2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yok tatlımm buralardayımm kan testi yaptırmayacm yaw karar verdim beklicemm çarşamba gününü a.s.

haa şööleeee tatlım yaaaaa,aferin sana....bu günün müjdesi mislinadan süper oldu,bi günde 2 müjdeye sarhoş oluruz valla kısss........sen sıranı bekle çarşamba coşturucan biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................mehay hanım teşrif edemedilermi henüz.seni merak etmekten ölmüştür merektan kısss.....sabahtan uyu sen bizi hiç düşünmeden bunlar merak edermi...........hiç ...hiç..........düşünme bizi..............:roflol: :roflol:

inş canım inş valla mehay harbiden geberticekk benii uyuya kalmısım yaaa ....:1closedeyes:sıramı mecburen beklicem artık napamm allah bizimde yüzümü güldürsün inş :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama o gec gelecegini soylemişti :uhm::uhm:

canım benim çok teşekkür ederim bende çok sevindim darısı herkesin başına senin mehayın,: civcivin rabbim herkesin muradını versin hepinizi öpüyorum:teytey::teytey:

civciviiiiimmmmmmmmmmmm morarmışın kısssssssssssss.......morarmış zararsız meleeeeeeeekkkkkkkkkkk............miiiiiiiiiiiii olduuuuuuunnnnnnnnnnn..........şu civcivin kafasına vura vura çarşamba günü mutlu yap .......YA RABBİİMMMMM.......AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
hii hiiii hiiiiiiiiiiii............!!!...............

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMA KİMSEYE ZARARIM YOKKİİ ZAVALLI BEN KENDİ HALİMDEYİMM İŞTEE :roflol::roflol::roflol:

arkadşlar hepimizin kandili mübarek olsun canlarım dualarım sizlerle ben hamişim

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah,Allah kucağına almayı nasip etsin,bu arada ne zaman öğrendin??

herkesin kandili mübarek olsun,Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

kandiliniz mubarek olsun kızlar.bu mubarek günde ALLAH dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı bebelerle doldursun tez zamanda İNŞALLAH kızlar.
acem kızı tebrik ediyorum hayırlı ve sağlıklı hamişlikler diliyorum canım.
civcivim mehayım uyanamadınızmı daha kıslarrr...

pink'te buralarda ama bizle ilgilenmiyoo cadıı başka topiklerdeeeeeeeeeeeeeeee

zararsızım ben seni görürümde hiç ilgilenmezmiyim hiç,olurmu öyle şey yaaa...
akşam inanılmaz bir baş ağrım vardı,havalar burda bituhaf ne serin ne sıcak,sinüzitim var ondan bir baş ağrısı kötüydüm biraz canım kısa bir süre açtım pc yi sizler yoktunuz bu topik boştu kapattım ve yattım,yinede özür dilerim tatlım bi hatamız olduysa affolaaaaaaaaaa.....................................Şeniz sengözlerimebaksanab

♥ Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Son düzenleme:
Ben de Tüm K.K Mirac Kandilini kutluyorum. :1hug:
Dilerim Rabbim bütün Dualarimizi Kabul eder ve Günahlarimizi Affeder ...
Bizleri güclüklerle imhitan eylemez .. Rahmetini , Yardimini , Bereketini üzerimizden eksik eylemez .
Bizleri hatalarimizdan dolayi Nimetlerinden Ve Lütuflarindan Mahrum eylemezz . In$allahh ...
Hamisleri de cani gönülden tebrik ediyorum.. Allah evlatlarini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin ..
Darisi biz olmayanlarin basinaa ... :1rolleyes:

slm kızlar. bugün bebeklerimi gördüm çok şükür. tam 3 taneeee...... allahım yardım et...

HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLARIM. ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN, TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH...AMİNNNNNNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…