merhaba canım guvende bu ıkıncı denememız ılkınde tuttu ama duştu.tekrar yaptık suan beklemedeyım.cuma test yapıcam.ssk lıyım.güven özel dıye dusunme ben hacettepede ssklı olmama ragmen artı 1500 tl aldılar guvende almadılar.bu üçüncü denemem.bu işler kısmet işi bana bakarsan her yer aynı işlemi yapıyo.ibrahım bey ıyıdır.canım güven de yaptırıyorsun galiba orası nasıl.benim hocam tarık beydi o bıraktı şimdi.ibrahim hoca devraldı.benim 3. denemem çok korkuyorum
merhaba özlen senın adına cooooookk sevındım insallah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayıda nasıb etsın allahım.ben hala beklıyorum esım test yapmama izin vermıyo gununden once negatıf cıkar sa aglamaya baslıyorum kan testınden once yapmayalım dıyor bakalım banada dua et.günaydın kızlar.Bugün sabah eşimin zoruyla test yaptım 2. çızgi çok silikti ama görünüyordu.
Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Şaşkın şaşkın geziniyorum evin içinde
canım şöyle bi durum var hastanede bir gece kalma hakkın var bunu istersen yumurta toplama işleminden sonra kullanıyorsun (çok ağrın falan olursa diye)istersen transfer sonrasında kalıyorsun. bana dr.um ve hemşireler durumu anlattı ne zaman istersiniz siz bilirsiniz ama genelde transferden sonra kalınıyor dediler bende transfer sonrasında 1 gece kaldım. benim içinde iyi oldu arabada sarsılmamış, evime gelirkende 4 kat merdiven çıkmamış oldum.gecede bazı rahatsızlıklar geçirdim hemşireler hemen müdahele ettiler. her dr. ve hastanede böyle bi uygulama yoktur sanırım bilemiyorum canım
tebrıkler canım bence 8 gun için normal muhtemel yarın ıkı katına cıkacaktır 10 gun beklenen degerın olacak merak etmeBu arada bugün benim 8. günüm dün 2. cizgiyi görmüştük. Bugün kan testi yaptım 38.22 çıktı tecrübeli arkadaşlardan değerlendirme rica ediyorum. Şimdide kafam karıştı. Acaba Cumaya bu değer yükselir mi?Birde 8. gün için değer nasıl?
Anlladım canım.Bilgin için çok teşekkür ederim..
Bu arada bugün benim 8. günüm dün 2. cizgiyi görmüştük. Bugün kan testi yaptım 38.22 çıktı tecrübeli arkadaşlardan değerlendirme rica ediyorum. Şimdide kafam karıştı. Acaba Cumaya bu değer yükselir mi?Birde 8. gün için değer nasıl?
Canım öncelikle hamişliğin hayırlı olsu canım değerin çok iyi. Doktorun açıklama yapmış sana, eğer imkanın varsa bence yat dinlen biraz.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?