2010 Ağustos Anneleri

wild cat neden bebek düşündün peki konuyu bilmiyorum ama merak ettim kazara mı oldu

Aylarca yumurtlayamadığım için hormon tedavisi gördüm, d. kontrol ilacıyla. Evlenmeye yakın yine ilaç kullandım. 1 ay içmedim dediler ki "6ay rahatsın. O kadar uzun kullanmışsın korur biraz daha". Bıraktım ben de. 1. ay bir şey olmadı, 2. ay "zınk" hamile kalmışım, annemden 10 gün sonra hala hastalanmayınca doktora gittim, sandım üzüntüden kesildi. Alakası yokmuş, 4,5 haftalık hamileymişim. Anlayacağın Allah birini verdi, birini aldı. İlginç bir değiş tokuş türü. Artık kaza mı ihmal mi orası yorumlayana kalmış.

Ona inanmaktan başka çarem yok. Kocam benim o. 2,5 sene boyunca Allah'a dua ettim onun için. İlk gördüğüm anda benim olmasını istedim. Allah da nasip etti, binlerce kez şükür olsun. Neyse ki savaşçıyım ben. Eskiden dünyaya gelseydim amazon olurdum kesin kaydirigubbakcemile3 . Onun için savaşmadan ölmeye hiç niyetim yok.

günaydın herkesee canım bende özelde yaptırdım 85 tl hatta bugün sonucum çıkıyor hayırlısıyla inş. kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım hoşgeldin. İnşallah güzel haberler alacaksın. Bize de bildirmeyi unutma...

dimi sohocum haklısın.
bende çalışıyorum eşitiz sonuçta hatta ek olarak çalışanlar bide ev işi yapıyor.
çamaşır ütü ev tıopla süpür sil herşeyi ütülü olacak temiz kokacak
yemeği pişecek gelince hazır olacak ee biz neyiz uzaylı zekiyemiyiz bi burun hareketiyle herşey hallolsun.

ayy canım güldürdün benii kaydirigubbakcemile3

çok haklısın valla hem bebek yapmak hem süper ev kadınlığı beklemek olmuyor... benim de burnum tıkalı sağıma hem bebek yatırmıyor hem de burnum ama aksi ya o da sağ tarafımda yatıyor.. istiyor ki sarılsın öpsün öyle uyusun kaçıyorum hemen.. ama napiim rahat edemiyorumm ... az sabretmeleri lazım sonra zaten onların da gözü bizi görmeyecek eminim.. o yumoşla ilgilenmekten opuyorumnanaktan

öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.
aynen öyle istiyorlar işte ama herşey onların istediği gibi olmamalı bence....ben sizden biraz daha tecrübeli bir anne olduğum için biliyorum ne kadar verirsen hep daha fazlasını ister bu erkek milleti........hep süper anne, süper eş, süper ahçı süper gelin vs.....liste uzayıp gider......ama kendilerine gelince fıss...bence hiç kimse için değil önce kendimiz için kendimize iyi bakmalıyız , önce ben demeliyiz.....önce ben..

sizler evlenir evlenmez bebiş yapmışsınız nerdeyse maşallah .

ben evliliğimin 16. ayında gebe kaldım.16 ay boyunca da cicim yımız devam etti maşallah.şimdi uzaklaşmak zor geldi benimkine ama kusura bakmasın bebişim daha önemli alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2:asigim:

wild cat rabbim acın hafiflesin diye sana bi emanetini göndermiş sevdiği kuluymuşsun ne güzel

Evet ben de öyle düşünüyorum. Ama o acı, öyle bir acı ki, gözün başka hiç kimseyi görmüyor. İçimde birşeyler onunla beraber toprağa girdi. Eminim bundan, çünkü aklıma geldikçe o boşluğu fiziksel olarak hissedebiliyorum.
Neyse azmediyorum, daha iyi olacağım. Şayet düzelemezsem bebeğim doğunca çok huysuz, mutsuz, cırtlak bir şey olacak.
Bu arada çiğdem diyebilirsin bana.

arkadaşlar ben 3 sene uğraştım cocuk için .akraba ziyaretine bile gitmek istemiyordum artık herkes neden yapmıyorsunuz niye olmuyormu tuh yazık sorun ne sorular sorular ve stres .türkiyeden herkseten uzaklaştım ne ilac ne de başka bir şey yaptım şubatta .tüp bebek tedavisi için gelecektik birden hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu tabi.hayırlısıyla sonuna kadar sorunsuz olur cümlemizinki bebişleride alırız kucağımıza .inşaalah yarabbim sen yardımcımız ol

ıkili test için doktorla önceden konuşmamız gerekiyo mu ? diye sormuştum ama cevap veren olmadı.Pat diye özele gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem ,yaparlar mı acaba. Kendi doktorum hiç bahsetmedi de ikili testten.Benim 11. hafta yeni bitti.

valla 4 senelik evliyiz 2 ay öncesine kadar pıt pıt koşuyordum peşinden ohh şimdi pek rahatımm :))

evet o yüzden nasıl iyi hissediyorsam öyle giyiniyorum,öyle yiyorum bende hamileliğimi dinlenerek rahat huzurlu geçirmek istiyorum

ben pazartesi gittim dr zaten ikili test zamanında gelmiş yapalım dedi.ayrıca demene sanırım gerek yoktur.gebelik takibinde sende ikili test zamanına gelmişsin.

canım bilmiyorum onu arayıp sor bi hastanenin laboratuvarına ama benim doktorum ense kalınlıgı ölçümünü yapıp bi form doldurdu ondan sonra imzaladı bu formla ister özel laboratuvarda ister başka yapılan güvenilir bi yerde yaptırabilirsin dedi ultrason bilgilerinide alıyor laboratuvar

devam ettiğin bir doktorun varsa bence önce onunla konuşsan daha iyi olur...evet, özele gitsen ve ikili test yaptırmak istiyorum desen yaparlar...

canım ben doktorumun davranışlarına göre hareket ettiğimden seninki nasıldır ne yapman gerekir hiç bilmiyorum.. bir doktorun konuş istersen.. yapılıp yapılmayacağını

valla 4 senelik evliyiz 2 ay öncesine kadar pıt pıt koşuyordum peşinden ohh şimdi pek rahatımm :))

canım sorması ayıp olmasında sen neden koşuyordun peşinden :)) bir de sanırım kafam basmadı... hem sen koşuyorsun peşinden... hem şimdi koşmuyorsun diye mi rahatsız kafam karıştı yahuu bilmiyorumkismile

ben evliliğimin 16. ayında gebe kaldım.16 ay boyunca da cicim yımız devam etti maşallah.şimdi uzaklaşmak zor geldi benimkine ama kusura bakmasın bebişim daha önemli alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2:asigim:

ben de 15. ayında yapmışım canım :)) tam istediğim zamanda Allah herkesin gönlüne göre versin..

selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükürrrrr.Özlem benim baş ağrım sana mı geçti yoksaaaa.Allah korusun kimsenin böyle başı ağrımasın:Saruboceq::Saruboceq:

yoo rahatsız değiliz valla ikimizde çok rahatız önceleri hep ben dolanırdım peşindem bi isteği var mı diye şimdi o benim peşimde. kızlar demişya süper anne bekliyorlar diye benim kociş çok şükür öyle bi sıkıntı yaratmadı sadece mutlu görünmemi istiyor bebeğimiz mutlu olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…