2010 Ağustos Anneleri

kızlar benim kasıklarıma bıçak saplanır gibioluyo. acaba dikişlermi sızlıyo sizdedeböle olan varmı gün içinde çok oluyo....

canım Allah yardımcın olsun
bir an önce sıkıntılarından kurtulur hamileliğinin tadına varmaya başlarsın inşallah:Saruboceq:

kızlar benim kasıklarıma bıçak saplanır gibioluyo. acaba dikişlermi sızlıyo sizdedeböle olan varmı gün içinde çok oluyo....

Bende sızlama yok ama adet tarihlerimiz geldiğinde oluyor ... Benim de dün çok karnım ağrıyordu ama bugün şükür yok.. Yat dinlen senin bol bol dinlenmen yatman gerekiyor, inşallah bütün sıkıntılar geçecek, oğluşların doğunca bütün sıkıntılarına değecektir....

hoşgeldin canım.. iyi olmana çok sevindim... sabret canım bu günler de geçecek... ondan sonra heeep bizimlesinn kaydirigubbakcemile3

merhaba hoşgeldin canım, dorukk'tan bahsediyorsun sanırım, bugün hiç uğramadı inşallah iyidir.... Eviniz güle güle kirlensinnnn

evet ebrucum sen söyleyince hatırladım dorukk inşallah iyidir ve en yakın zamanda iyi haberlerini alırız ev için teşekkür ederim sen nasılsın şekercim nasıl gidiyor var mı bir şikayetin filan

ben küstüm valla kımse benı sallamıyo slm bıle vermıyo gıdıyorum bende zaten moralım bozuk((

aşkolsun seninle ilgileniriz tabi ki şekerim ama benim aklım doruktaydı şimdi gelmiş dur okuyalım hemen sana dönelim güzel arkadaşım olur mu öyle şey

evet ebrucum sen söyleyince hatırladım dorukk inşallah iyidir ve en yakın zamanda iyi haberlerini alırız ev için teşekkür ederim sen nasılsın şekercim nasıl gidiyor var mı bir şikayetin filan

Ben iyiyim şükür bana hamile demek için 100 şahit lazım , geçen hafta kız kardeşimdeydim annemde ordaydı, ben hamileyken sabah konseri vardı sen maşallah iyisin diyor. Eşim erken geldi inanılmaz tipi var burda bizim bahçe beyazlamaya başladı... Sen nasılsın , nasıl gidiyor hamilelik....

dorukcum çok sevindim ben de tam seni sormuştum canım sen kendini yorma bir kez iyiyim desen yeter iyi olduğunu duyalım

dorukcum çok sevindim ben de tam seni sormuştum canım sen kendini yorma bir kez iyiyim desen yeter iyi olduğunu duyalım

çoksağol canım.... umarım yarın doktorumda ii olduğumuzu söyler......

az biraz kasıklarımda ağrım var bir de uyku sorunumu saymazsan canavar gibiyim burada da müthiş bir tipi var ama arada yağmur da olduğu için henüz kar yok senin belin ağrıyor mu benim ara ara ağrım da oluyor

kızlar hepiniziöptüm.....çıkıyorum ben.... by by....

bende çıkıyorum kızlaarr. çok can sıkıcı şeyler oldu... yarın anlatırım.. hepinizi öotpm çok .. kendinize ii bakın

kızlar hepiniziöptüm.....çıkıyorum ben.... by by....

bende çıkıyorum kızlaarr. çok can sıkıcı şeyler oldu... yarın anlatırım.. hepinizi öotpm çok .. kendinize ii bakın

kızlar kociişm geldi ben de kaçtım yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi de

hepinize iyi akşamlar canlarrr
öpüyorum çokkk

iyi akşamlarr... a.s.

Son düzenleme:
mrb kızzlar bugün ikili testin sonuclarını aldım temiz cıktı.bir de sonuclardan sonra bebek kıyafetler satan bir magzanın önünden geciyorduk.eşimle hemen daldık.ya çok tatlı şeyler var.bir an önce dogsada hepsinden alsak diye geçirdik içimizden.
birde perşembe günü serklaj olacam onun heyacanı vardı.bugün anestezi doktoru ile konusunca biraz daha rahatladım.umarım bişey olmaz..şimdilik kendnize iyi bakın.şimdi internetten film indirmştik ona bakacağız.herkese iyi akşamlar..

merhaba Sevilsul, senin adına çok sevindim canım.. her zaman istediğimiz niyet ettiğimiz gibi senin de hamileliğin hep böyle sağlıklı hep böyle güzel haberler ile geçer inş. :))

maşallah maşallah diyelim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…