadece vesile ama iyi olana yönelmeliyiz.
canım allah saglıklı bişekilde kucagına almayı nasip eder inşallah
sen 12 gün boyunca neler yaptın kendini nsıl korudun bizede bilgi verirmisin
evet canım çok iyiymiş bende duydum, çok iyi yapmışsın, bende kendi doktorumu çok sevdim araştırdım inşallah iyi olur.zaten bikaç iyi isim var izmirde, inşallah herşey güzel olurkaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı 13tane bugün sordum 8tanesi iyi kalitedeymiş.cumaya galiba transferim olacak emsall bende 1ay önce sigarayı bıraktım eşimde ama benim tedaviye başladığımdan buyana dikkat ettiğim halde çok gazım oluyor transfer sonrasındada böyle olurum diye korkuyorumAllah razı olsun canım inşallaahh. canım ben ilk tedaviye başladıgımda sıgarayı bıraktım hem eşim hem ben dr.um bunun çok önemli oldugunu söyledi. dr.um yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrasında bi çok şeyi yememi yasakladı ve hala yasaklara devam ediyoruz.bunlar acı, ekşi ,baharat, çay ,kahve, kola, turşu, gaz yapıcı yiyecekler ve kabız olmaktı çay açık ta olsa içme demişti içemedim gebelikten sonra canın isterse çooookkk açık içebilirsin oda sadece 1 bardak dedi. 12 günüm nasıl geçti ? transferin oldugu gün anlattığım şekilde yattım 4 saat boyunca transfer günü 1 gece hastanede kaldım.yasaklara uydum bol bol sıvı al demişti dr. aldım bol bol meyve suyu ve süt içtim ayaklarımı sıcak tuttum sürekli ayaklarıma sıcak su torbası koydum ve yaklaşık 5 gün falan yattım 5 gün sonra kalktım ama kendimi zorlamadım.yediğim herşeye dikkat ettim ilaçlarımı saatinde aldım( jel kullanıyordum halada kullanıyorum.) en önemlisi bol bol dua ettim selavat çektim elim karnımda dua ettim her ezanda. işte böyle geçti 12 günüm canım
Arzumsun yumurt a toplamı işlemi nasıldı uyandığında zıpladınmı yinee:))))))))
Hale hanımın eli nasılmış hafifmi:)))))))))))))
Allah razı olsun canım inşallaahh. canım ben ilk tedaviye başladıgımda sıgarayı bıraktım hem eşim hem ben dr.um bunun çok önemli oldugunu söyledi. dr.um yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrasında bi çok şeyi yememi yasakladı ve hala yasaklara devam ediyoruz.bunlar acı, ekşi ,baharat, çay ,kahve, kola, turşu, gaz yapıcı yiyecekler ve kabız olmaktı çay açık ta olsa içme demişti içemedim gebelikten sonra canın isterse çooookkk açık içebilirsin oda sadece 1 bardak dedi. 12 günüm nasıl geçti ? transferin oldugu gün anlattığım şekilde yattım 4 saat boyunca transfer günü 1 gece hastanede kaldım.yasaklara uydum bol bol sıvı al demişti dr. aldım bol bol meyve suyu ve süt içtim ayaklarımı sıcak tuttum sürekli ayaklarıma sıcak su torbası koydum ve yaklaşık 5 gün falan yattım 5 gün sonra kalktım ama kendimi zorlamadım.yediğim herşeye dikkat ettim ilaçlarımı saatinde aldım( jel kullanıyordum halada kullanıyorum.) en önemlisi bol bol dua ettim selavat çektim elim karnımda dua ettim her ezanda. işte böyle geçti 12 günüm canım
çok teşk. ederim canım bizi böyle aydınlattığınız için biraz daha güç alıyorum çünkü benim ikinci denemem olcak bunda hiç hata yapmak istemiyorum
canım benim bunlar çok yararlı bilgiler oldu bizim için çok sağol. benim doktorum hiçbişeyi yasaklamadı neden acaba:uhm: hatta biz sorduk, istediğinizi yiyip içebilirsiniz dedi, şimdi aklım çok karıştı ama dedikleri yararlı şeyler senin dr.nunun bende uyguluycam.a.s.
Canim bir şey sorayım.Transferden sonra hastanedemi kalmak gerek?Allah razı olsun canım inşallaahh. canım ben ilk tedaviye başladıgımda sıgarayı bıraktım hem eşim hem ben dr.um bunun çok önemli oldugunu söyledi. dr.um yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrasında bi çok şeyi yememi yasakladı ve hala yasaklara devam ediyoruz.bunlar acı, ekşi ,baharat, çay ,kahve, kola, turşu, gaz yapıcı yiyecekler ve kabız olmaktı çay açık ta olsa içme demişti içemedim gebelikten sonra canın isterse çooookkk açık içebilirsin oda sadece 1 bardak dedi. 12 günüm nasıl geçti ? transferin oldugu gün anlattığım şekilde yattım 4 saat boyunca transfer günü 1 gece hastanede kaldım.yasaklara uydum bol bol sıvı al demişti dr. aldım bol bol meyve suyu ve süt içtim ayaklarımı sıcak tuttum sürekli ayaklarıma sıcak su torbası koydum ve yaklaşık 5 gün falan yattım 5 gün sonra kalktım ama kendimi zorlamadım.yediğim herşeye dikkat ettim ilaçlarımı saatinde aldım( jel kullanıyordum halada kullanıyorum.) en önemlisi bol bol dua ettim selavat çektim elim karnımda dua ettim her ezanda. işte böyle geçti 12 günüm canım
merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı 13tane bugün sordum 8tanesi iyi kalitedeymiş.cumaya galiba transferim olacak emsall bende 1ay önce sigarayı bıraktım eşimde ama benim tedaviye başladığımdan buyana dikkat ettiğim halde çok gazım oluyor transfer sonrasındada böyle olurum diye korkuyorum
Canim bir şey sorayım.Transferden sonra hastanedemi kalmak gerek?
canımsın ya bebişini gördün demek çok sevindim.benim işleme hale hanım girmedi izinliymiş aynur hanım girdi işlem sırasında ağrı kesici yaptırdım uyandığımda herifime göz kırpıyordum
merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı 13tane bugün sordum 8tanesi iyi kalitedeymiş.cumaya galiba transferim olacak emsall bende 1ay önce sigarayı bıraktım eşimde ama benim tedaviye başladığımdan buyana dikkat ettiğim halde çok gazım oluyor transfer sonrasındada böyle olurum diye korkuyorum
Simall, Balance88,
Canlarım. Biliyorum siz de bırakmak istiyorsunuzdur sigarayı. "He" deyince de olmuyor. Benim de eşim15 yaşından beri sigara içiyordu. Sperm azlığı çıktı. Sebebi sigaraymış. Ona "Bırak" diyordum hergün. Ama benim dedemle olmuyor. Sonunda kendisi karar verdi ve bıraktı sigarayı çok şükür. Demek ki herşeyde bir hayır varmış. Darısı sizlerin başına.
Ama böyle bir aşamada kadın olarak sizlerin sigara içmesi çok daha yanlış. Bebeği siz taşıyacaksınız. Onun sağlıklı beslenmesi sizlere bağlı. Üstelik bildiğim kadarıyla düşük ve erken doğuma da sebep olabiliyor sigara. Bebeğinizin bedensel ve ruhsal bakımdan sağlıklı olması için lütfen bırakmaya zorlayın kendinizi ne olur. Sizleri seviyorum kızlar.
kızlar aradılar hastaneden yarın saat 9 da transferim var kavuşuyorum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?