2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şöyle yaptım. Mesaj düzenleme paneline tıklayınca, altta KAYDET butonunun yanında GELİŞMİŞ DÜZEN butonu var. Oraya tıkla. O zaman yeni bir emsaj penceresi açılıyor ve o üstteki ataş işareti var. O ataş işaretine çift tıkla. Tek tıklayınca sadece eklediğin resmin linki çıkıyor. Çift tıklayınca resmi eklerken kullandığın pencere. O pencerede koyduğun resmi resmin üst köşesinde beliren minicik Xdan kaldır. En altta bitir butonu var o pencerede. İşlem tamam.

Sende birgün müsait olunca oğlunun resmini eklersen sevinirim bende senin oğluşunu merak ediyorum.Sizin burdan arkadaşlarla oyun grubunuz ne oldu devam etmiyomusunuz artık.

Evet bende aynne öyle yaptım deneye deneye buldum sonunda hiç resim falan eklemediğim için bilemedim:))

Sende birgün müsait olunca oğlunun resmini eklersen sevinirim bende senin oğluşunu merak ediyorum.Sizin burdan arkadaşlarla oyun grubunuz ne oldu devam etmiyomusunuz artık.

Ekleyeyim şimdi. Devam etmiyoruz. Bir garip insanlar. İlk buluşmadan sonra birkaç gün yazamadım, bir hafta kadar. Sonrasında yazdığımda biri cevap vermedi, biri de günler sonra cevap verdi. Ama cevap veren sorunlarım vardı, o yüzden dönemedim filan diye açıklama yaptı. Özleden mesaj da attım ötekine "bir sorun mu var?" diye, ona da cevap yazmadı. Bir sonraki buluşmayı ayarlamaya çalıştım ama sonradna cevap veren de oralı olmadı. Yeni istekliler oldu aslında ama onlar da pek nazlı çıktı, k,mi açık hava istemedi, kimi kapalı meakn istemedi, herkes evinin dibi olsun dedi.... Dedi de dedi yani millet. Ben de bıraktım ucunu. Napayım? Halbuki öyle güzel ayrıldık ki, "çok güzel oldu, iki hafta sonra buluşalım"lar telefon alıp vermeler.... Neyse napalım, herkes kendine göre tuturmuş bir yol işte. MEsela Çiğdem de, aylarca buda yazıştık. Sonradan benim eşimle sıkıntım olduğunda onun eşiyle sıkıntısı olduğunda özelden çok mesajlaştık ama kesti selamı sabahı. Geçenlerd ebir mesaj attım, cevap bile yazmadı. Ben de ne kadar çabalayabilirim ki kendi kendime?

Hay allah yaa halbuki ne güzel olurdu çocuklar açısından nerdeyse aynı yaştalar sonuçta hepsi ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten ben bile buralarda kıızmla aynı yaşlarda çocuk bulunca seviniyorum birazda çocuklar açısından bakmak lazım olaya ama dediğin gibi tek taraflı olmuyo herşey...

Öyle öyle, ikinci bahsettiğim bayan sanırım gerçekten sıkıntıda. Ama diğerinin nedeninin farklı olduğunu düşünüyorum, herkesin içini bilemem ama benim hissettiğim sanki kapalı olup olmama davası idi onu öyle davranmaya iten. Gerçi hiç öyle bir muhabbet geçmedi, ben rahatsız olmadım ama kendisi oldu herhalde... Ama tabi bu benim hissim belki de yanılıyorum.

Ahhh ben yerim seni yaa bu ne tatlılık çokta yakışıklı hee düşündüm de bizim kızla olabilir:)))allahım şanslarını bahtlarını hep açık etsin hep böyle dülsünler hayat onları hiç ama hiç üzmesin inş.

Ahhh ben yerim seni yaa bu ne tatlılık çokta yakışıklı hee düşündüm de bizim kızla olabilir:)))allahım şanslarını bahtlarını hep açık etsin hep böyle dülsünler hayat onları hiç ama hiç üzmesin inş.

Öyle öyle, ikinci bahsettiğim bayan sanırım gerçekten sıkıntıda. Ama diğerinin nedeninin farklı olduğunu düşünüyorum, herkesin içini bilemem ama benim hissettiğim sanki kapalı olup olmama davası idi onu öyle davranmaya iten. Gerçi hiç öyle bir muhabbet geçmedi, ben rahatsız olmadım ama kendisi oldu herhalde... Ama tabi bu benim hissim belki de yanılıyorum.

Düşündüğün gibiyse ne kadar saçmalık yaa en sinir olduğum şey insanları dış görünüşleri yada dini inançlarıyla kıyaslayan insanlar belkide böylesi çok daha iyi oldu senin içinde.Ama istanbula geldiğimde gerçekten seninle ve oğlunla tanışmayı çok isterim burda bu kadar sohbetten sonra yüz yüze görüşmekte güzel olur diye düşünüyorum:))

Bence de çok güzel olur, evime de beklerim. Bu kadar sohbetten arkadaşlıktan sonra dışarıda ağırlayacak halim yok ya. :)) Bu arada, sen sorunca aklıma geldi de bir göz atayım dedim, en son yazdıklarına filan. Sanırım hatun 4.ye hamile. Biz tanıştığımızda biizimkilerden küçük bir bebeği vardı. Şimdi de KASIM 2012 annesiyiz bölümüne yazmış. Anammmm.
Ama yanlışlıkla yazmış herhalde, sonradan başka mesajında belirtmiş...
Ay çok dedikodu yaptım, kötü hissettim kendimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…