beni merak etmişsiniz kızlar.....
şimdilik iyim yrn dr a gidiyorum... kanamam durdu şükür inşallah bebişlerimde iyidir...duaedin bana....
sizlerde iysinizdir umarım... çok fazla giremiyorumnete yatıyorum.yatarak yazmak zor oluyo....
ben küstüm valla kımse benı sallamıyo slm bıle vermıyo gıdıyorum bende zaten moralım bozuk((
Soho, sen Sefaköy'de mi oturuyordun?
kızlar benim kasıklarıma bıçak saplanır gibioluyo. acaba dikişlermi sızlıyo sizdedeböle olan varmı gün içinde çok oluyo....
şimdilik iyim yrn dr a gidiyorum... kanamam durdu şükür inşallah bebişlerimde iyidir...duaedin bana....
sizlerde iysinizdir umarım... çok fazla giremiyorumnete yatıyorum.yatarak yazmak zor oluyo....
merhaba hoşgeldin canım, dorukk'tan bahsediyorsun sanırım, bugün hiç uğramadı inşallah iyidir.... Eviniz güle güle kirlensinnnn
ben küstüm valla kımse benı sallamıyo slm bıle vermıyo gıdıyorum bende zaten moralım bozuk((
evet ebrucum sen söyleyince hatırladım dorukk inşallah iyidir ve en yakın zamanda iyi haberlerini alırız ev için teşekkür ederim sen nasılsın şekercim nasıl gidiyor var mı bir şikayetin filan
dorukcum çok sevindim ben de tam seni sormuştum canım sen kendini yorma bir kez iyiyim desen yeter iyi olduğunu duyalım
Ben iyiyim şükür bana hamile demek için 100 şahit lazım , geçen hafta kız kardeşimdeydim annemde ordaydı, ben hamileyken sabah konseri vardı sen maşallah iyisin diyor. Eşim erken geldi inanılmaz tipi var burda bizim bahçe beyazlamaya başladı... Sen nasılsın , nasıl gidiyor hamilelik....
çoksağol canım.... umarım yarın doktorumda ii olduğumuzu söyler......
kızlar hepiniziöptüm.....çıkıyorum ben.... by by....
bende çıkıyorum kızlaarr. çok can sıkıcı şeyler oldu... yarın anlatırım.. hepinizi öotpm çok .. kendinize ii bakın
kızlar kociişm geldi ben de kaçtım yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi de
hepinize iyi akşamlar canlarrr
öpüyorum çokkk
mrb kızzlar bugün ikili testin sonuclarını aldım temiz cıktı.bir de sonuclardan sonra bebek kıyafetler satan bir magzanın önünden geciyorduk.eşimle hemen daldık.ya çok tatlı şeyler var.bir an önce dogsada hepsinden alsak diye geçirdik içimizden.
birde perşembe günü serklaj olacam onun heyacanı vardı.bugün anestezi doktoru ile konusunca biraz daha rahatladım.umarım bişey olmaz..şimdilik kendnize iyi bakın.şimdi internetten film indirmştik ona bakacağız.herkese iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?