2010 Ağustos Anneleri

ok can sıkıcı şeyler oldu..demissin ne oldu kötü bişey mi oldu allah korusun bebişe mi beişey oldu.aman ha kendne dikkat etsakın ha bişey olmasın.gerisi hiç önemli degil her iş hallolur.kafana bişeyi takma.biliyorsun ki psikolojik durumu n bebişide etkiliyor.yani önemli kafana bişeyleri takmaman aman ha kendine dikkat et gerisini salla gitsiiiinnnn..

iş yerinde canım hiç sorma gitsin valla... okadar bıktım okadar sıkıldım ki anlatamam sana zor sabrediyorum zor dayanıyorum artık ama işi bırakınca neler kaybedebileceğimi düşünüyorum bulamadım orta yolu :1no2:

dmetcim hoşgeldin.. artık hep bu saatlerde mi gireceksin nete? bizler iyiyz sen nasılsın?
bende iyiyim canım ne olsun.
bugün gezmeye gittik yine. 2 gündür evde durmuyoruz maşallah. cnm kayınvalidemde kalıyoruz bizim ev ısınmıyor. onda net var anca geldik yemek yaptık. şimdi geldim oturdum yazıyorum cnım..
kaydirigubbakcemile5

canım hiç üzülme inan birşey kaybetmiyorsun. ben çıktım inan o kadar rahatım o kadar huzurluyum ki anlatamam. iyi ki çıktım ki bebeğimi o ortamda büyütmedim diyorum. 1 sene önce iş yerinde bir arkadaşım doğum yaptı inan bebeği sinir hastası daha şimdiden. çok zor inan. ama şimdi huzur içindeyiz bebeğimle çok şükür rabbime. allahım hayırlısını nasip etsin canım inşallhhh:1hug:

evet canım bende merak ettim işyerindekiler bişeymi dedi?

hiç susmuyorlar ki hallisnacım.. daha 2 ay önce zam yapıldı ama bana verilmesi gerekenin çok altında bir zamdı ki söz vermişti.. sen de hakettiğini alacaksın diye...neyse bu ayrı.. şimdi bu lafları hatırlatılınca kendisine sevgili başkanımıza beğenmeyen varsa çıkar gider diyor... bu ay satışlar çok düşüktü.. kendi müdürümde başka bişeyime kızmış olacak ki laf sokar gibi ... başkan listeyi göredü köpürüyor köpürüyor deyip laf batırıyr ben zaten ayın ilk yarısında yoktum izindeydim.. bir de bu maaş için daha fazla efor sarfedemiyorum... artık düşünüyorum ki yakın zamanda kendisine de ileticem bunu

"beğenmeyen varsa işten çıkarır"

kurmadım sofrayı canım :)) yemekleri çıkardım sofraya tabak koydum geldim :))) o gelince hazırlarımm kalan kısmı :))) onun da yardımıyla tabiii

tabi cnm yardım etsinler o kadar da. allahım eksikliklerini göstermesin inşallahhh...

net çok kötü ya sürekli kopuyor
demetçim biz iyiyiz.. senin hasretin var sadece..:)
özlemimm.. hamilesin ya işlerine yaramayacaksın bıktırma politikası işte... duyma canım kimsecikleri.. yapabildiğince işlerini yap 'beğenmezlerse çıkarsınlar'!
yavrunun rızkı var orada sen onun için katlanıyorsun.. o daha iyi koşullarda olsun diye.. birazcık sabır ama kendini de zorlama lütfen.. senden bebişinden kıymetlisi yok.. yeterki duyma kimseyi.. en kötü toplanır geliriz!!! kimin ne derdi varsa 107 hamileye söylesin bakalım klava: klava: klava:

ehehe yaşa sen halllisnacım.. valla sizler de olmasanız kime ne anlatacağım hiç bilmiyorum :))) opuyorumnanaktan

amiin canım amiin :) ne zamana kadar orada kalacaksınız demet kış bitene kadar mı?

cnm annem benden 1 sokak üstte zaten. şimdilik burdayız bakalım. burası rahat. ya bu eve bir türlü ısınamadık. satacağız sanırım. annemin karşı dairesi eşimin amcasının orasını istiyoruz. hem işe başlayınca da iyi olur annem bakacak bebeğime o zman. hemde iyi olur yaaa bakalım hayırlısı neyse o olsun canım yaaahihoyyyt

ay canım benim yaa.... maşallah 13. haftaya gelmişsiniz ya allahım sağlık versin bebişimizede sana da inşallah:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…