2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun diyeyim, kontrol ama olsun... :) Ben bir yerde okudum su çiçeği aşısının iki doza çıkarıldığını ama hatırlamıyorum. Cumartesi kontrolümüz var, sorarım ben de doktora.
Haftasonu yaklaştıkça strese giriyorum, malum bizim beyefendinin doktor alerjisi var birkaç aydır. Bakalım ne olacak? Hele de şimdi aşı da var. Kilo hiç önemli değil Meral. Yiyorsa tamam. İkiz'e de yazdım, ilerisi için daha avantajlı zayıf çocuklar. Ben şimdiden elini attığına dur demek zorunda kalıyorum. Versem bütün muzu yiyor, yarısını almak zorunda kalıyorum mesela. Kıyamıyorum ama mecburum.
Ya benim de bir sıkıntım var. Benim oğlum 3 günllükken başladım hergün yıkamaya ki hala deli olur banyo diye. Yalnız geçen ay bir misafirlikte biraz sıcak su dökmüşüm, birkaç gün yıkanmak istememişti. Onu atlattık. Şimdi de kafasına su döktürmeme inadı başladı. Koşa koşa banyoya giriyor. Vücudunu yıkıyoruz, küvette yüzüyor, su oynuyor, bıraksam saatlerc ekalır, kafasına şampuan yapmakta da sorun yok. İş durulamaya gelince ortalık yıkılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Benimle inatlaşıyor babası yıkasın dedim, o da olmadı. Geçen haftalarda gözü yanmıştı, onu mu unutamıyor acaba? Ben de bu konuda yardım istiyorum. Dil döküyorum resmen. ŞAk diye suyu döküp iyice korkutmak da istemiyorum. "Anne sözü veriyorum, gözlerine hiç kaçırmayacağım, Anne söz verince tutar." deyince biraz ikna olur gibi oluyor ama çok kısa sürüyor, durlamaya vaktim olmuyor.

Sağolasın cnm sende bi dr sorup öğrenirsen bizede burdan bildir çok sevinirim.Bende o yeme konusunda sıkmıyorum yemeiyosa yemiyo ama tam bir meyve canavarı benimki onda nedense hiç doymuyo:))Ahhh ahhh cnm benimde yarama tuz bastın bizde son bir aydır öyleyiz kafasını yıkama konusunda kıyamet kopoyu resmen yaa eskiden böyle yapmazdı ama son bir aydır yıkamak kabus oldu banyo deyince koşa koşa gidiyo am sıra saça gelince aynen dediğin gibi şampuanlamakta sorun yokta durulamada sorun sanırım buda bir dönem oluyomuş çocuklarda o yüzden yine yavaş davranılmalıki gerçekten bu süreç korkmaya gitmesin bende ''kafanı arkaya ver diyorum o zaman yüzüne falan su gitmez'' diyorum ama nafile atlı karınca gibi dönenip duruyo:))Yani bende bu konuda sana yardımcı olamıycam çünkü aynı sorun bizde de var bende bir çözüm bulamadım:))ama benden önce bir çözüm bulursan bana da söylede kurtulalım şu olaydan.

İnanamıyorum ya, aynısı işte. Her bebekte oluyor mu acaba?
Bir de haftasonu doktor kontrolü var. Bakalım ne olacak, dün konuştum biraz ama hemen itirazla başladı zaten, aşı da var bu ay bir daha kessem götüremem herhalde doktora. Berber de sevmiyoruz.

Muhtemelen oluyodur heralde yaaa.Bizim drla çok şükür bir sorun yokta aşıyı drmuz yaptı bakalım bir dahaki gittiğinde ne tepki vericek.

:)) Oldu oldu, özellikle alıntı yapmadım sonra silersin diye. Çok bıcırık görünüyor kızın yaa. :)) Valla alırım ben onu oğluma, cin gibi maşallah... Mutlu bir ömür dilerim, bahtı güzel olsun hepsinin.

MEsaj düzenleme paneline gelince eklentiyi kaldırmalısın, yazıları silmek değil de üstten eklentiyi kaldırmak gerekiyor, ataş resmi var ya üstteki butonlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…