2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar size bişey sormak istiyorum,eğer ben 17 ağustos gibi tüp bebek için için tedaviye başlarsam,kısa protokol kaç gün sürer,yani yumurtaların toplanması tedavinin kaçıncı günü oluyor,yumoşların transferi kaç gün sonra oluyordu? ben öğretmenim,1 eylülde iş başlıyor,okul 8 eylülde açılıyor,sıkıntı olurmu acaba bu durum diye üzülüyorum

canım kısa protokolde adetin 2.gunu başlanıyor ve yaklaşık 12 gün sürüyor..yumurta toplandıktan sonra hemen işine dönebilirsin sorun olmuyorr..yumoşlarda ortalama 3 gün sonra transfer ediliyor ama transferden sonra en az 2 gün yatman şart ..raporunda olursa hiç sıkıntı olmaz mrk etme canım şimdiden tedavin hayırlı olsunn canımm

canım o zaman yaklaşık 2 eylül gibi transfer olacak,15 eylül gibide sonucu öğrenicem değilmi

canım o zaman yaklaşık 2 eylül gibi transfer olacak,15 eylül gibide sonucu öğrenicem değilmi

celın cım niye daha erken başlamadın okullar açılmadan öğrenirdin?

canım bu ay gittimreglimin 2. gün,ama dr um şu an yumurtalık rezervinde 8 yumurtan var ama 1 tanesi çok büyük,şimdi tedaviye başlarsak bu çok büyür diğerlerini bastırır,diğerleri gelişemez,bizimde şansımız azalır önümüzdeki aya erteleyelim dedi,ondan önceki ayda yine başlamak içim gidecektimki eşimin ablası aydında yaşıyor ve erken doğum için aniden hastaneye yatırıldı,bu seferde onun yanında olmamız gerektiği apar topar aydına gittik yine başlayamadık:çok üzgünüm:yani canım bir türlü kısmet olmadı,aslında ben haziran ayında tedaviye başlayıp olmazsa ara vermeden ağustusta okullar açılmadan tekrar deneyecektim ama bir türlü kısmet olmadı,inşallah bu sefer başlayabiliriz,beklemekten bıktım,sıkıldım ve her geçen gün daha çok stres oluyorum,bir an önce başlasada artık kötüde olsa bir sonuç alsam diye düşünüyorum,birde benim ilk denemem olacak,çok heyecanlıyım onun için,bünyem ilaçlara tepki verecekmi onu bile bilmiyorum canım:çok üzgünüm:

içini ferah tut canımmm herşey çok guzel olur inşallah

inşallah canım ya,benim bu ilk denemde pozitif sonuç alacağımı sanmıyorum,en azından kaç yumurtam gelişecek,kaç tanesi sağlıklı olacak,yada transfer olabilecek duruma gelecek diye bi görmüş olucam,kendimi denemiş olucam,şansım ne kadar bunu bilicem:sm_confused:

benimde ilk denememdi canım sonuna kadar herşeyy çok iyi gitti..takiiii embriyoların kalitesiz olduğunu öğrenene kadar çrş günü sonuç alacağımm .....umarım aynı şeyi sen yaşamazsın ve herşey yolunda giderrr ....

canım umarım sende hakkındaki hayırlı sonucu alırsın,olmazsa bidaha denicez napalım,yumurtalarımız bitene kadar denicez

.................................................................................................................................................

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim kan testim de 2.07 yazıyordu sonucum birde yan tarafta verilmiş 2 değeri vardı akşam aldığım için doktor yoktu bana orda bır kız sınırda dedi kızılayda yaptırdım kanda gebelik testi.aşılama yaptırmıştım ben 13 ünde olmuştu aşılamam doktorum eşinizle de 2 gün beraber oldun dedi 14 15 temmuz biz eşimle 14 ve 17 sinde beraber olduk 30 unda hastalanmam gerekiyor olmadım daha doktoruma söyledim işte sonuç negatif diye bana adet oldunmu dedi hayır dedim bu değer sınırda dedi 0 çıksaydı kötü 2.07 tutunmaya çalışmış dedi ama belki eşimle benimki tutmuş olabilirmi o yüzden bana bu hafta hasta olmazsan tekrar gebelik testi yap dedi benim normalde hasta olmam gerekiyor değilmi sonuçta yumurtam çatladı hamile değilsem adet olmam gerekir ben şeyden korkuyorum ben adet göremiyordum ilaç almadan ama bana iğneler vuruldu aşılama için yumurta çatlatıldı benim adet olmam gerekir değilmi olmazsam gebelik testimi yaptırayım acaba yine doktorumun dediği gibi gebelik sonucu 50 falan çıkması gerekşyordu herhalde ilk günler kaç çıkarki 17 sindeki tutmuşsa belki bu hafta belli olur hamileysem değiilmi inş. öyle olmuştur eşimle benimki tutmuştur hayırslısını versin alalhım hepimize

sen stres yapıyosun canım yapma canım ,hakkında hayırlısı olsun dr unu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…