wild cat neden bebek düşündün peki konuyu bilmiyorum ama merak ettim kazara mı oldu
canım inan herkes öyleee... ben şimdi bile bazen düşünüyorum... aaaa bu arada unutmuşum bugün bizim tanışma yıldönümümüz :))) 4 yıl oldu... ben bile bazen şüphe ediyorum eşimden.. ama içten içe onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorum :)) Allah başımızdan onları eksik etmesin... sen de eskiyi düşünme artık... yep yeni bir canla yep yeni bir hayat bekliyor hepimizi :))) inş. bundan sonrada kavga edecek bişey bulamayacaksınız kaydirigubbakcemile3
günaydın herkesee canım bende özelde yaptırdım 85 tl hatta bugün sonucum çıkıyor hayırlısıyla inş. kaydirigubbakcemile3
anacım onlara da yaranılmıyor ki :))) ben de 1,5 yıllık evliyim... her halimi gördü şimdiye kadar.. bundan sonra yapacak bişeyim yok.. işe gelirken bazen süslenirdim.. makyaj yapıp güzel giyinirdim ona laf ederdi sen bana giyinme süslenme git başkalarına süslen :)) e ama kocacım eve geliyorsun saat 8 de hemen yemek istiyorsun yiyorsun.. ben toplamakla uğraşıyorum.. ondan sonra ben sana nasıl süslenip püsleneyim ki yanii :)))
ayy aynı aynı beni anlattın
yemek yok
çay içemiyorum bitek eşime demliyorum oda tek başına içmekten hoşlanmıyor
sarılarak yatamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum
giyinip süslenmek şurda dursun ne varsa giyiyorum çünkü çok üşüyorum
eee katlanacaklar bni zahmet bzi bebek taşıyoruz ve bu yaşladıklarımız olacak şeylerdi. öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.zemuszemuszemuszemus
aynen öyle istiyorlar işte ama herşey onların istediği gibi olmamalı bence....ben sizden biraz daha tecrübeli bir anne olduğum için biliyorum ne kadar verirsen hep daha fazlasını ister bu erkek milleti........hep süper anne, süper eş, süper ahçı süper gelin vs.....liste uzayıp gider......ama kendilerine gelince fıss...bence hiç kimse için değil önce kendimiz için kendimize iyi bakmalıyız , önce ben demeliyiz.....önce ben..öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.
sizler evlenir evlenmez bebiş yapmışsınız nerdeyse maşallah .
wild cat rabbim acın hafiflesin diye sana bi emanetini göndermiş sevdiği kuluymuşsun ne güzel
aynen öyle istiyorlar işte ama herşey onların istediği gibi olmamalı bence....ben sizden biraz daha tecrübeli bir anne olduğum için biliyorum ne kadar verirsen hep daha fazlasını ister bu erkek milleti........hep süper anne, süper eş, süper ahçı süper gelin vs.....liste uzayıp gider......ama kendilerine gelince fıss...bence hiç kimse için değil önce kendimiz için kendimize iyi bakmalıyız , önce ben demeliyiz.....önce ben..
İkili test için doktorla önceden konuşmamız gerekiyo mu ? diye sormuştum ama cevap veren olmadı.Pat diye özele gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem ,yaparlar mı acaba. Kendi doktorum hiç bahsetmedi de ikili testten.Benim 11. hafta yeni bitti.
İkili test için doktorla önceden konuşmamız gerekiyo mu ? diye sormuştum ama cevap veren olmadı.Pat diye özele gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem ,yaparlar mı acaba. Kendi doktorum hiç bahsetmedi de ikili testten.Benim 11. hafta yeni bitti.
devam ettiğin bir doktorun varsa bence önce onunla konuşsan daha iyi olur...evet, özele gitsen ve ikili test yaptırmak istiyorum desen yaparlar...İkili test için doktorla önceden konuşmamız gerekiyo mu ? diye sormuştum ama cevap veren olmadı.Pat diye özele gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem ,yaparlar mı acaba. Kendi doktorum hiç bahsetmedi de ikili testten.Benim 11. hafta yeni bitti.
valla 4 senelik evliyiz 2 ay öncesine kadar pıt pıt koşuyordum peşinden ohh şimdi pek rahatımm :))
ben evliliğimin 16. ayında gebe kaldım.16 ay boyunca da cicim yımız devam etti maşallah.şimdi uzaklaşmak zor geldi benimkine ama kusura bakmasın bebişim daha önemli alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?