aslında bu saatte evde olması lazımdı
evet yaa hiç sorma akşama kadar nette poker oynuyorumm :)))
sen daha hala patik ormeye baslamadinmiklava: ne bicim annesin sen bakim:mymeka: birak pokeri bebislerin ayaklari usur sonrananiknanik
kizlar dun calismadim ama cok islerim vardi alisveristi temizlikti aksami ettim ...ve uzandim aksam telavizyonun karsisinda kolumu kaldiricak halim yoktu ...sizleride dusundum bir yandan ne yapiyor bizim zilliler diye (ama o saatlerde benim dedikodumu yapiyormussunuz tabi orasi ayri)ve simdi burdayim ama kimse yok yineklava:
sen hep geziyon ama bizi heç aramıyon sormuyooonnnnnn yaaaaa civ civ de yooookkkkk...............o nerdeki acep.........sırnaşık şey
nasilda bilirler hangi saatte evde olmam gerektigini....ne oluyor len kocam hesap sormuyor sizin kadarklava:
10. günden önce yanıltıyor kullanılan ilaçlar deniyo ya ama zaten tekrarlıcaksın 2 gün sonra zati..
yaptır madem ama yanılma payı olduğundan kafan karışçek bak bi arkadaş fazladan 2 gün bekliyo oda nasıl bir sabır ya anlamadım,az falan çıkar canın sıkılır diye dediydim kısss..dr ların bildiği bişey varki bekletiyolar dimi ama dimi kıs mehay.?..aaayyyyyyyyyy.genemi gitti bu kıs yaaaaaaaa........
bide soruyo nerde gördün diiiiiyeeeeeeeeeeee........................
bak bak gitti galibaaaaaaaa..................bak ben gidiyom felan diyomu bakkk..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?