2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar ölücem kasık ağrısından lütfen iyiye işaret olduğunu söyleyinbenneyaptımkimafoldumben

simgeciğim ikizlerin hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin.
Biv tebrik ederim canım, allah kucağına almayıda nasip etsin ve bizede versin inşallah

Arkadaşlar hani sizin bir listeniz vardı, neden o listeye devam etmiyosunuz.En azından merkezler hakkında bilgimiz oluyodu, istatistik tutuyomuş gibi:) son halini tekrar görebilsek iyi olmazmıydı.

Arkadaşlar hani sizin bir listeniz vardı, neden o listeye devam etmiyosunuz.En azından merkezler hakkında bilgimiz oluyodu, istatistik tutuyomuş gibi:) son halini tekrar görebilsek iyi olmazmıydı.

melilayda cım o liste epey bir sayfa geride kaldı, onu aramak lazım haklısın bir boş anda yapmayı deneyeceğim. bu arada mevcut duruma göre değişiklikler de yapmak gerekecek elbette...

kızlar ben geldim ya arkadaşlar ben çoklu alıntı yaparak yazmayı beceremedim.bu yüzden burdan hepinize çok teşekkür ederim çok mutluyum ama pazartesi ikinci tahlilim de iyi sonuçla gelir inşallah
kızlar bugün yazdıklarınızı okudum gerçekten çok duygulandım iyiki buraya gelmişim iyiki sizleri tanımışım hepinizi çok opuyorumnanaktan.Allah hepimizi sevindirecek inşallah

kızlar ölücem kasık ağrısından lütfen iyiye işaret olduğunu söyleyinbenneyaptımkimafoldumben
iyiye işaret olabilir canım... bende hamile olduğumu bilmiyordum kasıklarım çok ağrıyordu... hatta sıcak su torbasıyla dolaşıyordum bütün gün... meğerse hamileymişim... aynı regli olucak gibi belirtilerim vardı... inşallah seninkide tutunma ağrısıdır....
benimde bugün aklıma geldi ama liste çok geride kaldı... ya o liste bulunup yeniden baştan aşağı güncellenicek yada yeni bir liste oluşturulacak....
canım sıkıntı yapma lütfen... biz inanıyoruz sende rahat ol.... bu kadar karamsarlık yeter artık yerimseniben kendini hamiş olduğuna inandırmaya başlasan iyi edersin.... opuyorumnanaktan

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................haz başı.................7 tem.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................16Mayıs.....................???.....................Fertijin
Papatya40.................???????????................................................Mayıs...................?????...................Amerikan hastanesi
Gulencim..................2.tüp bebek denemesi....................................Mayıs......................????...................Mustafa Bahçeci Klinik
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd.....................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadenizhst.
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
simalll........................2. tüp bebek denemesini Eylülde yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
Dr.Günay....................1.tüp bebek denemesi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem - şubat hamişi -( Medicana Hastanesi)
tuğbaa - şubat hamişi-( Medicana -Beylikdüzü)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - mart hamişi( Anadolu Sağlık Merkezi)
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - mart hamişi(brüksel tüp b.merkezi)
serenanes - 1.tüp bebek denemesi-mart hamişi(amerikan hastanesi)
Penses-1. mikro denemesi-mart hamişi (Konya Eurofertil)
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi -nisan hamişi( Anadolu sağlık merkezi)
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-(kadikoy Acıbadem)
Cemrek-mayıs hamişi-( doğal yoldan )
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi (Florance Nightingale)
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-mayıs hamişi(kadıkoy acıbadem)
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi
Osnl-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-mayıs hamişi
Selif-Mayıs hamişi
Sdmst-mayıs hamişi( doğal yoldan )
simge_wxyz- Haziran hamişi
Biv- haziran hamişi

Arkadaşlar son halimiz budur.Eksiklikler veya güncellemeler varsa lütfen herkes bildiğini söylesin düzeltelim.Özellikle listenin başındakilerden uzun zamandır haber alamadık !!???

Son düzenleme:
canım ellerine sağlık... sabah bende bir güncelleyim listeyi dedim ama açıkcası gözüm almadı :kedi: bide dediğin gibi listedeki çoğu arkadaşımızın ne durumda olduğunu bilmiyoruz....
tekrar ellerine sağlık....

seranenes ve sdsmt ya kızlar başka hiç bir belirti yok sadece acayip kramp şeklinde ara ara gelen ağrılar var o kadar ya hadi inşallah iyiye işarettir öptüm

seranenes ve sdsmt ya kızlar başka hiç bir belirti yok sadece acayip kramp şeklinde ara ara gelen ağrılar var o kadar ya hadi inşallah iyiye işarettir öptüm

ya canım biliyorsunki herkeste aynı belirtiler olasda sonuçları farklı olabiliyor... onunn için fazla yorum yapıpta umutlandırmak yada üzmek istemem.... ama kramp şeklindeki ağrılar bende iyi sonuçlara vesile oldu....
ama benim içimden geçen bu sefer olacak gibi geliyor... inşallahta öyle olur....

regl ağrısı olsa sürekli ve sancı gibi olurdu diye düşünüyorum ama umutlanmayalım şimdiden.. heyecandan ölücem zaten ....7 temmuz sabah 8 de git kan ver allah aşkına , akşama kadar bekleyemiycem.. ben de çok pozitifim aman allah utandırmasın kızlar....

canımmm biv ciğim çok tebrik ederim, bugün düğünümüz vardı geldim ve merktan sana bakmak için gecenin 3 ünde netteyim:) değdi ama iyiki girmişim :teytey: :teytey: :teytey: çok ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canıma.s.

senin adına çok sevindim.ilk tüp bebek denemenmiydi?ne sabepten olmuyordu bebeğiniz?

ewet canım il denememde oldu 1 adet tuttu ama olsun en saglıklısı bu imis dr osekılde soyluyor benım esımde problem vardı ılerı hareketlılık cok dusuktu 1 kere asılama yaptırdım ve bırdaha boyle bır stresı 3 -4 defa cekemıyecegım dedım ve dırek tup bebek yaptırdım ınsallah allahım sızlerın yuzunuzude guldurur

canım benim çok teşekkür ederim :1hug:

Bana ait olan kısmı düzelttim ama keşke böyle yazmak zorunda olmasaydım

melilayda cım,
neden karar veremedin ?
yardım edebileceğimiz bir şey var mı ?
zamanına bir şey diyemem ama belki yerini dertleşebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…