2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

nesrinbar iyiyim canım bende yavaş yavaş normale dönüyorum biraz zor oldu ama olacak galiba ben bidahaki denemeyi eylülde yaparım heralde şimdi öyle bir şansım yok canım ağustostan önce olmuyo eşim tese olmuştu ikinci tese için 6 ay geçmesi gerekiyo sen nasılsın canım

inşallah canım.... annem geldi ankaradan.... evet haklısın tek başına olmaya göre daha iyi ama insan kendi içinde bir fırtına yaşarken yanında birisi olsada olmasada günler geçmiyor geçmiyor geçmiyor...... aslında geçiyor ama hiç bitmeyecek gibi geliyor

selam kızlar bende 2009 da tedavi olcam 2010 un ilk anneleri oluruz inşallah hepinize selamllar....

Merhaba, ben insallah mais ayinda baslicam tupbebege,allahim busefer bebegimi kucagima almayi nasip eyle yuce rabbim,yeni baslicak arkadaslara dualarim sizinlea.s.

tedaviniz hayırlı olsun kızlar,,allah yardımcınız olsun ,,dualarım sizinlee hihoyyyt

kızlar silikde olsa gördümmmmmm...ve hamileyimmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun....
allahımmmmm herkese tatdır yarabbimmmmmm

aa arkadasım ozaman ilk ben tebrık edeyım benımde sılık çıkmıştı ve suan ikizlere hamıleyım tebrık ederım canım

tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar hayırlı olsun...inşallah kucaklarım biran önce dolar.... bende adanada tebrik ederim canım benim çookkk sevindim... inşallah o sevinci sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımız tadar....

Son düzenleme:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: kızlar benim akıntım var ve bu durum beni korkutuyor...kimisi iyi kimisi kötü diyor.... benim ilk denememdede her şey çok iyiydi...tutma şansı yüksekti fakat tutmamıştı... o zamanda böyle akıntım olmuştu.. off yaaa.... artık yine olmadı diye düşünmeye başladım sanırım...:çok üzgünüm: senağlamasenağlama

Arkadaşlar bazı hastaneler fiyat verirken testler ve ilaç dahil diyorlar. 1. denememi böyle bir merkezde yaptırdım sadece 1 tane kan testi yaptırdılar. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Kadıköy Acıbadem de herşey dahil bi fiyat verdiler acaba orda yaptıran varmı ve tedavi sırasında bikaç test yaptırıyorlar mı?

ya lütfen yapma bunu kendine dur sabırlı ol birazcık bak seranenesin kanaması oldu ama ikizleri onunla birlikte karartma içini hele bir tahlil yaptır ama bence meleklerin koltuklarına yerleşiyor kaydirigubbakcemile5

kızlar silikde olsa gördümmmmmm...ve hamileyimmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun....
allahımmmmm herkese tatdır yarabbimmmmmm

teyze oluyoruz desene güzel anne iyi bak test gününe kadar onlara sakın hoplayıp zıplamahihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::hooray::dance::dance::dance:a.s.

Düşünme cnm böyle ikisinde de belirtiler aynı zaten. Aynı sonuç olacak diye bir şey yok gereksiz üzme cnm kendini her hamilelik kişinin kendisine özeldir. Akıntı rahimde yumuşama gibi bir şey bende de olmuştu (kullandığım jellere bağlamıştım) ve hamileydim o zaman belki demiştim sana bende ki belirtiler de aynı adet olacakmışım gibiydi son 2 gün sadece belim ağrıdı biraz hoş ben onu da hareketsizliğe bağlamıştım bir de uyku hali. Gelicek cnm bebeklerin Allah büyük

kızlar ,
birkaç gündür yoktum belki farkettiniz.....
hastanede yatıyorum Cuma gecesi çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim ben , hatta ihtimal vermiyodum ikisini de kaybetttim diye şoka girmiştim. birini evde, kendi banyomda kaybettim ve gördüm zaten. soonra hastaneye getirdiklerinde korkunç bşr kanama oldu yarım litre kan kaybetmişim. şok içindeyken duydum 2.sinin şimdilik yaşadığını ama diyebileceğim hiçbişi yok .....dayanmam lazım biliyorum ama ..... :a015:kahverengi lekenlenmeler yasayanlar bunu doktorlar onemsiz yerlesme kanamsı dedi diye sallamayanlar, sonradan baska belirtilere donusurse lutfen atlayın hastaneye gidin. ben daha 1 hafta en az müşahade altında kalacakmışım... o kadar cidii yani
kalan bebişim benle kalmak ister mi bilmiyoum, digeri de cok sagikliydi ve her 2 kalp atisini duymustuk ama o birden gitti.... test sonucu bekleyenler , sonuc alanlar , bu donemlerinizi stres yapmayin ltf, ben cok pozitiftim hep mralim yuksekti ama hic beklemedigim seyler geldi basima..allahın takdiri , önüne geçilmiyor, dua ederseniz bana memnun olurum, gücüm yok hiçbişeye şu an..güçsüzüm... :a015::a015::a015:

Canım benim ya çok üzüldüm. Allahım seni ve bebeğini korusun cnm ya. Senin için dua edicem cnm hiç bir şey olmasın bebeğine. Geçmiş olsun kendine iyi bak moralini de bozma bebeğin senle unutma öylede kalıcak inş.

canım, inşalllah bir an önce sağlığına kavuşursun, moralini yüksek tut,
bebeğine iyi bak.. sen üzülme ki o da üzülmesin..

HERŞEY GÜZEL OLACAK:CüvCüv:

oy kıyamam ben sana ya çok üzüldüm ama dua edelim diğer yeğnim seni ve babasını barakmasın aslında 2 gündür seni görmeyince ve kanamanın devam ettiğini duyunca aklıma gelmedi değil en azından korktuğum gibi çıkmadı bitanem.ve lütfen diğer bebişin için güçlü ol olmak zorundasın aslında diğer bebişin kardeşi için kendini feda etti belkide o yüzden gidenin ardından tabiki ağlıcaz ama diğer yeğen için de güçlü olalım o bebiş sana bağlı annesi sen üzülürsen oda üzülür hadi benim güzel arkadaşım hayata sıkıca bağlı olan ve çoğu zaman bizi bu tedavide umuda bağlayan sen yılmadan kalan bebiş için savaş ben yapacağına inanıyorum ve çok zor olduğunu biliyorum benimde elime gelmişti ama bak sen şükret bir tanesi duruyor senin o ve lütfen bebişine sıkı tutun seni seviyorum canım arkadaşım ve dualarla senin yanındayım:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…