simal cim naapıyo acaba tatilde, umarım keyfi yerine gelmiştir,
bir de zlymgncy merak ediyorum, biz aynı gün başladık onla , ne çok üzüldüm onun adına anlatamam((
DOĞA CIM SEN DE MORALİNİ BOZMA, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, YOLUNU AÇIK ETSİN, İNŞŞALH GÖNLÜNDEKİNİ VERİR BİRAn evvel
topalnın kızzlaaarrr toparlanın ümitsizlik yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allah bu mübarek perşembe günü dualarımızı kabul edicek, benim şimdi cok içten ianandığım dua gruplarım var onları okudum bi rahatladım, adınızı bilmeden aklıma getirdim bi herkese de dua ettim, tutcak hepsi bakın görün, hhiihhooooyyttttttttttttttttttttt
DURMAK YOK YOLA devammm
geçer geçer bu günler sadece biraz nazlı geçiyorlar okadar....halaya hazırlanalım diye heralde.kaydirigubbakcemile3bende beklemedeyim çok zor günler geçmiyor 15 nisan gelmez herhalde arkadaşım allahım yardım etsin bize bende hiç ama hiç belirti yok aynıyım onun için korkmaya başladım aslında....:bbo::çok üzgünüm:
inşallah canım inşallahne demek arkadaşım sen ve adanalıdan bekliyoruz mutlu haberler alıcaz başladığımız halayın sonu gelmeyecek dualarımız sizlerle ve herkesle.ye ekşiyi getir ayşeyi demişler kızın olucak galiba ama diğerini bilmiyorum :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
yaww aslında hep bende yazıyordum burda okumuşsunuzdur "belirtilere takılmayın hamilelik belirtisi varken negatif hiç bir belirti yokken pozitif sonuçlar alınabiliyor.."diye...ama gel görki kendinde uygula :1rolleyes: konuşmazmıyım keçilerle tabiki konuşuyorum. hatta akşam yatarken göbişimi açıp bizimkine sevsene onları gitmesinler diyorum.azcık seviyor sonra kapat hadi kapat üşüyecekler diyor. biri görse güler valla halimize.delikafaduldencanooooo, sıkıntı yok iyi düşün iyi olacak herşey , belirti arama, belirti diye hamile çıkmayan, hiç belirtim yok deyip hamile çıkanlar var, bunları düşünme, sen bebişlerinle konuş , ben burdayım sizi bırakmıycam siz de beni bırakmayın de...
ben bugun bile hala diyorum canımcım, allah izin verecek haftaya havalara ucucaz senin için de inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Amiin cnm inş. :Saruboceq: Yeme yiyemiyorsan eğer bol bol meyve ye cnm zaten şimdi senin stoklarından alırmış. 3 ay sonra takviye yapman lazım diye biliyorum ben.
aha anne adayı burda alkış kızlar alkış
heyooooooooooooooo
hoşgeldin sdmst canım nasılsın şimdi ??
sdmst nie gülelim ki biz de aynı durumdayız hihoyyyt
ya kızlar bişi diycemmm
şu zor zamanlarımız bi bitsin, birer ikişer üçer alalım bu keçi tüpleri kucaklarımıza, çok isterim ben memleketin ortak bir noktasında bulusalim, sarılalım, beraber gülelim .. allah nasip eder mis dersiniz ?
ya kızlar bişi diycemmm
şu zor zamanlarımız bi bitsin, birer ikişer üçer alalım bu keçi tüpleri kucaklarımıza, çok isterim ben memleketin ortak bir noktasında bulusalim, sarılalım, beraber gülelim .. allah nasip eder mis dersiniz ?
kesinlikle süper fikir ben varım yakamıza kırmızı gül de takarız yada zaten yanımızda üçer beşer çocuk olacağı için tanırız birbirimizidelikafadulden
ben de çıkıyorum aşk ı memnu var hiçç kaçırmam , yemek yiyim azıcık bu arada.
hadi öptüm canlar yarın görüşürüz.
bencede canım o üçer beşer çocuktan tanımak daha kolay ama bence o olmazsada kırmızı gül yerine piknik tüpü alalım yanımıza. simgemiz olur delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?