kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım ve sonuç: hamileyim.
yok tatlımm buralardayımm kan testi yaptırmayacm yaw karar verdim beklicemm çarşamba gününü a.s.
haa şööleeee tatlım yaaaaa,aferin sana....bu günün müjdesi mislinadan süper oldu,bi günde 2 müjdeye sarhoş oluruz valla kısss........sen sıranı bekle çarşamba coşturucan biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................mehay hanım teşrif edemedilermi henüz.seni merak etmekten ölmüştür merektan kısss.....sabahtan uyu sen bizi hiç düşünmeden bunlar merak edermi...........hiç ...hiç..........düşünme bizi..............:roflol: :roflol:
canım nasıl sevindim anlatamam,tebrikler kutluyorum ve hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum bebişlerini ayyyyyyy..çok güzel swethome a üzüldüm az önce negatif diye şimdi çoooook sevindim,ALLAHIM bizide en kısa zamanda sevindirsin İNŞALLAH canlarım..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
civciviiiiimmmmmmmmmmmm morarmışın kısssssssssssss.......morarmış zararsız meleeeeeeeekkkkkkkkkkk............miiiiiiiiiiiii olduuuuuuunnnnnnnnnnn..........şu civcivin kafasına vura vura çarşamba günü mutlu yap .......YA RABBİİMMMMM.......AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
hii hiiii hiiiiiiiiiiii............!!!...............
kızlarrrrrrrr nerdesiniz yoksa erkenden uyudunuz mu
bekleyelim bakalım yarın mesai var ama olsun :1hug:yok canımmm bizim henüz uyku saatimiz gelmedi birazdan diğer kızlarda dökülürrr sırnaşık şeysırnaşık şey
bekleyelim bakalım yarın mesai var ama olsun :1hug:
arkadşlar hepimizin kandili mübarek olsun canlarım dualarım sizlerle ben hamişim
kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım ve sonuç: hamileyim.
pink'te buralarda ama bizle ilgilenmiyoo cadıı başka topiklerdeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?