2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sen daha hala patik ormeye baslamadinmiklava: ne bicim annesin sen bakim:mymeka: birak pokeri bebislerin ayaklari usur sonrananiknanik

sen hep geziyon ama bizi heç aramıyon sormuyooonnnnnn yaaaaa civ civ de yooookkkkk...............o nerdeki acep.........sırnaşık şey

ben burdayımmm bakeeemmmmmmmmm.beni kimseden saymıyonmuuuuu............
işn şakası canım takıldık ööle işte. yorulunca insan bişey yepmak istemiyor haklısın canım..:smiley-cool:

mehaycım ne iş yapıyosun sen yorucu demiştin,işini değiştirmek zorunda kalıcaksın sanırım tedaviden sonra yada bisüre çalışmayıp dinlenicen dimi canım..uğraşlar boşa gitmesin ama...

zeynepcim tebrik ederim canım. gözün aydın. gördün keseyi rahatladın maşşallah. allah nazarlardan saklasın canım. bir de pıt pıt kalp atışlarını duydun mu ohhhhhhhhhh..inşallah ben de salı görürüm ya. içim hiç rahat değil.senin transfer tarihinle test tarihini yazarmısın canım ya? kaç günde gördün. ben de salı görebilirmiyim acaba bi hesaplayım...

arkadaşlar çok sık çekirdek yediğinizi yazıyorsunuz. bir paket, kase kase filan diye ama bebek isteyen birinin kesinlikle ve kesinlikle çekirdekten, maydonoz ve tereden uzak durması gerektiğini bizzat kulağımla tv. bir kadın doğum dr. dan duydum. hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.

tunaydınn kızlarrr ayy okadar cok şey yazmışsınız kii hangi birine cvp vereceğimi şaşırdımm yaaa ....bu ne hız bole daha gun yeni başladııı...
mehaycımm patikleri sen örüp yollayacaksınn ordan bana kargoylaaa :)))

Offf yaa canimm yarin yaptirirsam zaten artik gerek kalmiyoo cunku çrşb günü zaten kendi dr umda yaptircamm ozaman 2 gun daha beklerim ama bugün 3 gün var yaa bugun yapsamm ne olur kiii ((

yaptır madem ama yanılma payı olduğundan kafan karışçek bak bi arkadaş fazladan 2 gün bekliyo oda nasıl bir sabır ya anlamadım,az falan çıkar canın sıkılır diye dediydim kısss..dr ların bildiği bişey varki bekletiyolar dimi ama dimi kıs mehay.?..aaayyyyyyyyyy.genemi gitti bu kıs yaaaaaaaa........
bide soruyo nerde gördün diiiiiyeeeeeeeeeeee........................

HAKLISIN CANIMM BİLİYORUMDA BİR ÜMİT İŞTEE NE YAPAYIMMM ...AMA BURDAKİİ Bİ KAÇ KİŞİDE DUYDUM SANKİ 9.GÜNDE POZİTİF ALDIKLARINI:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

heyecanlısındır da sen şimdi test dedin benide sardı valla..İNŞALLAH canım positif ve yüksek yüksek değerler çıkarda seviniriz burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…