- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
merhaba kıslar nasılsınız?
ok can sıkıcı şeyler oldu..demissin ne oldu kötü bişey mi oldu allah korusun bebişe mi beişey oldu.aman ha kendne dikkat etsakın ha bişey olmasın.gerisi hiç önemli degil her iş hallolur.kafana bişeyi takma.biliyorsun ki psikolojik durumu n bebişide etkiliyor.yani önemli kafana bişeyleri takmaman aman ha kendine dikkat et gerisini salla gitsiiiinnnn..
bende iyiyim canım ne olsun.dmetcim hoşgeldin.. artık hep bu saatlerde mi gireceksin nete? bizler iyiyz sen nasılsın?
iş yerinde canım hiç sorma gitsin valla... okadar bıktım okadar sıkıldım ki anlatamam sana zor sabrediyorum zor dayanıyorum artıkama işi bırakınca neler kaybedebileceğimi düşünüyorum bulamadım orta yolu :1no2:
evet canım bende merak ettim işyerindekiler bişeymi dedi?
evet canım bende merak ettim işyerindekiler bişeymi dedi?
geldiim bileemm :))) kocam gelene kadar sizlerleyim :)))
bu ne hız kıss
maşallah diyim sana
:dance:
kurmadım sofrayı canım :)) yemekleri çıkardım sofraya tabak koydum geldim :))) o gelince hazırlarımm kalan kısmı :))) onun da yardımıyla tabiii
tabi cnm yardım etsinler o kadar da. allahım eksikliklerini göstermesin inşallahhh...
net çok kötü ya sürekli kopuyor
demetçim biz iyiyiz.. senin hasretin var sadece..:)
özlemimm.. hamilesin ya işlerine yaramayacaksın bıktırma politikası işte... duyma canım kimsecikleri.. yapabildiğince işlerini yap 'beğenmezlerse çıkarsınlar'!
yavrunun rızkı var orada sen onun için katlanıyorsun.. o daha iyi koşullarda olsun diye.. birazcık sabır ama kendini de zorlama lütfen.. senden bebişinden kıymetlisi yok.. yeterki duyma kimseyi.. en kötü toplanır geliriz!!! kimin ne derdi varsa 107 hamileye söylesin bakalımklava: klava: klava:
amiin canım amiin :) ne zamana kadar orada kalacaksınız demet kış bitene kadar mı?
net çok kötü ya sürekli kopuyor
demetçim biz iyiyiz.. senin hasretin var sadece..:)
özlemimm.. hamilesin ya işlerine yaramayacaksın bıktırma politikası işte... duyma canım kimsecikleri.. yapabildiğince işlerini yap 'beğenmezlerse çıkarsınlar'!
yavrunun rızkı var orada sen onun için katlanıyorsun.. o daha iyi koşullarda olsun diye.. birazcık sabır ama kendini de zorlama lütfen.. senden bebişinden kıymetlisi yok.. yeterki duyma kimseyi.. en kötü toplanır geliriz!!! kimin ne derdi varsa 107 hamileye söylesin bakalımklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?