gunaydin birgul cum, kadi gözün aydın artık kendine iyice dikkat et lütfen. bu kadar geldin , yarı yoldan dönmek yok, bebiş ( ler ?? ) sana emanet :))))
günaydın seda cığım.. nesrin bıcırığı zaten 7 temmuz deyince ben hesap yaptım 10. gün ..bu kızın herhalde 5. gün trasnferi de ondan 10. gün yapıyor testi diye düşünmüştyüm. anlaşıldı zaten neden böyle olduğu :)))) inşallah sonuç pozitif çıkacak.. gece yattım dua ediyorum sabah kalktım ilk aklıma geldi, gene dua.. Allahım elim kalbimde bekliyorum , hem stres yaptım gerildim hem ağlıycam şimdi sinirden ... inşallah öğlene kalmaz güzel haberleri gelir ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar süpersiniz valla ya verdim kanı öğleden sonra 2 gibi alıcaz sonucu aldığım an haberi burdayım ama eğer heyecandan ölmessem ayyyyyyyyyyyyyyyy zayıfladım valla oturduğum yerde:))))))))))
offffffffffff ya niye ağlıyorum ben daha haber gelmeden??????????????????????????????
offffffffffff ya niye ağlıyorum ben daha haber gelmeden??????????????????????????????
olmadı üzgünüm
inanmıyorum şaka mı buolmadı üzgünüm
olmadı üzgünüm
melilayda cım,
neden karar veremedin ?
yardım edebileceğimiz bir şey var mı ?
zamanına bir şey diyemem ama belki yerini dertleşebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?