2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

çok cici,güzel günlerde giysin oğluşun :)

Çok tatlıymış şekerim, güle güle kullan hediyeni. opuyorumnanaktan

Çok çok güzeller çiğdemcim çok şanslısın valla. Doruk bebek iyi günlerde giysin işallah

çiğdemcim çok güzel hediyesi doruk bebeğin güle güle giysin inşallah

[/URL][/IMG]

benim de hediyelerim geldii. sevgili daisy6595'e çoook teşekkür ederim kızıma bunları giydireceğim günü iple çekiyorum.çok ciciler bayıldım. eline koluna ayaklarına sağlık.
resmi sıcak sıcak ekledim telefonla çektim güzel çıkmadı. daha düzgünü ile değiştireceğim yarın inş.

Son düzenleyen: Moderatör:

ve ipek kızıma defne25 teyzesinden hediyeleri geldi...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım çok çok teşekkür ediyoruz kızımla.. beni de unutmamış :kedi:
çok çok beğendik.. zevkine bayıldık... ALLAH giydirmeyi de nasip etsin inş.. a.s.

Son düzenleme:

cnm güle güle kullanın hediyelerin süper:))

Halissa kız süper bunlar valla dediğin kadar var benim giyesim geldi çetiği de bence çok iyi düşünmüş sıcacık geçirirsin ayağına kışın terliklerle tak tak gezip çocuğu uyandıracağına:))

bende alyıldız arkadaşımdan hediyemi bugün aldım resimlerini çektim ama bilgisayara aktaramıyorum yrna inşallah ekleyeceğim bu topiğe.
çok çok teşekkür ediyorum burdan da kendisine ben hediyelere bayıldım hepsi ayrı güzeller:))

Benim de hediyelerim geldi Meltemcim den :))) inanılmaz güzeller.... çok teşekkür ederim.. resimlerini de en kısa zaman da ekleyeceğim... çok teşekkür ederim Meltemcim... özellikle yazmış olduğun not çok güzel ve özel benim için....

eveet efsanur ve çiğdem sizin hediyeler de süpermiş... Allah sağlıklı günlerde kullanmayı bebeğinize giydirmeyi nasip etsin :)

hediyeleriniz çok güzeller arkadaşlar güle güle kullanın sağlıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…