2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

canımmm beğendine çok sevindimm benimki de öyle çok parçalı değil hatta içime kurt düşürdüm ben de acaba beğenir mi falan dedim ama inanki o yeleği gördüm ve tamam kesinlikle bunu almalıyım dedim .patikler de çok hoşuma gitti..kendi kızıma alıyormuş gibi düşündüm güle güle kullansın İPEK BEBEK:dance:

Ya resim koymayanlar anlatın neler var

ben koycam canım akşama ama sölim de :) bir tane elbise kırmızılı beyazlı :)) çok güzeeel ... sonra patik ayakkabı o da kırmızı ve beyazlı... bir de yenidoğan takımı ilk aylarda giyebilmesi için üst alt ve şapkadan oluşan :) hepsi çok kullanışlı çok güzel... çok iyi düşünmüş alırken arkadaşım :)

kızlar hepimizde çok şanslıyız valla böle güzellikler yaşadığımız için
minicik hediyeler nasılda mutlu ediyor bizi
hepimizin hediyeleride birbirinden güzel
meleklerimiz güzel günlerde kullansın inşallah

Yoğunluktan pek giremiyorum foruma felan. Perşembe günü laboratuvarın denetlemesi var, sonra üstümden kocaman bir yük kalkacak.

Herkesler göndermiş hediyeleri. Ben de bekliyorum sabırsızlıkla :) Sevgiyle alındıktan sonra ne zaman geleceği, miktarı, fiyatı hiç önemli değil. Mutlu, sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun hepimize.

Evet kızlar bu da burcu teyzemizden oğluşuma hediyesi. Çok güzel teyzesi çok beğendik kesene bereket olsun inşallah.

Teşekkür ederiz teyzeleri.Cümlesi güle güle giysinler cicilerini inşallah...=))))

amanda amaaannn ciilerümiz çoğalmış:) gle güle kullansın bebişlerimiz. Hepi birbiinden güzel:)
Bu geleneği devam ettirmek lazım:))

kızlar bizimde esterya teyzemizden gelen hediyemiz tekrar teşekkür ederiz emeğine kesesine bereket

Son düzenleyen: Moderatör:
bebişlerin cicileri bir birinden güzel inşallah gün gelirde giydirir ceker resimleri buraya koyarız hayırlısıyla :)

Bizim hediyelerimiz de geldii ancak resmini çekip koyabiliyoruz.. Meltemcim hediyen için çok teşekkür ederiz... ailecek çok beğendik.. bize vakit harcayıp böyle güzel hediyeler aldığın için hem ayağına sağlık hem de kesene bereket... Allah sağlıcakla giydirmeyi de nasip eder inş. tekrar teşekkür ederim.. bu arada içine yazdığın notun güzelliği için yorum bile yapamicam... herşey gönlünce olur umarım herzaman...

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah özlemcim yaa hayırlısıyla kızının giydiği günüde görürüsün çok beğendim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…