2010 Ağustos Anneleri

ooh oohh maşallah annişlerimiz artıyor :)) hoşgeldin canım aramıza :))) Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. :)

hoşgeldin canım aramıza :)) Allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini.. sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

sağol canım benim amin rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah :ecrin_bebek:

hoşgeldiin Aslı yivruumm :)) özlemez miyiz :)) nasılsın iyi misin? yormadın inş. kendini

Hoş geldin.
Kendi adıma teşekkür ederim.
Bir iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. opuyorumnanaktanZaten 16 sına kadar hiçbir şey düşünmemeye karar verdim.
Sen nasılsın?

Ben burda kendi iş yerimizde çalışmama rağmen nelerle karşılaşıyorum, bunlara gözünü yum demekten başka teselli lafı yok, çok sinir olduğunu biliyorum çünki bende yaşadım, ama şimdi bide hamilesinn yapma beş para etmez insanlar için üzme bebişini

Hoş geldin. Hayırlı olsun.

ooh oohh maşallah annişlerimiz artıyor :)) hoşgeldin canım aramıza :))) Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. :)

Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

hoşgeldiin Aslı yivruumm :)) özlemez miyiz :)) nasılsın iyi misin? yormadın inş. kendini

yorar mıyım özlemciğim biz şimdilik çok şükür ikimizde iyiyiz kendimi de yormadım evim miiiiiiiiiisss gibi oldu ohhh ellerine sağlık sebahatciğimin ama sizleri çok özledim aklım hep buradaydı walla

Hoş geldin.
Kendi adıma teşekkür ederim.
Bir iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. opuyorumnanaktanZaten 16 sına kadar hiçbir şey düşünmemeye karar verdim.
Sen nasılsın?

canım çok sevindim iyi olmana ve eminim çok daha da iyi olacaksın senin iyi olduğunu duyunca ben daha da iyi oldum

özlemciğim ben kimdi o serklajdan sonra kanaması olan arkadaşımızın adı ya dün okudum bugün unuttum bunuyorum galiba

benı 2li test telaşı sardı delı olcam çok korkuyorum daha önce bebegımın kalbı durmuştu 8haftalıkken şimdi de bişi oldumu acaba dıye korkudan ölüyorum((

görüşürüz canım
iyi akşamlarrropuyorumnanaktan

aman canım işte en iyisi sölememek
insanlar böle bende kimseye anlam veremiyorum sinirimi bozmaktansa söledim kimseyealsanaalsanasmile

mrb canım hoşgeldin aramıza
güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz inşallah hep birlikte:Saruboceq:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

merhb canım sende hoşgeldin
hayırlı olsun hamişliğin
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:Saruboceq:

bu arada yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz hayırlı olsun bebişleriniz Allah kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

özlemciğim ben kimdi o serklajdan sonra kanaması olan arkadaşımızın adı ya dün okudum bugün unuttum bunuyorum galiba

merhaba hoşgeldin canım, dorukk'tan bahsediyorsun sanırım, bugün hiç uğramadı inşallah iyidir.... Eviniz güle güle kirlensinnnn

selam aslıcım hoşgeldin canım nasılsın
evin ne güzel olmuş mis gibi
güle güle kirlet canımmmm

beni merak etmişsiniz kızlar.....
şimdilik iyim yrn dr a gidiyorum... kanamam durdu şükür inşallah bebişlerimde iyidir...duaedin bana....
sizlerde iysinizdir umarım... çok fazla giremiyorumnete yatıyorum.yatarak yazmak zor oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…