2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

simal cim naapıyo acaba tatilde, umarım keyfi yerine gelmiştir,
bir de zlymgncy merak ediyorum, biz aynı gün başladık onla , ne çok üzüldüm onun adına anlatamam ((

benimde aklımdan geçti bugün valla kıbrısta güneşe karşı yatıyordur.ya zaten bu işe başlarken ya pozitif ya negatif ikiside bizim için ama ben inanıyorum bir gün mutlaka gelicekler mutlaka inancım sonsuz hepimiz için :Saruboceq:

Amiin cnm inş. :Saruboceq: Yeme yiyemiyorsan eğer bol bol meyve ye cnm zaten şimdi senin stoklarından alırmış. 3 ay sonra takviye yapman lazım diye biliyorum ben.

hayırlısı olsun, doğru zamanı var bu işin belki de biz bilmiyoruz ne zaman, ama onlar biliyorlar ne zaman geleceklerini. rabbim inşallah tedavileri de, hamilelikleri de sağlıkla sonuçlandırır hepşmiz için ..başka bi beklentim yok benim artık allahtan...

geçer geçer bu günler sadece biraz nazlı geçiyorlar okadar....halaya hazırlanalım diye heralde.kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah
yaww aslında hep bende yazıyordum burda okumuşsunuzdur "belirtilere takılmayın hamilelik belirtisi varken negatif hiç bir belirti yokken pozitif sonuçlar alınabiliyor.."diye...ama gel görki kendinde uygula :1rolleyes: konuşmazmıyım keçilerle tabiki konuşuyorum. hatta akşam yatarken göbişimi açıp bizimkine sevsene onları gitmesinler diyorum.azcık seviyor sonra kapat hadi kapat üşüyecekler diyor. biri görse güler valla halimize.delikafadulden

Amiin cnm inş. :Saruboceq: Yeme yiyemiyorsan eğer bol bol meyve ye cnm zaten şimdi senin stoklarından alırmış. 3 ay sonra takviye yapman lazım diye biliyorum ben.

evet haklısın canım doktorum da oole demişti. stokların iyidir umarım dedi ilk gün :)
ben de iyi iyi dedim, son 1 yıldır folik asit içiyodum, herran hamile kalıcam umdu ile, sonra hergün mutlaka 1 elma yerim, zaten ilk 3 ay çocuga günde 1 elma yetiyomus

adanalı da sonuç bekliyoo di mi, hadi hayırlısı allahım , inşallah yüzümüz gülecek hafta :Saruboceq:

sdmst nie gülelim ki biz de aynı durumdayız hihoyyyt

canım...bizler birbirimizi anlıyoruz..neler yaşadığımızı biliyoruz..ama yaşamayanlar bilmiyor ve sen üzüldüğünde sıkıldığında olumsuz bir durum olduğunda "Ammmaaaaaannnn" diyip geçebiliyor.ama biz öyle değiliz...tabiki hakkımızda hayırlısı...hep bunu söylerim...ama amaaannn diyip geçemiyoruz...

ya kızlar bişi diycemmm
şu zor zamanlarımız bi bitsin, birer ikişer üçer alalım bu keçi tüpleri kucaklarımıza, çok isterim ben memleketin ortak bir noktasında bulusalim, sarılalım, beraber gülelim .. allah nasip eder mis dersiniz ?

ayyy çok güzel bir fikir valla ben çok isterim

kesinlikle süper fikir ben varım yakamıza kırmızı gül de takarız yada zaten yanımızda üçer beşer çocuk olacağı için tanırız birbirimizidelikafadulden

kesinlikle süper fikir ben varım yakamıza kırmızı gül de takarız yada zaten yanımızda üçer beşer çocuk olacağı için tanırız birbirimizidelikafadulden

bencede canım o üçer beşer çocuktan tanımak daha kolay ama bence o olmazsada kırmızı gül yerine piknik tüpü alalım yanımıza. simgemiz olur delikafadulden

kızlarrr ben kaçar.... özlemişim sizi iyi oldu denk gelmek... ama maalesef vaktim doldu..
kendinize iyi bakın...serenanes yiğenlere iyi bak... öpüyorum hepinizi... görüşmek üzere.... :a015:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allah iyiliğinizi versin bbeeeee
piknik tüpü haaa heçç güleceğim yokru :)))))

e ista- samsun -ankara -izmir falan derken batı karadeniz de bi yer belirleyin, akçakoca mesela , nasıl ortada oldu mu :))

ben de çıkıyorum aşk ı memnu var hiçç kaçırmam , yemek yiyim azıcık bu arada.
hadi öptüm canlar yarın görüşürüz.

bencede canım o üçer beşer çocuktan tanımak daha kolay ama bence o olmazsada kırmızı gül yerine piknik tüpü alalım yanımıza. simgemiz olur delikafadulden

çok güldürdün beni ya harikaydı valladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…