2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehaycım ne iş yapıyosun sen yorucu demiştin,işini değiştirmek zorunda kalıcaksın sanırım tedaviden sonra yada bisüre çalışmayıp dinlenicen dimi canım..uğraşlar boşa gitmesin ama...

canim fabrikada calisiyorum biberon fircalari pasta fircalari falan yapiyoruz...ve hergun agir kasa karton v.s kaldiriyoruz o yuzden cok sakincali o sekilde calismak hamileyken...hamilelerde calisiyor bizim orda ama daha kolay bolumlerde tabi....bende oyle yaparim....birde size ne yaptigimizin fotolarini koyucam birazdan....a.s

sey kem kum efet gitmistim peki bundan sonra izin isterim gitmek icin....naniknanik

yaaaaa nerde kaldi bu civcik oldum meraktan :))

yaptırmadım be canımm yaa hem bu cadı pink yüzünden korktum aslında cesaret edemedimmama eczaneden test aldım yarın evde deniyim hem onda negatif cıksa bile sonuç kesin olmadığı için çokta üzülmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iğneye gittim ordan eşimle pazara gittik bu saati bu işte dönüşümm

uzunlari bebek biberonlarini yikamak icin kucukleri banyo sonrasi saclarini taramak icin :))[/QUOTE]

off canımm ya bunların arasında çalışmakta bi zor gelir insana ben ne zaman bebeğime bunlardan alıcam diyee az önce pazarda bebek elbileseleri falan gordum bakmaya bile dayanamadım başımı çevirdim çünkü içimm gidiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim yarin sabah yesti yap sonucu bize erkenden yaz ben yarin erken ise gidicem belki goremem...ama varsa yarin kesin cikar benim asilamamda 9. gun cikmisti idrar testinde....

uzunlari bebek biberonlarini yikamak icin kucukleri banyo sonrasi saclarini taramak icin :))

off canımm ya bunların arasında çalışmakta bi zor gelir insana ben ne zaman bebeğime bunlardan alıcam diyee az önce pazarda bebek elbileseleri falan gordum bakmaya bile dayanamadım başımı çevirdim çünkü içimm gidiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

alistim artik canm yaaa hem zaten ordan aldim onlardan para vermeme gerek yok :))

canim yarin sabah yesti yap sonucu bize erkenden yaz ben yarin erken ise gidicem belki goremem...ama varsa yarin kesin cikar benim asilamamda 9. gun cikmisti idrar testinde....

hadi yaa ay bu habere çok sevindimm inş vardırda cıkar canımm yaa...bu arada ac karnına sabah yapılıyor dimi yanlış bilmiyorumdur umarımm :uhm::uhm:

alistim artik canm yaaa hem zaten ordan aldim onlardan para vermeme gerek yok :))

evet canim ilk idrarla olmasi gerekiyor...yalniz cok su falan icme gece yatarken idrarin sulanmamasi lazimmis....

hımm anladım canım tamam öyle yaparımm ŞenizŞeniz

bu arada iwy7 den hala haber yok mu?? bu kızz neden bizi bu kadar merakta bırak tıı yahuuu klava:klava:

bilmiyorumki canim yaaa kotu bir sonuc aldiyca ondan girmiyordur belki morali bozuktur...insallah oyle degildir....

kizlar sali gunu dananin kuyrugu kopacak...;randevum var ya agustosta basliyacagiz tedaviye ya ekimde dua edin ne olur hayirlisi neyse o olsun....ben bir an once olsun istiyorum ama hayirlisi insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…