canım bu ay gittimreglimin 2. gün,ama dr um şu an yumurtalık rezervinde 8 yumurtan var ama 1 tanesi çok büyük,şimdi tedaviye başlarsak bu çok büyür diğerlerini bastırır,diğerleri gelişemez,bizimde şansımız azalır önümüzdeki aya erteleyelim dedi,ondan önceki ayda yine başlamak içim gidecektimki eşimin ablası aydında yaşıyor ve erken doğum için aniden hastaneye yatırıldı,bu seferde onun yanında olmamız gerektiği apar topar aydına gittik yine başlayamadık:çok üzgünüm:yani canım bir türlü kısmet olmadı,aslında ben haziran ayında tedaviye başlayıp olmazsa ara vermeden ağustusta okullar açılmadan tekrar deneyecektim ama bir türlü kısmet olmadı,inşallah bu sefer başlayabiliriz,beklemekten bıktım,sıkıldım ve her geçen gün daha çok stres oluyorum,bir an önce başlasada artık kötüde olsa bir sonuç alsam diye düşünüyorum,birde benim ilk denemem olacak,çok heyecanlıyım onun için,bünyem ilaçlara tepki verecekmi onu bile bilmiyorum canım:çok üzgünüm:
cicivde nerde kaldi yaa gidicem 1 saat sonra ben aksamda gec gelicem giremem....
ahh canımm yaa ben sabah 9 da kalktım yaptımm ama dayanamadımm yine yattımm ...ama sonuçta bişi çıkmadı yani negatiff henüz üzülmedim inşallah kanda çıkar :1no2::1no2:
canim seni cok iyi anliyorum senin bir cocugun var sanirim okullar acilmadan demissin....
kızlar size bişey sormak istiyorum,eğer ben 17 ağustos gibi tüp bebek için için tedaviye başlarsam,kısa protokol kaç gün sürer,yani yumurtaların toplanması tedavinin kaçıncı günü oluyor,yumoşların transferi kaç gün sonra oluyordu? ben öğretmenim,1 eylülde iş başlıyor,okul 8 eylülde açılıyor,sıkıntı olurmu acaba bu durum diye üzülüyorum
canım bu kadar stres yapma daha şimdiden..rahat ol ki hormonların etkilenmesin..çalışma konusunu dert etme kendine sakın,2 gün yatarsın evde sonra başlarsın görevine..bakarsın hafta sonu tatiline denk gelir daha fazla dinlenirsin..bende çalışıyorum perşembe transferim olmuştu ve p.tesi işe başlamıştım..muhabeciyim ben.ve sen benden daha şanslısın çünkü öğretmensin.ve ben p.tesi vergi dairesine falan gitmiştim,gün boyou ayakta ve yollardaydım..2,80 evde yatmanın bir anlamı yok yerimseniben ilk denememde 10 gün sürekli yatmıştım,birşey olmadı..sonucun pozitif olmasını senin pozitif düşüncelerin ve rahat olman sağlayacak..daha şimdiden kasma kendini sakın..yumurta sayında gayet iyi,hiç endişelenme..benim 5 taneydi.sana tavsiyem gnc nin ürünleri var,dong qui 500 mg.ve a'largini 1000 mg. diye bu iki hapı (tamamen bitkisel)yumurta toplama gününe kadar günde 1 kez içmiştim ve faydası da oldu..yumurtalarım kaliteliydi en azından..tabiki mutlaka doktoruna danış..ben danışmıştım ve uygun gördü..dong qui haptan iki çeşit var,sen 90 tablet olanından isteyeceksin (eğer kullanırsan)..gnc mağazalarının belli yerlerde şubesi var,internetten gnc diye aratıp bulabilirsin..inşallah faydalı olur..bu arad ben adetten 2 hafta önce başlamıştım bu haplara.. canım kendine iyi bak..unutma stres yok...:1hug:
canım çok teşekkür ediyorum,ben dr a gitmeden önce okumuştum sizin bahsettiğiniz bu bitkisel ilaç ve kürleri,dr a gittiğimde sordum bunları kullanıyımmi diye,direk hayır dedi,bende bu sefer olmazsa ikini tüp bebek denememde kullanmaya kararlıyım
tabiki canım sonuçta en iyisini doktorun bilir..ama biraz garipsedim direk hayır demesini çünkü bu ilaçların hiçbir yan etkisi yok..neyse sen dr nu dinle hayırlısı olur inşallah..güzelce tatilini yap,tedaviye kadar stres at..sakın hiçbirşey için endişelenme..gör bak herşey yolunda gidecek..[/QUOT
inşallah canım benim,zaten o kadar mutluyumki inan kendi tedavimi falan unuttum,bahsetmiştim dün,dün arkadaşımın bebeği oldu,çoooook tatlı bi kzı,teyze oldum yan,teyzede anne yarısı nede olsa değilmiyerimseniben arkadaşımın yanındayım şimdi,onlarla ilgileniyorum,Allahım ne büyük bir nimet bebek,inşallah bizede nasip eder,onunla ilgilenirken insanın hiçbirşey aklına gelmiyor,çok pozitif oluyorsun,dünya yansa umrumda değil sanki,çok farklı bi enerjisi var,zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.şimdi uyuyorlar anne kız,bende fırsattan istifade bi bakayım dedim bizim kızlar napıyor:teselli:
kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım ve sonuç: hamileyim.
canım hiç sıkma canını,keşke idrar testi yapmasaydın..sonuç pozitif olsa bile idrar testinde kolay kolay çıkmaz..ancak kan testi net cevabı verir,böyle olunca senin de canın sıkıldı üzülmüş oldun..bence hiç kafana takma ve çarşambayı bekle..olumlu düşün olumlu sonuç al..ve bol bol dua et,Allah inşallah duyacak seni..:1hug:
arkadaşlar ıwy den haber yokmu????çok merak ettimmmmm.....
civciv ciiimmmmmm................nerdesiinnnn...nereye gittin burdamısın ..........yoksa.......kan testinemi gittin.............kıssssssssssss.............ayyyyyyyyyyyy merak ettim..........hadi bakalım hayırlısı.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?