Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes.....1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart...................???...................Medic ana International
2009Papatya........2.Tüp Bebek Tedavisi..................... 2 Nisan...................???...................İsta nbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
Babuba26...........1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol .....2
nisan................14 nisan..................Anadolu saglık
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
BENİ DE YAZDINIZMIIIIIIIIII
Birinci deneme.23 mart başladım.Kısa protokol.test günüm 18 nisan.3 tane 8 hücreli embriyo tranfer edildi
Alman hastanesi.Doktorum Halit Fırat Erden...
İyiyim cnm kürtajdan sonra ki ilk adetimi bekliyorum olmam lazım bu günlerde sabırsızlanıyorum çok sıkıldım beklemekten bir an evvel 2. denemeyi yapsak sanki 7 yıl bekleyen ben değilmişim gibi.
Niloscum kaç tane bebiş transfer edildi ?
hayirlisi olsun niloscum dualarim seninle inslh birakmiycaklar seni.test tarihin ne zaman ?kendine cok iyi bak kesinlikle negatif dusunme olumlu dusun olumlu olacak :CüvCüv:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi dinlen, kabızlıpa dikkat et, bol su iç arkadaşım.
o zaman ılk ben yazayım bılgılerımı
2 nısan transferım ılk denemem kısa protokol anadolu sağlık merkezı test 14 nısan...
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler gelicek,
dualarım seninle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BENİ DE YAZDINIZMIIIIIIIIII
Birinci deneme.23 mart başladım.Kısa protokol.test günüm 18 nisan.3 tane 8 hücreli embriyo tranfer edildi
Alman hastanesi.Doktorum Halit Fırat Erden...
Nıloscum hayırlısı olsun canım ıns İİ haberlerını duyarız bol bol dua edelım
nilos hayırlı olsun canım hadi kızlar güzel haberlerle çoşalım burda ard arda inşallah sıkı sıkı tıtunurlar üçüzler sanakaydirigubbakcemile3a.s.
gelmedi valla stresten mi ne çıldırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?