2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

seranes nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşallah bizlerede dua ediyorsun benim sonucun 15 nisan canım inşallah ugur getirecekkkkk
nesrin sen nasılsın canımmmm....
ben beklemedeyim hala belirti yok bende 5.günüm bugün bilmiyom artık hayırlısı.........

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HASTANE
bende_adanada.......2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. ........7 Mart...................17 Nisan.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.......................2. Tüp Bebek Tedavisi...............................21 Mart..................17 nisan
HAZERAN.................1.Tüp Bebek Tedavisi...............................24 Mart....................???.....................Medi cana International
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore....................2.Mikroenjeksiyon Tedavisi.......................24 Mart....................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medic ana International
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi...............................2 Nisan...................???...................ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
Babuba26.................1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol ............2 Nisan.................14 Nisan................Anadolu sağlık merkezi
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Camella...................1.tüp bebek denemesi..............................1 Nisan..................13 Nisan.........ıRENBE

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

:CüvCüv: HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv:

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28

Son düzenleme:
BENı DE YAZDINIZMIIIIIIIIII

Birinci deneme.23 mart başladım.Kısa protokol.test günüm 18 nisan.3 tane 8 hücreli embriyo tranfer edildi
Alman hastanesi.Doktorum Halit Fırat Erden...

BENİ DE YAZDINIZMIIIIIIIIII

Birinci deneme.23 mart başladım.Kısa protokol.test günüm 18 nisan.3 tane 8 hücreli embriyo tranfer edildi

ekledim canım... aramızda 1 gün var benimde 17 nisan test günüm...inşallah hep beraber güzel haberler veririz.... görüşürüz:a015:

Nıloscum hayırlısı olsun canım ıns ıı haberlerını duyarız bol bol dua edelım

İyiyim cnm kürtajdan sonra ki ilk adetimi bekliyorum olmam lazım bu günlerde sabırsızlanıyorum çok sıkıldım beklemekten bir an evvel 2. denemeyi yapsak sanki 7 yıl bekleyen ben değilmişim gibi.

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah ikincide kavuşursun bebişlerine:Saruboceq::

hayirlisi olsun niloscum dualarim seninle inslh birakmiycaklar seni.test tarihin ne zaman ?kendine cok iyi bak kesinlikle negatif dusunme olumlu dusun olumlu olacak :CüvCüv:

sağol canım inşallah bırakmazlar. eşimle annem çok iyi bakıyolar bana sağolsunlar..
bu arada test günüm 19 nisan pazara geliyo hafta sonu test yaparlarmı acaba yaa çok heyecanlıyım..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi dinlen, kabızlıpa dikkat et, bol su iç arkadaşım.

amin canım teşekkür ederim..
bütün gün yatıyorum ama iğne yerlerim acıyo..
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ,
Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:

BENİ DE YAZDINIZMIIIIIIIIII

canım hayırlı olsun benim test günüm de 19 nisan
inşallah arka arkaya hamile haberleri veririz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

camella 1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol ............1 Nisan.................13 Nisan................İRENBE

kızlar listeye beni de ekleyin...

1 nisan şakası değilse 3 adet 4 hücreli embriyo transferi yapıldı bana da ve testim 13 nisan günü....

nilos hayırlı olsun canım hadi kızlar güzel haberlerle çoşalım burda ard arda inşallah sıkı sıkı tıtunurlar üçüzler sanakaydirigubbakcemile3a.s.

nilos hayırlı olsun canım hadi kızlar güzel haberlerle çoşalım burda ard arda inşallah sıkı sıkı tıtunurlar üçüzler sanakaydirigubbakcemile3a.s.

inşallah canım çok sağol,
test günlerimiz sırayla inşallah hergün bi hamile haberi gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

doğacım var mı gelişme geldi mi beklenen adet yoksa hala üzüyomu seni

gelmedi valla stresten mi ne çıldırıyorum ya

canım haklısın stres yapmakta ama bir süre için unutmaya çalış bak havalar da düzeldi bahar geldi çık gez rahatlat birazcık kendini bak gör gelir o zaman a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…