2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

aynı şekilde valla gece uyuyamadım hep aklımdaydı hep dua ettim.... Allah ım yüzünü güldürür inşallah bu sefer

nasıl yani yaaaa :sinifsinif: sabahın köründe verincede saat 2 demi çıkacak sonuç haksızlık buu......
ama neyse bir yönden işime geldi şimdi kayınvalideme gitmem gerekiyordu saat 2 ye kadar gelirim yetişirim haberine..... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
görüşürüz kızlar... ben kaçtım.... :a015:

kızlar günaydın kız nesroş öldürücen artık bizi meraktan offffff saat ikiye kadar nasıl beklicez be

offffffffffff ya niye ağlıyorum ben daha haber gelmeden??????????????????????????????

offffffffffff ya niye ağlıyorum ben daha haber gelmeden??????????????????????????????

ben de ağladım desem inanır mısın ? anneme yakalandım telefonda amanann noooolduuuuuuuu diye bir bağırışı var inanamassın kulaklarına.. yok bişi bir arkadaşım da tüp bebek yaptı sonucu bekliyor gerildik hep beraber dedim iyice kızdı

sen 1 gibi taciz etsen telefonla olmuyo muu:jeyyar:

olamaz mı sonuna kadar denicem şansımı zaten bir gün öncesi saatin de öncesi olsun tam olsun dimi ya:))))

saat 14.00 de moda da olmam lazım, eşimin anneannesinin 40ının mevlüdü var.
tam da 2 ??!!!!!!
sen 1 de falan haber alırsan bana bir msj atıver nesroşşş çatlarım o zamana kadar..

ahhhhhhhhhhh...canıııııııııııımmm.çok üzgünüm çok...nedesem boş..canım benim allah sana sabır güç kuvvet versin...(

nesrin çok üzüldüm canım yaa.. hayırlısı olsun biliyorum üzülme demek çok boş olacak ama canım umudunu yitirme herşey olacağına varır. allah büyük sen yeterki sabret

nesrin....güzel kadın..dirençli insan..
cebimi evde unutmuşum..şimdi gördüm...
söyleyecek bir şey bulursam yazacağım ama sinirim boşaldı.. ne diyebileceğimi bilmiyorum.
acını sırtlamaya hazırım sadece bunu bil.... :1no2:

senağlama

melilayda cım,
neden karar veremedin ?
yardım edebileceğimiz bir şey var mı ?
zamanına bir şey diyemem ama belki yerini dertleşebiliriz..

Bilmiyorum ki canım, çok kararsız kaldım. Tüp bebek en son yöntem, son çare onunlada olmayınca bi karamsarlık, bi korku sardı beni. Umudumu yitirdim sanki. Zamanla geçer inşallah. İlgine teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…