Bu arada ben bugun test yaptirmayi düşünüyorum 9. Günüm oldu inş.iyi haberle dönerim size saat 4 ten sonraa
mehaycım ne iş yapıyosun sen yorucu demiştin,işini değiştirmek zorunda kalıcaksın sanırım tedaviden sonra yada bisüre çalışmayıp dinlenicen dimi canım..uğraşlar boşa gitmesin ama...
yaptır madem ama yanılma payı olduğundan kafan karışçek bak bi arkadaş fazladan 2 gün bekliyo oda nasıl bir sabır ya anlamadım,az falan çıkar canın sıkılır diye dediydim kısss..dr ların bildiği bişey varki bekletiyolar dimi ama dimi kıs mehay.?..aaayyyyyyyyyy.genemi gitti bu kıs yaaaaaaaa........
bide soruyo nerde gördün diiiiiyeeeeeeeeeeee........................
yaaaaa nerde kaldi bu civcik oldum meraktan :))
yaptırmadım be canımm yaa hem bu cadı pink yüzünden korktum aslında cesaret edemedimmama eczaneden test aldım yarın evde deniyim hem onda negatif cıksa bile sonuç kesin olmadığı için çokta üzülmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iğneye gittim ordan eşimle pazara gittik bu saati bu işte dönüşümm
uzunlari bebek biberonlarini yikamak icin kucukleri banyo sonrasi saclarini taramak icin :))
canim yarin sabah yesti yap sonucu bize erkenden yaz ben yarin erken ise gidicem belki goremem...ama varsa yarin kesin cikar benim asilamamda 9. gun cikmisti idrar testinde....
off canımm ya bunların arasında çalışmakta bi zor gelir insana ben ne zaman bebeğime bunlardan alıcam diyee az önce pazarda bebek elbileseleri falan gordum bakmaya bile dayanamadım başımı çevirdim çünkü içimm gidiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hadi yaa ay bu habere çok sevindimm inş vardırda cıkar canımm yaa...bu arada ac karnına sabah yapılıyor dimi yanlış bilmiyorumdur umarımm :uhm::uhm:
evet canim ilk idrarla olmasi gerekiyor...yalniz cok su falan icme gece yatarken idrarin sulanmamasi lazimmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?