2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım güven de yaptırıyorsun galiba orası nasıl.benim hocam tarık beydi o bıraktı şimdi.ibrahim hoca devraldı.benim 3. denemem çok korkuyorum
merhaba canım guvende bu ıkıncı denememız ılkınde tuttu ama duştu.tekrar yaptık suan beklemedeyım.cuma test yapıcam.ssk lıyım.güven özel dıye dusunme ben hacettepede ssklı olmama ragmen artı 1500 tl aldılar guvende almadılar.bu üçüncü denemem.bu işler kısmet işi bana bakarsan her yer aynı işlemi yapıyo.ibrahım bey ıyıdır.
 
merhaba özlen senın adına cooooookk sevındım insallah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayıda nasıb etsın allahım.ben hala beklıyorum esım test yapmama izin vermıyo gununden once negatıf cıkar sa aglamaya baslıyorum kan testınden once yapmayalım dıyor bakalım banada dua et.
 
tebrıklerr beyaz46 boyle guzel haberler almak çok güzel.allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın insallh bızlerede dua edın.benım cuma bellı olacak
 
beyaz ve reyyana tebrikler Allah hayırlısyla kucagınıza almayı nasip etsin kızlar siznde çoğul gebelık olma ihtimali yüksek bence reyyane 10.gün için çok iii deger beyaz senn degerın kacıncı günün benım 12.gun 480 di ikizler gözüktü hayırlısı olsun bebişlere ve kendınıze ii bakın
Arkadaslar buarada şubat ayı çok güzel oldu dger aylara göre hamıle sayımızda artış oldu ..
 

Anlladım canım.Bilgin için çok teşekkür ederim..
 
Arkadaşlar hamile kalanlar heyırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin darısı olmayanlara ve tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
 
Kızlar nerden başlasam. Bugün benim transferimin 11. günü. Dün akşam işten eve gittim, giyinirken bir baktım iç çamaşırım pespembe kan. Öyle bir iki damla falan da değil bayağı çok. Hemen doktoru aradık, bir iğne verdi gidin bunu alıp şimdi yaptırın dedi. Çıktık iğneyi alırken ben bir de gebelik testi aldım. Onu da yapayım da bitsin artık bu rüya diye. İğneyi yaptırdık eve gelince testi yaptım. O da ne, ikinci çizgi gayet belirgin çıkmaz mı:) Doktoru yine aradım, bu ne demek dedim. O da hamilesin demek ne demek olacak, çok sevindim, hayırlı olsun dedi. Peki kan neydi dedim. Ya tutunma kanamasıdır ya da birini kaybetmişsindir dedi. Yarın kan testi yaptır dedi. Bugün yani 11. gün kan testi yaptırdım sonuç 214,84 :)))) Bu arada kanama da kesildi, akşamdan beri bişey yok. Doktoru aradım sonucu söyledim kesin çoğul bunlar, siz istemezseniz kız olanı ben alırım dedi:)) Cuma günü tekrar test yapıcam bakalım değer katlanacak mı? Bir sonraki hafta da cumartesi keseleri göreceğiz inşallah.
Ama benim içim hala rahat değil. Dünkü o kan neyin nesiydi.
 
Canım öncelikle hamişliğin hayırlı olsu canım değerin çok iyi. Doktorun açıklama yapmış sana, eğer imkanın varsa bence yat dinlen biraz.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
 
Bu arada bugün benim 8. günüm dün 2. cizgiyi görmüştük. Bugün kan testi yaptım 38.22 çıktı tecrübeli arkadaşlardan değerlendirme rica ediyorum. Şimdide kafam karıştı. Acaba Cumaya bu değer yükselir mi?Birde 8. gün için değer nasıl?
 
tebrıkler canım bence 8 gun için normal muhtemel yarın ıkı katına cıkacaktır 10 gun beklenen degerın olacak merak etme
 

tebrik ederim canım değerin çok iyi inşallahh iki günde bir katlanır.Allah tamamına erdirsin
 

Çok sağol özlencim.
Senin değerin de pozitif sonuçta ve henüz 8. gün. Muhtemelen tekiz olacaktır.
 
Selam kızlar,
Ben aranıza yeni geldim ve formunuz baya ilerlemiş inşallah bol hamişle sohbetleriniz daimi olsun. Bizde 7. deneme yapacağız forma şöle bir bakabildim ve baya eski arkadaşlar var ben ankaradayım eski arkadaşlar başarılı olan arkadaşların merkezlerini ve tecrübelerini yazabilirlermi birde ankalife hakkında bilginiz varmı. Teşekürler
 
Benim 12. gün değerim 1163 biraz fazla galiba... İkiz olabilir dedi doktor. Bu arada tebrik eden arkadaşalara çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin.. Şimdi benim merak ettiğimde şu transferden beri karnımda ara ara bi ağrı var acaba hep böyle mi olacak neyse doktorumla buluşunca söyler heralde.. Uğur böceği tebrikler bu arada.
 
kızlar hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum özlem senin içinde çok sevindim canım bak korktun korktun sonunda başardın tebrikler
 
Sağol canım. Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım.
 
Markiz ben İstanbul dayım merkezimi yazmam işine yaramaz heralde birde o yazdığın konuda bir bilgim yok. Ama başka sorun varsa sor söyleyeyim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…