Slm herkese, nerdeyse 4 gündür bütün forumu okudum, herkesle ilgili gelişmeleri biliyorum hemen hemen. ben 10 haftalık hamileyim. listenize eklersiniz belki diye sat 17.kasım 28 yaşındayım 55 kiloyum inşallah anne olucam bende ağustos ayında. Şimdilik herşey yolunda gibi . 12 şubatta da ikili testim var. ondan sonra içim daha bi rahat olacak. sizleri çok öpüyorum. bundan sonra bende buralardayım, görüşmek üzere
hoşgeldin canım aramıza :)) Allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini.. sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
kızlar nihayet ben de gelebildim temizlik için kadın gelmişti ben de ancak fırsat buldum özlediniz di mi beni?
bu arada bütün gece boyunca aklım ladyfog ve o serklajdan sonra kanaması olan arkaşımızdaydı umarım daha iyidirler dualarım onlarla
pınarcığımın da yarın güzel haberlerini alcaz inşallah
bir de uyku meselesi olmuş ben de uyuyamıyorum napsak acaba? daha çok erken bu huzursuzluklar için son aylarda napcaz biz anacım
kızlar nihayet ben de gelebildim temizlik için kadın gelmişti ben de ancak fırsat buldum özlediniz di mi beni?
bu arada bütün gece boyunca aklım ladyfog ve o serklajdan sonra kanaması olan arkaşımızdaydı umarım daha iyidirler dualarım onlarla
bir de uyku meselesi olmuş ben de uyuyamıyorum napsak acaba? daha çok erken bu huzursuzluklar için son aylarda napcaz biz anacım
kızlar ya ne kadar kaba ne kadar görgüsüz, kendini beğenmiş insanlarla çalışıyormuşum burada.. ya insanların yanı başında hamile olduğum konuşuluyor.. 2 adım öte de onlar da veya o da duyuyor ama bir tebrik ederim yada Allah hayırlı etsin demiyorlar... ben anlamadım bu nasıl iş... çok güceniyorum nedense...
Slm herkese, nerdeyse 4 gündür bütün forumu okudum, herkesle ilgili gelişmeleri biliyorum hemen hemen. ben 10 haftalık hamileyim. listenize eklersiniz belki diye sat 17.kasım 28 yaşındayım 55 kiloyum inşallah anne olucam bende ağustos ayında. Şimdilik herşey yolunda gibi . 12 şubatta da ikili testim var. ondan sonra içim daha bi rahat olacak. sizleri çok öpüyorum. bundan sonra bende buralardayım, görüşmek üzere
ooh oohh maşallah annişlerimiz artıyor :)) hoşgeldin canım aramıza :))) Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. :)
hoşgeldiin Aslı yivruumm :)) özlemez miyiz :)) nasılsın iyi misin? yormadın inş. kendini
Hoş geldin.
Kendi adıma teşekkür ederim.
Bir iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. opuyorumnanaktanZaten 16 sına kadar hiçbir şey düşünmemeye karar verdim.
Sen nasılsın?
Hoş geldin. Hayırlı olsun.
kızlar bi tarafınızı kaşıyın maşalllah diyin çünkü mide bulantısı ve yemek yiyememek cidden çok rahatsız bir durum. ben eve gidiyorum malasef((( burnuma tıkaç alıcam geçen gğn peçeteleri tıkadım ama pek işe yaramadı. hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın yarın görüşürüz
kızlar ya ne kadar kaba ne kadar görgüsüz, kendini beğenmiş insanlarla çalışıyormuşum burada.. ya insanların yanı başında hamile olduğum konuşuluyor.. 2 adım öte de onlar da veya o da duyuyor ama bir tebrik ederim yada Allah hayırlı etsin demiyorlar... ben anlamadım bu nasıl iş... çok güceniyorum nedense...
arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim son adet tarihim 24 ekim geç döllenme oldğumdan 13 haftadayız 24 yaşındayım 69 kiloyla hamile kaldım ikili test yapıldı sonuç temiz çıktı çok şükür başka soru varsa yazın cevaplayalım
cins mi ararsın boşver, sizler işteki problemleri anlatınca benim yaşadıklarım da hep gözümde canlanıyor, aaaaaaaaaahhhhhhhh ne sakinleştiriciler içiyordum kaç kere çantamı alıp gidiyordum... Allahtan eşim hep destek oldu, kendimizce birikimimizi yaptık ve ayrıldım. Allah "eğer istiyorsanız tabi" sizlere de evde oturmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
özlemciğim ben kimdi o serklajdan sonra kanaması olan arkadaşımızın adı ya dün okudum bugün unuttum bunuyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?