Bence de çok güzel olur, evime de beklerim. Bu kadar sohbetten arkadaşlıktan sonra dışarıda ağırlayacak halim yok ya. :)) Bu arada, sen sorunca aklıma geldi de bir göz atayım dedim, en son yazdıklarına filan. Sanırım hatun 4.ye hamile. Biz tanıştığımızda biizimkilerden küçük bir bebeği vardı. Şimdi de KASIM 2012 annesiyiz bölümüne yazmış. Anammmm.
Ama yanlışlıkla yazmış herhalde, sonradan başka mesajında belirtmiş...
Ay çok dedikodu yaptım, kötü hissettim kendimi.
Ay yok cnm ne dedikodusu sen sadece düşündüklerini ve hissettiklerini söyledin bence.Benimki uyandı ben şimdi kaçarım sonra yine görşmek üzere.
kizlarrrr cok kiskandimmmm:)))
ben de olsaymisim keske
benim kucuk sipa cok uykusuz cikti sormayin valla perisanim. hani soruyordum ya gogus yarasini ne gecirir diye, cevap veriyorum hiiiic bir sey( sagmak istemiyorum alismasin diye, epey zorlaniyorum.
buyuk sipa kiskanma belirtileri gosteriyor, sakin sakin konusuyorum anlatiyorum bakalim ise yarar umarim.
banyo sorunu bizde epeydir var hatta danismistim sizlere ama bizimki sac durulamada sorun cikarma gibi degil toptan banyoyla ilgili. zar zor sokuyorum dusa nerden baksaniz 4-5 ay falan oldu. degisik oyunlar, su dokme teknikleri deniyorum, tum cabalarim anca aglamasini azaltiyor.
boyle kizlar benden haberler, kocaman opuyorum sizleri
canım ya ayrı kalmak çok zor kısa da olsa...Herkese merhaba,
İki gündür girip okuyorum ama yazamadım. İşlerim sıkışık bayram öncesi. Bayram arkasına da tatil ekleyeceğim.
Kelebekcim, maşallah kızına oğluna. Artık iki çocuk annesi olarak daha çok yoruluyorsun ama mutluluğun da iki kattır eminim. Ama yazımından anladığım kadarıyla korkunç bir durum yok. Zor olsa da keyifili gördüm seni, çok sevindim. :)))
Meral sen nasılsın? Haavalar serin bol bol dıraşırdasınızdır siz ana kız.
Ayşe valla ben yastık koyuyorum ama oğlum genelde başı yastıkta uyuyp ayakları yastıkta uyanıyor. O yüzden kelin ilacı hesabı pek yardımcı olamayacağım. :))
Bizi sorarsanız keyfilerimiz iyi. Oğlum artık dilli düdük gibi, şaşırtıyor bizi günde elli kere. Bu hafta babaanne ile memelekete gidecekler. Aslında beraber gideceğiz de onlar iki gün önceden gitmek istediler. İki gece ayrıyım oğlumdan. Gene burnumda tütecek. Anneannesi yazlığa götürmüştü ya, şimdi babaannesi iki gün önce götüreyim deyince hayır diyemedim. Saç durulatma sorunumuz son hız devam ediyor. Bakalım nasıl aşacağız? KEndi kendine uyku meselesi konuşulmuş. Ben uyutamıyorum ki daha kendi kendine. Önce masal sonra şarkı, sonra da uyuyana kadar başında bekleme şeklinde bizim merasim. Elbet birgün kendi kendine gidip uyur, bakalım ne zaman?
geçmiş olsunMerhaba kızlar nasılsınız bebekler nasıl?
Uzun zamandan beri buraya gelmiyordum.Furkan ın pipisi illtihaplandı sonra çiş yapmayınca idrar yolu iltihabı geçirdi üstüne.Neyse iyileşti derken şimdi yine tekrarladı tam olarak geçemeden.
Dün dr a götürdük ben İstanbul' da annemdeyim bayramdan hemen sonra sünnet yaptırıcaz.
Hangi hastanede yaptırmalıyım bilemiyorum.Özel Meltem Hastanesi ni buldum ama annem Samatya devlet te yaptır orası çok iyi diyor :S
Devlet hastanesine yaptırmalı mıyım? Meltem hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?
Bir de sünnet yaptıranlar ne zaman nasıl yaptırdılar? nasıl derken lokal mi yoksa genel anestezi mi uygun pff çok karışık kafam.
Herkese merhaba
Ayşecik bende bir yaşından sonra yastık kullanmaya başaldım bazen yatarken yastıktan kaydığı oluyo ama gece yine düzeltiyo kendini:))kahvaltı sormuşsun benimki ne hazırlarsam yiyo bazı sabahlar yumurta yapıyorum bazen krep yapıyorum krepide severek yiyor fırında yumurtalı ekmek hergün değişik bişeyler hazırlamay çalışıyorumki sıkılması diye.
Karanfilcim evet biz bu ara yine gezmeye başdık birde netten evde yapabilceğimiz aktivite falan bakıyorum bugünde yazıcıdan çıkartım akşama oyunumuz hazır:))demek sen yine oğluşundan ayrılcan hee özlersiniz biraz birbirinizi iyi gelir diycem ama diyemiyorum da:)burnunda tütücek
Toxicdaisy uzun süreden sonra ne güzel yaptın kendinden haber vererek çok geçmiş olsun genelde erkek çocuklarında rastlanılıyo bu durumla çözüm gerçekten erken sünnet.Umarım en kısa sürede geçer sorunu.
herkerse mrb ıns.sızlerde bebıslerde ıyıdır bende ıyı olmaya calısıorum ıns.dahada ıyı olur dualarınızı beklıorum
çok sevindim seni gördüğüme, dualarımız seninle canım...herkerse mrb ıns.sızlerde bebıslerde ıyıdır bende ıyı olmaya calısıorum ıns.dahada ıyı olur dualarınızı beklıorum
herkese merhaba.Kimseler uğramamış uzun zamandır.Bizde iyi sayılırız kızımla gerçi benim tırlatmama az kaldı ama bayramın 3. gününden beri kızım sanırım 2 yaş sendromunu doruklarda yaşıyo daha önce görmediğim şeyleri görmeye başladım tepinmeler,inatlaşmalar,ben yapıcam,benim gibi kelimelerden fenalık geldi.Sebepsiz ağlamar falan çok kötüymüş yaaa neyseki bugün daha bir sorun yaşamadık.Banyo konumuzda aynı dün akşam resmen ortalığı ayağa kaldırdı saçını bir türlü yıkatmak istemiyo yoksa banyo yapıcaz dedimmi çok seviniyo ama gel görki sıra saçına gelince külahlar değişiyo.Bizden haberler böyle eee sizler nerdesiniz gelin artık.
Kelebekçim atlamışım sanırımsorunu kusura bakma link vermek yasak galiba ama ben sana özel msj atarım şimdi çıktı alıpta hazırlıyorum.Benimkde beni çok sinir ediyo yakında kafama takıcam bir huni öyle gezicem sanırım:))Herşeye itiraz,oyuncakları atma ve en önemlisi sinirlendiğinde vurmaya başladı ama hepsi bu 2 yaşla alakalı sorunsuz atlatırız inş.Benimkinin banyoda sorunu sadece saçının yıkanmasında onun dışında sorun yokta bakalım nasıl atlatıcaz bunuda.
Evet bu 2 yaş sendromubirnevi erken ergenlik gibiymiş zor geçiyomuş bilemiyorum walla napıcaz.Benimkide ben yapcam,benim birde sebepsiz yere falan ağlamalar ben ne olduğunu anlamadım birde bakıyorumki kaıyamet kopuyo içerde ağlarken falan sabır etmekten başka çaremiz yok anladığım kadarıyla hasarsız atlatmamız gerek bu dönemi.Evet sizin banyo sorunu daha da kötüymüş bizde oyunla falanda olmuyo saç yıkanırken dönme dolap gibi döneniyo saçı yıkanırken(Kardeşine olan davranışları faln nasıl kıskanma oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?