bilmiyorumki canim yaaa kotu bir sonuc aldiyca ondan girmiyordur belki morali bozuktur...insallah oyle degildir....
kizlar sali gunu dananin kuyrugu kopacak...;randevum var ya agustosta basliyacagiz tedaviye ya ekimde dua edin ne olur hayirlisi neyse o olsun....ben bir an once olsun istiyorum ama hayirlisi insallah....
ALLAH KORUSUN YAA İNŞ İYİDİR SONUCU YOKSA GERÇEKTEN COK ÜZÜLÜRÜMM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: OLEYYY BAKKK GÜNLER NE KADAR CABUK GEÇTİ BOŞ YERE MORELİNİ BOZDUN ÜZÜLDÜN KAÇ AYDIRR İNŞ HAKKINDA HAYIRLISI OLUR CANIM YÜCE RABBİM ELİ AYAGI DÜZGÜN DİNİ İMANI KUVVETLİ SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN SANA HATTA İNŞ ÜÇÜZ OLURRR :sm_cool::sm_cool:
bende gercekten....herkes icin cok uzuluyorum ama bazilari varki onlar icin daha cok...mesela sen Şeniz insallah sonucun olumlu olur ben bastan beri hep olumlu dusundum senin icin...ama Allah gostermesin aksi olursa cok uzulurum....demin bile test yaptiracagini duyunca heyecandan kalp atislarim hizlandi...umarim hamile oldugunu ogrenince bizi terk etmessin digerleri gibi:çok üzgünüm:
canim eger agustosta baslayabiliriz derse(hic sanmiyorum ama) eylulun 19 transfer yapilir ve ekimde sonucu alirim...ama eylulde basliycaz derse ekimde transfer olur ve sonucu kasimda alirim :çok üzgünüm:
İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM CANIMM ...AMA SAKINN BÖYLE SİZİ TERKEDECEĞİMİ FALAN DÜŞÜNMEYİN ÇÜNKÜ EN KÖTÜ GÜNLERİMDE YANIMDA EŞİMİN AİLESİNDEN HİÇ KİMSE YOKKEN EN ACI DERTLERİMİ SIKINTILARIMI SİZİNLE PAYLAŞTIM BANA EN BÜYÜK DESTEĞİ VEREN TESELLİ EDEN SİZLERSİNİZ SİZLERİN SÖYLEDİĞİ ŞEYLER BENİM İÇİN OKADAR DEĞERLİ VE KUTSALKİ ANLATAMAM....SİZİNLE AGLADIM SİZİNLE GÜLDÜMM EN AĞLAMAKLI GÜNLERİMDE BİLE BENİ GÜLDÜRMEYİ BAŞARDINIZ MORALİMİ DÜZELTTİNİZ EN BAŞTA PİNK ROSE VE SEN OLMAK ÜZERE BÜTÜN ARKADAŞLARA YÜREKTEN TŞK EDİYORUM...BÖYLE BİR DOSTLUK ARKADAŞLIK KOLAY KOLAY BIRAKILMAZZZ :1hug::1hug::1hug:
en basta pink rose demek kustum iste:dilcikar:
CANIM ALLAHTAN SABIR DİLE BİLİYORUM KOLAY DEĞİL AMA GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN HERŞEYDE MUTLAKA BİR HAYIR VARDIR EN GÜZEL GÜNLER BELKİDE OZAMANA DENK GELECEK ZAMANINI YÜCE ALLAH BELİRLİYOR SEN SADECE BU SÜRE ZARFINDA DUA ET VE SABRET CANIM ALLAH HAKKINDA HAYIRLI NE İSE ZATEN ONU YAŞATACAK SANA Şeniz
DİKKATLİ OKU CANIMMM EN BAŞTA PİNKROSE VE SEN OLMAK ÜZERE DEDİMMM :mymeka::mymeka:
oyle tabi canim hep dua ediyorum...;bir taraftan bir an once olsun isterken bir taraftanda ramazanda orus tutamiyacagimi dusunuyorum igneler yuzunden ...iki arada bir derede kaldim gerci sonra tutarim ama hersey zamaninda guzel....sen ne yapacaksin ya hamileysen oruc tutacakmisin ramazanda????
evet canim allah izin verirse tutacagim ama iğne falan olursa malesef sonrasinda borç olarak tutacagim artik
canim saka tabiki senin birazcik olsun dikkatini baska yerlere cekmek icin yapmadigimiz saklabanlik kalmadi valla... :))))))
FARKINDAYDIMM ZATEN Bİ TARAFTAN GÖZ YAŞLARIM AKIYORDU BİR TARAFTANSA SİZE KAHKAHALARLA GÜLÜYORDUMM SİZ BENİM YÜZÜMÜ GÜLDÜRDÜNÜZ YA YÜCE RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH:1hug:
olsun canim sonra tutarsin allah kabul eder mazuriyetin var cunku......
amin canim hepimizinkini guldursun insallah...bu arada aklim hep iwy de.......CADIARZU
evet çünkü başka şansim yok malesef yada bazi iğnelerin saatini kendim belirliyebiliyorum olmadi iftardan sonrasina denk getirebilirimm..
Sizin oralarda ramazan nasil geçiyor canim etrafinda türk aileler var mii ?? Ramazanda biliyorsun burda eyip sultan sultanahmet in tadi bir başka oluyor valla
canim ben biraz cikiyorum isim var..optum seni...
o pink e de sorucam gelince bana diyor kendi ortalarda yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?